Denne berømte sangerinde blev næsten medvirkende i 'The Vampire Diaries

Indholdsfortegnelse:

Denne berømte sangerinde blev næsten medvirkende i 'The Vampire Diaries
Denne berømte sangerinde blev næsten medvirkende i 'The Vampire Diaries
Anonim

The Vampire Diaries var en ret vild tur. At se en teenagepige falde for vampyrbrødre er bestemt en god idé til en tv-serie. Og selvom Nina Dobrev forlod TVD, fandt fans stadig meget at elske ved det overnaturlige show, fra de mørke øjeblikke til den fascinerende romantik. Seriens rollebesætning er blevet store stjerner, hvor Nina for nylig medvirkede i Netflix-julefilmen Love Hard.

Mange berømte gæstestjerner optrådte i showet, fra Gabby Douglas til Lauren Cohan. Men der er en interessant historie om en berømt person, der ikke medvirkede i dramaet for unge voksne, men som kom tæt på. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilken berømt sanger, der næsten dukkede op på The Vampire Diaries.

Hvem kunne have været med i 'The Vampire Diaries'?

I modsætning til andre sangere, der er gået over til skuespillerverdenen, har Taylor Swift ikke haft et væld af film- eller tv-roller. Taylor Swifts rolle i Cats har fået mest buzz, siden fans og kritikere ikke elskede den film særlig meget.

Det viser sig, at Taylor Swift næsten blev castet i The Vampire Diaries.

Ifølge Entertainment Weekly blev Nina Dobrev interviewet af E! Nyheder og forklarede: "Jeg kan huske, at vi helt i begyndelsen hørte, at Taylor Swift var fan af showet. Og så forsøgte producenterne at skrive en rolle til hende." Skuespillerinden nævnte, at det på grund af Taylors tidsplan ikke skete: Nina sagde: "Det fungerede ikke skemamæssigt, selvfølgelig var hun ikke med i showet. Men det var overraskende. Hun ville have været fantastisk."

I et 2009-interview med Page Six sagde skaberen Kevin Williamson, at han ville have Taylor Swift til at spille med i programmet.

Da Kevin blev spurgt om Katie Holmes medvirkende i The Vampire Diaries, sagde han: "Jeg tror, hun har større fisk at stege i øjeblikket - min nye besættelse er at få Taylor Swift!"

Kevin fortsatte: "Jeg synes, hun er blevet for stor til "Vampire Diaries" nu - jeg prøvede at få hende med i showet en gang, men hun var på turné. Men jeg er desperat efter at få hende til at spille en vampyr. Ville hun ikke lave en fantastisk Kirsten Dunst circa 'Interview with the Vampire'-type? Åh min gud, jeg kan ikke fortælle dig, hvor hårdt jeg prøver at få hende - jeg ville slå ihjel for at have hende med i showet!"

Taylor Swift optrådte på 'CSI'

Taylor Swift optrådte i tv-udsendelser, der absolut er meget forskellige fra hinanden: CSI og New Girl.

Taylor Swift er en stor fan af CSI, og ifølge CBS News sagde hun engang: "Jeg er besat af krimiprogrammer… Alle mine venner ved, at min drøm er at dø på 'CSI'. Jeg har altid ønsket at være en af karaktererne derinde, som de prøver at finde ud af, hvad der skete med."

I sæson 9-afsnittet "Turn, Turn, Turn", som blev sendt den 5. marts 2009, spillede Taylor Swift en karakter ved navn Haley Jones. I episoden tager Nick til Park Pines Motel for at efterforske et mord og finder ud af, at Haley, datteren til parret, der driver motellet, er død.

Taylor Swifts næste skuespillerrolle

Taylor Swift vil medvirke i en film af David O. Russell. Hollywood Reporter delte nyheden i juni 2021 og sagde, at ingen vidste noget om historien endnu, men der er en masse kendte mennesker i den. Collider rapporterede, at filmen udkommer den 4. november 2022.

De andre skuespillere, der er knyttet til projektet, omfatter Timothy Olyphant, Mike Myers, Michael Shannon, Zoe Saldana, John David Washington, Christine Bale, Chris Rock og Margot Robbie.

Tilbage i 2013 sagde Taylor Swift i et interview med E! Nyheder om, at hun efter at have spillet i New Girl og Valentinsdag bestemt var interesseret i at tilføje til sit skuespiller-cv. Sangerinden sagde: "Det er altid noget, der er i baghovedet, hvis det rigtige kom. Det skulle være noget så fantastisk, at det ville tage mig væk fra at skrive sange og turnere, hvilket skulle være en utrolig script."

Det ville have været meget sjovt at se Taylor Swift på The Vampire Diaries, men måske er der flere skuespillerroller i sangerens fremtid.

Ifølge The Mirror.co.uk sagde Taylor Swift tilbage i 2015, at hun ikke ønskede at organisere sin fremtid eller karriere for meget. Taylor sagde: "Det, jeg ser frem til i 2016, er ikke at vide, hvad der er det næste. Jeg har altid planlagt min karriere et år eller to i forvejen, og jeg nægtede at gøre det denne gang."

Anbefalede: