Steve Carell er ikke det rigeste medvirkende i 'Space Force' – her er hvem der er

Indholdsfortegnelse:

Steve Carell er ikke det rigeste medvirkende i 'Space Force' – her er hvem der er
Steve Carell er ikke det rigeste medvirkende i 'Space Force' – her er hvem der er
Anonim

Space Force er en serie på Netflix skabt af den vidunderlige Steve Carell og Greg Daniels, manden der skabte den amerikanske version af The Office. Det handler om de mennesker, der har til opgave at skabe den sjette gren af de væbnede tjenester: Rumstyrken. Det har nogle store rollebesætningsmedlemmer som Carell selv samt Lisa Kudrow og John Malkovich. Det har også nogle skuespillere, der er mindre kendte, såsom Diana Silvers og Tawny Newsome. Så er der selvfølgelig Ben Schwartz fra Parks and Rec og Jimmy O. Yang fra Silicon Valley.

Fra den laveste til den højeste, lad os finde ud af, hvem der har den højeste nettoværdi ud af Space Force-castet. Fans kan blive overrasket over, hvem der har mest dej, eller det er de måske ikke. Læs videre for at finde ud af det.

8 Diana Silvers har en nettoværdi på $200.000

Ikke kun er Silvers skuespillerinde, men hun er også model og har arbejdet siden hun var senior i gymnasiet. Hun brugte sin modelkarriere til at betale for sine studier på NYU. Hun har arbejdet i modeshows, herunder Stella McCartneys efterårsshow i 2019. Hvad angår hendes skuespillerkarriere, optrådte hun udover sin rolle som Steve Carells datter Erin på Space Force i filmen Booksmart i rollen som Hope.

7 Don Lake har en nettoværdi på $1,2 millioner

Don Lake spiller rollen som Brad Gregory på Space Force. Han har lavet et væld af gæsteoptrædener i forskellige tv-shows gennem årene, herunder men ikke begrænset til The Odd Couple (2015), Marlon, Teachers og The Resident. Han spillede også en stemme i Disney-filmen Zootopia, hvor han spillede Stu Hopps.

6 Tawny Newsome har en nettoværdi på $2 millioner

Tawny Newsome spiller karakteren som kaptajn Angela på Space Force. Udover hendes arbejde på Netflix-serien, har Newsome lavet stemmearbejde til den animerede serie Star Trek: Lower Decks. Hun var også fast i serien Bajillion Dollar Propertie$. Hun har også lavet tonsvis af gæsteoptrædener i mange shows gennem årene, herunder 2 Broke Girls og The Carmichael Show.

5 Ben Schwartz har en nettoværdi på $3 millioner

Ben Schwartz er nok bedst kendt for sin skildring af den altid morsomme Jean-Ralphio om Parks and Recreation. Nu er han på både Space Force som F. Tony Scarapiducci og AppleTV+'s The Afterparty som Yasper. Han brugte også adskillige år på at give udtryk for rollen som Dewey Duck på genstarten af DuckTales i 2017 samt adskillige år på at lave stemmen til en af Ninja Turtles, Leo, for Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Åh, og han gjorde også stemmen til Sonic i filmen Sonic the Hedgehog fra 2020.

4 Jimmy O. Yang har en nettoværdi på $4 millioner

Jimmy O. Yang portrætterer rollen som Dr. Chan Kaifang om Space Force. Ud over sin rolle i showet optrådte han også i film som Love Hard på Netflix samt 2020-filmen Fantasy Island. Han var en fast mand i den anmelderroste serie Silicon Valley fra 2014 til 2019 og spillede rollen som Bernard Tai i Crazy Rich Asians. Han har også medvirket i forskellige tv-shows gennem årene, herunder New Girl, It's Always Sunny In Philadelphia og Agents of S. H. I. E. L. D.

3 John Malkovich har en nettoværdi på $25 millioner

John Malkovich spiller rollen som Dr, Adrian Mallory på Space Force og har en nettoværdi på $25 millioner. Ud over sin rolle i showet har Malkovich over hundrede skuespillerkreditter på skærmen. Han har også været producent af mange film gennem årene, herunder The Perks of Being A Wallflower. Skuespillermæssigt er han mest kendt for sine roller i Being John Malkovich, In the Line of Fire, Dangerous Liaisons og RED.

2 Steve Carell har en nettoværdi på $80 millioner

Ikke kun spillede Steve Carell hovedrollen på The Office, men han skrev og instruerede også et par afsnit. Han spiller nu hovedrollen i Space Force som general Mark R. Naird, og han har også skabt serien sammen med Greg Daniels. Han fungerede endda som forfatter på et par afsnit. Han bliver angiveligt bet alt $1 million pr. afsnit alene for sit skuespil.

Før Space Force skabte han serien Angie Tribeca sammen med sin kone, Nancy, og han skrev og medvirkede i The 40-Year-Old Virgin. Selvfølgelig medvirkede Carell også i de populære Anchorman-film som Brick Tamland. Så er der selvfølgelig Despicable Me-franchisen, som uden tvivl tilføjede et ton til Carells nettoformue.

1 Lisa Kudrow har en nettoværdi på $90 millioner

Lisa Kudrow brugte ti år på at portrættere den ikoniske rolle som Phoebe Buffay på Friends og har nu en nettoværdi på $90 millioner. Hun er også kendt for sin hovedrolle i den anmelderroste komedieserie The Comeback og selvfølgelig sin rolle som Michele i komedieklassikeren Romy and Michele's High School Reunion. I disse dage laver hun voiceover-arbejde for den animerede tv-serie HouseBroken og spiller Steve Carells kone på Space Force. Hun har også haft roller i film som Booksmart og The Girl on the Train.

Anbefalede: