Hvorfor kritikere er så hårde til 'How I Met Your Father

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kritikere er så hårde til 'How I Met Your Father
Hvorfor kritikere er så hårde til 'How I Met Your Father
Anonim

En ny spin-off til hitserien, How I Met Your Mother, er for nylig blevet udgivet på Hulu. How I Met Your Father er dog blevet ramt af en del alvorlig kritik, selv før programmet blev sendt. Fans og seere er meget mere venlige med deres anmeldelser, end kritikere er, men det betyder ikke, at programmet har undgået kritik fra alle fans. Mange fans af det originale show, How I Met Your Mother, synes ikke, at et spin-off-show er det værd, efter de forfærdelige anmeldelser, seriefinalen modtog. Fans blev efterladt skuffede over slutningen af den originale serie, så How I Met Your Father har noget seriøst arbejde at gøre. På trods af den hårde kritik, det har modtaget, er showet allerede blevet fornyet til sæson 2.

Fans har været besat af Disney-Nickelodeon crossover, som How I Met Your Father har bragt til deres publikum. Josh Peck, fra Nickelodeons hitserie, Drake og Josh, og Hilary Duff, fra Disneys hitserie, Lizzie McGuire, er begge i sæson 1. Selvom Josh Pecks karakter forlader, er der stadig en chance for, at han vender tilbage, på grund af hans venskab med andre tegn.

8 Fans elsker 'How I Met Your Father'

Fans har blandede anmeldelser af det nye show, men generelt har How I Met Your Father været en succes for fans. Nogle fans undskylder endda for at tale om det nonstop. Mange seere elsker det nye show, uanset hvad de føler for How I Met Your Mother.

7 Kritikere hader 'How I Met Your Father'

Kritikere har givet det nye show forfærdelige anmeldelser. Når man er et spin-off show, er det almindeligt at modtage nogle grove kritikker, men How I Met Your Father var dømt af kritikere lige fra begyndelsen. Fans af Hilary Duff er især skuffede over, at hun er en del af denne spin-off-serie, efter at Lizzie McGuire-genstarten endte med at falde igennem.

6 "Hollow Nostalgia Grab"

RogerEbert.com er blevet citeret og siger, at How I Met Your Father er "endnu et hult nostalgigreb." Da spin-offs og genstarter er mere populære end nogensinde før, nåede dette hitshow ikke vejen for dette websteds kritiker.

5 "Forældet efterfølger"

Før showet overhovedet blev sendt, havde The Guardian nogle grove ord at sige om How I Met Your Father og kaldte det en 'forældet efterfølger'. Hvis nogen leder efter noget nostalgi, så er dette det rigtige show. Hvis ikke, er det endnu et skuffende spin-off af et show, som ingen bad om. De fortsætter med at kritisere lattersporet, de opdaterede referencer fra Uber og Tinder og manglen på et nyt og relevant plot.

4 "Forvirrende, gammel tidskapsel"

I et forsøg på at skildre single millennials, der bor i en storby, påpeger Variety, at serien er forvirrende og ikke skildrer den sande livsstil i New York Citys singleliv. Showet foregår i New York City, men de filmede i Los Angeles, hvilket gør det endnu mere forvirrende for rollebesætningsmedlemmerne at forholde sig til den by, de er i.

3 "Lever ikke op til sin mor"

Distractify stiller spørgsmålet: "Har kritikere en slags vendetta mod en HIMYF-genstart, eller er det virkelig bare så slemt?" Specificitet i komedien er afgørende, og kritikere er blevet ved med at sige, at How I Met Your Father fuldstændig mangler denne egenskab. Kritikere kan ikke lide, at showet ikke lever op til det originale show, og at karaktererne er for enkle og grundlæggende.

2 "Kedelig spin-off sent til festen"

Kritikere siger videre, at denne spin-off simpelthen er forsinket til festen. De laver alt for mange referencer og bruger sætninger, der kun viser, hvor hårdt de prøver at forblive trendy. Showet byder på unboxing-referencer, vittigheder om YouTubere, ved at bruge ordet FOMO og viral fail-videoer.

1 "Bare ikke sjovt"

Rolling Stone sagde det ret direkte, da han sagde, at showet bare ikke er sjovt. Det lever slet ikke op til det originale show, og på trods af at fans nyder det nye show, kunne det blive så meget bedre med bedre karakterudvikling og plots, der rækker ud over at være single i New York City.

Anbefalede: