Er Owen Wilson i hver Wes Anderson-film?

Indholdsfortegnelse:

Er Owen Wilson i hver Wes Anderson-film?
Er Owen Wilson i hver Wes Anderson-film?
Anonim

Filmmageren Wes Anderson er bestemt kendt for sine excentriske og usædvanlige film, og de, der er fans af hans værk, kan bestemt værdsætte skønheden i det. Anderson har produceret masser af anmelderroste billetkontorsucceser - hans seneste er antologikomedie-dramaet The French Dispatch.

I dag tager vi et kig på, hvor mange Wes Anderson-film, hans gode ven Owen Wilson har optrådt i. Skuespilleren, som har en nettoværdi på 70 millioner dollars, ser ud til at nyde at arbejde med Wes Anderson meget - så fortsæt med at rulle for at se, hvor mange af hans film han deltog i!

9 Owen Wilson spiller Dignan i 'Bottle Rocket'

Krimikomedien Bottle Rocket fra 1996 sparker listen af. I den portrætterer Owen Wilson Dignan, og han spiller sammen med sine brødre Luke og Andrew Wilson samt Robert Musgrave, Lumi Cavazos og James Caan. Bottle Rocket er baseret på Andersons kortfilm af samme navn fra 1994, som følger tre venner, der planlægger et røveri - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb. Filmen er skrevet af Wes Anderson og Owen Wilson sammen.

8 Owen Wilson spiller Edward Appleby i 'Rushmore'

Næste er komediedramaet Rushmore fra 1998, hvor Owen Wilson kortvarigt laver en cameo som Edward Appleby gennem et fotografi. I filmen har Jason Schwartzman, Olivia Williams, Bill Murray, Brian Cox og Seymour Cassel hovedrollerne, og den følger en teenager på Rushmore Academy, der falder for en meget ældre lærer. Rushmore har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb, og den er også skrevet af Wes Anderson og Owen Wilson.

7 Owen Wilson spiller Eli Cash i 'The Royal Tenenbaums'

Lad os gå videre til komediedramaet The Royal Tenenbaums fra 2001. I den portrætterer Owen Wilson Eli Cash, og han spiller sammen med Danny Glover, Gene Hackman, Anjelica Huston, Bill Murray og Gwyneth P altrow..

Filmen følger en meget dysfunktionel familie, og den er skrevet af Wes Anderson og Owen Wilson. Royal Tenenbaums har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb.

6 Owen Wilson spiller Edward 'Ned' Plimpton / Kingsley Zissou i 'The Life Aquatic With Steve Zissou'

Komedie-dramaet The Life Aquatic fra 2004 med Steve Zissou er næste gang. I den spiller Owen Wilson Edward 'Ned' Plimpton / Kingsley Zissou, og han spiller sammen med Bill Murray, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Willem Dafoe og Jeff Goldblum. The Life Aquatic med Steve Zissou følger en excentrisk oceanograf, der sætter sig for at hævne sig på en mytisk haj, der dræbte hans partner - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb.

5 Owen Wilson spiller Francis i 'The Darjeeling Limited'

Næst er komedie-dramaet The Darjeeling Limited fra 2007. I den portrætterer Owen Wilson Francis, og han spiller sammen med Adrien Brody, Jason Schwartzman og Anjelica Huston. Filmen følger tre fremmedgjorte brødre, der beslutter sig for at mødes i Indien et år efter deres fars begravelse - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb.

4 Owen Wilson er stemmen bag træner Spring over i 'Fantastic Mr. Fox'

Lad os gå videre til stop-motion animerede komediefilm fra 2009 Fantastic Mr. Fox. I den er Owen Wilson stemmen bag Coach Skip, og på projektet arbejdede han med skuespillere som George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray og Willem Dafoe. Fantastic Mr. Fox er baseret på 1970 børneromanen af samme navn af Roald Dahl - og i øjeblikket har den en vurdering på 7,9 på IMDb.

3 Owen Wilson spiller M. Chuck i 'The Grand Budapest Hotel'

Komedie-dramaet fra 2014 The Grand Budapest Hotel, hvor Owen Wilson spiller M. Chuck er den næste. Udover Wilson har filmen også Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe og mange flere med. Grand Budapest Hotel fortæller livshistorien om ejeren af et aldrende højklassehotel - og det har i øjeblikket en vurdering på 8,1 på IMDb.

2 Owen Wilson spiller Herbsaint Sazerac i 'The French Dispatch'

Den seneste Wes Anderson-film, som Owen Wilson medvirkede i, er antologikomedie-dramaet The French Dispatch fra 2021.

I den portrætterer Wilson Herbsaint Sazerac, og han spiller sammen med Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux og Timothée Chalamet. Filmen bringer liv til en samling historier offentliggjort i The French Dispatch Magazine - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb.

1 Owen Wilson deltog ikke i 'Moonrise Kingdom' og 'Isle of Dogs'

Ud af Wes Andersons 10 instruerede spillefilm optrådte Owen Wilson i otte. De eneste to, skuespilleren ikke deltog i, er komediedramaet Moonrise Kingdom fra 2012 og den 2018 stop-motion animerede sci-fi komedie Isle of Dogs. I øjeblikket har Wes Anderson to film i produktion - Asteroid City og The Wonderful Story of Henry Sugar - men ingen af dem har Owen Wilson annonceret som rollebesætningsmedlem endnu.

Anbefalede: