Hvem er med i 'How I Met Your Father'? (Udover Hilary Duff)

Indholdsfortegnelse:

Hvem er med i 'How I Met Your Father'? (Udover Hilary Duff)
Hvem er med i 'How I Met Your Father'? (Udover Hilary Duff)
Anonim

De er legende-vent på det-dary! How I Met Your Father er en spin-off-serie baseret på det samme koncept som komedien fra 2005, How I Met Your Mother. Begge programmer er baseret på, at hovedpersonen fortæller historien til deres børn om, hvordan de mødte deres mor/far.

How I Met Your Father havde premiere i år på Hulu og har Hilary Duff i hovedrollen som hovedpersonen Sophie. En ældre version af hendes karakter fortæller hendes søn historien om, hvordan hun mødte hans far, mens hun også taler om sit liv i New York med sine venner i tiden med dating-apps og uendelige muligheder.

Selvom de fleste ved, hvem Hilary Duff er, ved de måske ikke, hvem resten af rollebesætningen er. De fleste af dem er garvede skuespillere, som du sikkert har set før, men bare ikke genkender med det samme. Så hvem er i How I Met Your Father, udover Hilary Duff?

9 Francia Raisa

Francia Raisa spiller Valentina, Sophies bedste veninde, som er et varmt rod og dater en britisk fyr, som forlod sin hjemby for hende. Det er dog måske ikke første gang, du har set hende. Raisa er en erfaren skuespillerinde og har medvirket i roller som Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager, Black-ish and Grown-ish, Life-Size 2 og flere.

Den 33-årige har også medvirket i musikvideoer, herunder Jojos "The Man" og "So Big" af Iyaz. Raisa er gode venner med Selena Gomez, så meget, at hun er kvinden, der gav Gomez en af sine nyrer i 2017, efter Selenas kamp med Lupus.

8 Chris Lowell

Chris Lowell spiller Jesse, en fyr i et band, der blev dumpet efter at have friet offentligt til sin kæreste. Han kan eller kan heller ikke være forelsket i Sophie. Før HIMYF medvirkede Lowell i mange film- og tv-roller såsom The Help, Veronica Mars, Life As We Know It, Private Practice, GLOW, Graves og mere. Han har også beskæftiget sig med instruktion, produktion og manuskriptskrivning.

Udover at spille på skærmen har den 37-årige også optrådt på scenen. Han er hovedvokalist og harmoniker for indie-bandet Two Shots for Poe. Og ifølge hans Instagram er han også fotograf.

7 Tom Ainsley

Tom Ainsley spiller Charlie, Valentinas kæreste, som rejste fra Storbritannien til New York City og prøver at finde et job, han brænder for. Ainsley har arbejdet i både britisk og amerikansk tv, herunder Versailles, The Royals, Serpent, Jarhead 3: The Siege og mere. Han kommer oprindeligt fra Scarbourough, North Yorkshire og tilbringer sin tid mellem London og USA.

6 Suraj Sharma

Suraj Sharma spiller Sid, barejeren, der er bedste ven med Jesse og forlovet med sin langdistance-forlovede, Hannah. Sharma blev født i New Dehli, Indien. Du kender ham måske bedst fra hans rolle som Pi i Life of Pi. Efter denne rolle vendte han tilbage til college for at studere filosofi, ifølge hans IMDb-side. Sharma medvirkede også i 2019-efterfølgeren, Happy Death Day 2U.

5 Tien Tran

Tien Tran spiller Ellen, Jesses adoptivsøster, som lige er flyttet til New York City og prøver at finde rundt i at få nye venner og finde en kæreste. Hun er komiker, skuespiller og forfatter. Hendes karriere i showbusiness begyndte i 2017, da hun blev castet i den improvisationskomedievirksomhed, The Second City. Derfra har hun blandt andet haft gæsteroller i shows som Space Force, Easy, Hot Date, Sherman's Showcase. Tran er åbenlyst lesbisk i det virkelige liv.

4 Kim Cattrall

Kim Cattrall spiller fremtidens Sophie, som taler med sit barn om, hvordan hun mødte hans far. Denne rolle ligner afdøde Bob Sagets i originalen, hvor han spillede fremtidige Ted. Cattrall er en erfaren skuespillerinde og er bedst kendt for sine roller i Sex and the City, dens spinoff og mange film, herunder Mannequin, Star Trek VI: The Undiscovered Country og mange flere. Den 65-årige har også beskæftiget sig med teaterarbejde og har vundet mange priser, herunder SAG Awards og en Golden Globe.

3 Josh Peck

Denne er for millennials! Hvis du så Drake & Josh, da du var yngre, skal du vide, at Josh Peck spillede Josh Nichols i programmet. Hvad angår HIMYF, spiller han Drew, rektor på skolen Jesse arbejder på og nuværende kæreste til Sophie. Han er også kendt for Snow Day, Max Keeble's Big Move, Ice Age-filmene, The Amanda Show, Turner & Hooch og mere.

2 Stony Blyden

Stony Blyden har en tilbagevendende, mindre rolle i showet. Han spiller Jasper, en NYU-studerende, der arbejder for Sid i baren. Blyden er en islandsk skuespiller, rapper, sanger, trommeslager og musikproducer. Han har også haft mindre roller i andre tv-serier og film, herunder The Standoff, Hopes Springs Eternal og Casual, samt Nickelodeon-serien fra 2017, Hunter Street.

1 Ashley Reyes

Ashley Reyes spiller Hannah, Sids forlovede og en kirurgisk beboer i Los Angeles. Hun har en tilbagevendende rolle i showet. Reyes er teater-, skærm- og tv-skuespillerinde. Hun er bedst kendt for Slayers, Night Has Settled, Walker og American Gods. Reyes er også en alt-/sopransanger, der er trænet i klassisk stemme.

Anbefalede: