Kevin Costner tjener en formue pr. afsnit på 'Yellowstone

Indholdsfortegnelse:

Kevin Costner tjener en formue pr. afsnit på 'Yellowstone
Kevin Costner tjener en formue pr. afsnit på 'Yellowstone
Anonim

Konkurrencen om seere på tv er ved at spidse til, da netværk og streamingtjenester, som Netflix, alle laver fantastisk indhold. Store franchises kommer endda i ringen i disse dage, og de bruger millioner på at lave deres shows. For eksempel er Amazons Ringenes Herre-show den dyreste i historien, hvilket blot viser, hvor hård konkurrencen bliver.

Yellowstone er på trods af konkurrencen omkring det blevet en stor succes i sig selv, og det har den gjort uden støtte fra hundredvis af millioner af dollars fra Amazon eller Disney.

Showet tjener penge, og vi har allerede rangeret Yellowstone-castet efter nettoværdi, men lad os specifikt tage et kig på Kevin Costner og hvor meget han tjener pr. episode.

Kevin Costner har haft en lang karriere

Kevin Costner, der har været i underholdningsindustrien siden 1980'erne, er en performer, der har haft et væld af succes som skuespiller og også som en, der har arbejdet i en række forskellige roller bag kulisserne. Han har selvfølgelig haft op- og nedture, men der er ikke mange derude, der kan matche det, han har opnået.

Den to-dobbelte Oscar-vinder har virkelig set og gjort i løbet af sin tid i branchen, og det faktum, at han har været i stand til at finde succes i film og på tv, er et sandt bevis på hans talent. Den herkuliske indsats, han har lagt i nogle af sine største projekter, især Dances with Wolves, hjalp ham med at gå over i historien.

I årenes løb har Costner fortsat med at arbejde i en række forskellige roller, og hans seneste karrieretriumf er kommet på den lille skærm i showet Yellowstone, som har været et frisk pust for tv-fans.

Han medvirker i øjeblikket på 'Yellowstone'

I juni 2018 fik Yellowstone sin officielle debut på den lille skærm, og i løbet af sine fire sæsoner i luften har den været i stand til at skaffe et loy alt publikum, der har forvandlet showet til et ægte hit.

Serien kan prale af en talentfuld cast af kunstnere ledet af Kevin Costner og har været i stand til at gøre alle de små ting rigtigt hvert trin på vejen. Selvom det ikke var et hit blandt kritikere tidligt, er showet blevet ved med at forbedre sig hver sæson, og det har virkelig været fascinerende at se showet vokse med hensyn til kritikernes anerkendelse over tid.

På dette tidspunkt har showet været en stor nok succes til at berettige spin-off-projekter i produktion, og indtil videre er et projekt blevet sendt. På dette tidspunkt er der endnu en på vej. Det viser bare, at folk virkelig elsker den verden, der bliver skabt på showet.

Takket være showets succes, har Costner raket dejen i de seneste år, hvilket helt sikkert har hjulpet hans nettoformue.

Costner tjener 500.000 USD pr. afsnit

Da Kevin Costner meldte sig på som stjerne i programmet, meldte han sig også på som producer, hvilket gav hans startløn et pænt bump. Ifølge CheatSheet tjener Kevin Costner 500.000 dollars pr. afsnit af showet, hvilket gør ham til en af de bedre bet alte stjerner på hele tv.

Nu skal det bemærkes, at mange skuespillere og skuespillerinder ikke begynder at tjene den slags penge på en tv-serie, men Costner tilførte projektet masser af navneværdi, og det lykkedes ham at fange producentkreditter, såvel. Disse to faktorer bidrog til, at hans løn steg helt op til $500.000 hver episode.

Skal serien fortsætte med at være en succes på den lille skærm, så må man hellere tro, at Costners løn kun stiger herfra. En gang imellem ser vi tv-stjerner knække tærsklen på 1 million dollars, og selvom det er ualmindeligt, er det stadig et tilgængeligt plateau for Costner. Det vil tiden helt sikkert vise, men skuespilleren er på vej til at tjene endnu flere penge, end han er nu. Hvis showet når massesyndikering, vil han hente millioner ind.

Som vi allerede har nævnt, har denne løn bestemt øget hans nettoformue. Ifølge Celebrity Net Worth er Costner i øjeblikket 250 millioner dollars værd, og showets vedvarende succes vil blive ved med at føje til dette, efterhånden som sæsonerne går.

Yellowstone er blevet et af de mest populære tv-udsendelser, og Kevin Costner vil blive ved med at indløse disse checks, så længe han kan.

Anbefalede: