Ashton Kutcher blev næsten medvirkende som Clark Kent i 'Superman Returns

Ashton Kutcher blev næsten medvirkende som Clark Kent i 'Superman Returns
Ashton Kutcher blev næsten medvirkende som Clark Kent i 'Superman Returns
Anonim

Superman Returns var filmen, der gav os håb om, at DC måske en dag endda kunne bringe MCU i knæ. Uden tvivl fik Henry Cavill virkelig rollen som Clark Kent og blev på ingen tid synonym med Superman.

Det er svært at forestille sig nogen, der spiller Man of Steel bortset fra Cavill, og det kommer helt sikkert som et chok at høre, at rollen først blev tilbudt What Happens in Vegas-stjernen Ashton Kutcher. På trods af hans charmerende og typisk amerikanske Clark Kent-look er det bare umuligt at forestille sig, at superskurkene og monstrene er bange for ham.

Kutcher havde en god audition med Brett Ratner og var ret tæt på at blive castet som hovedrollen i Superman-filmen, der aldrig blev udgivet: Superman Flyby. Men tanken om at blive anerkendt som Superman i hele sit liv rejste et rødt flag i hans hoved, hvilket fik ham til at afvise rollen.

I betragtning af, hvordan Kutcher har spillet forskellige slags karakterer i Two and a Half Men, The Ranch og Killers, er det måske ikke forkert at sige, at han traf det rigtige valg.

Instruktøren for Superman Flyby skulle være Brett Ratner, som senere blev erstattet af McG, den oprindelige instruktør, med den begrundelse, at hans film krævede et budget på $225 millioner.

McG ønskede derefter at caste Johnny Depp som Lex Luthor og optage i New York City og Canada, hvilket førte til et sammenstød med Warner Bros., som ville optage filmen i Sydney, Australien. De endte med at erstatte McG med Bryan Singer som instruktør i 2004, hvilket resulterede i Superman Returns.

Superman Flyby: En film, der aldrig blev udgivet
Superman Flyby: En film, der aldrig blev udgivet

I et interview med MTV beskrev Kutcher leende sin ubehagelige skærmtest til filmen. Han startede med at nævne, hvordan han gik til audition i Superman-dragten og indrømmede, at det så sjovt ud, fordi han ikke havde trænet. "Jeg var som en skinne med falske muskler," sagde han.

Ashton fortsætter med at sige: "Jeg tror ikke, jeg kan være en superhelt i tights; jeg kan spille He-Man."

Det er sjovt at forestille sig, at der sandsynligvis er et bånd derude med Ashton Kutcher i Superman-kostume. Ikke bare det, McG henvendte sig også til Scarlett Johannson med den hensigt at caste hende til at spille Lois Lane.

Det er unødvendigt at sige, at DC-fans virkelig undgik en Kryptonite-kugle der!

Anbefalede: