Bruger Henry Cavill en dobbeltspiller til sine stunts på 'The Witcher'?

Indholdsfortegnelse:

Bruger Henry Cavill en dobbeltspiller til sine stunts på 'The Witcher'?
Bruger Henry Cavill en dobbeltspiller til sine stunts på 'The Witcher'?
Anonim

Henry Cavill er ikke fremmed for stunts og actionsekvenser i film og på tv. Han er trods alt måske bedst kendt for at spille Superman/Clark Kent i DC Extended Universe. Han har gentaget den rolle i tre film indtil videre - fire, hvis man tæller Zack Snyder-klippet fra Justice League. For det meste af stuntarbejdet i disse film blev Cavill dækket af Paul Darnell, en stuntkunstner, der også har lavet lignende koncerter for Jurassic World og Baby Driver.

Det var en helt anden historie, da Cavill begyndte at arbejde på The Witcher, hans roste fantasy-dramaserie på Netflix. Han var fast besluttet på at lave sine egne stunts og kampsekvenser i showet. For at forberede sig på dette gik han utroligt langt, og byggede endda sin fysik så meget op, at han efter sigende revnede sine kostumer på et tidspunkt.

Cavill fik denne ændring i perspektiv, når det kommer til stunts efter hans tid med at arbejde med Tom Cruise på settet af Mission: Impossible – Fallout. Cruise er berømt kendt for at udføre sine egne stunts, og den tid, Cavill brugte på at observere ham, udviklede sin egen kærlighed til det.

Cavill er borderline besat af stuntarbejde

38-årige Cavill afslørede sin nye holdning i en Actors on Actors-samtale, han havde med Star Trek-legenden, Sir Patrick Stewart for magasinet Variety i 2020. "For mig, når det kommer til stunts, har jeg altid nydt at lave de fysiske ting," sagde han. "At arbejde med Tom Cruise hjalp virkelig - eller måske, i producenternes øjne, forværrede min nydelse af stunts."

Sir Patrick Stewart og Henry Cavills samtale om skuespillere på skuespillere for magasinet Variety
Sir Patrick Stewart og Henry Cavills samtale om skuespillere på skuespillere for magasinet Variety

Skuespilleren er på grænsen besat af stuntarbejde nu og føler, at det er den eneste måde at bevare sin karakters integritet hos publikum. "Jeg vil virkelig gerne lave [stuntene] nu, og jeg synes, det er en vigtig brik for karakteren," fort alte han Sir Patrick.

"Hvis et publikum ser Ger alt på skærmen [i The Witcher], må de tro, at det er mig. Hvis det ikke er mig, føler jeg, at jeg har forrådt karakteren på en eller anden måde, og så jeg prøv at gøre så meget som en produktion vil tillade mig." Af sikkerhedsmæssige årsager vil produktioner ikke altid tillade skuespillere at udføre hvert eneste stunt, da nogle kan være ekstremt farlige.

Cavill bærer sin egen vægt, når det kommer til kampscener

Sværdkamp er et andet almindeligt element i serien, og skuespilleren sikrer, at han aldrig overlader noget til tilfældighederne i forsøget på at få kunsten at gøre det helt rigtigt.

Henry Cavill som Ger alt of Rivia i 'The Witcher&39
Henry Cavill som Ger alt of Rivia i 'The Witcher&39

"Jeg brugte al min fritid, når jeg ikke var på sættet – og selv når jeg var på sættet – med et sværd i hånden," forklarede han i et separat, gammelt interview. "Det var bare at vænne sig til sværdets vægt, at bruge det dag ud og dag ind. Jeg havde tre sværd, hvor jeg boede. Jeg havde fire på arbejde, og det var bare nonstop: Øv, øv, øv."

Lauren Schmidt Hissrich, der arbejder som showrunner for The Witcher, bekræftede Cavills forpligtelse til at bære sin egen vægt, når det kommer til kampscener. "Du vil se en masse kampe, hvilket betyder, at du ser en masse af Henry," forklarede hun. "Henry havde ikke en stuntdouble. Han gør alt sit eget arbejde… Hvilket betyder, at han trænede uafbrudt. Han havde altid sværd i hånden, [og] var altid på en måde i træningslokalet med sit hold."

'The Witcher'-producenterne tilpassede kampsekvenserne til Cavills imponerende fysik

Hissrich afslørede, at Cavills imponerende fysik betød, at de var nødt til at tilpasse kampsekvenserne fra den måde, de er skrevet i Andrzej Sapkowski-romanerne: "En del af det, vi skulle gøre, var at tilpasse kampstilen til Henry. Du læste i bøgerne handler det om piruettering og dans.[Men] så tager du en 6'3" mand og siger 'Pirouette!'"

'The Witcher' showrunner, Lauren Schmidt Hissrich
'The Witcher' showrunner, Lauren Schmidt Hissrich

"Så, det handlede virkelig om at finde den rigtige balance mellem, hvad vi ville læse, at Ger alt gør i bøgerne, og hvad Henry gør, og en slags at finde og gifte de ting sammen," fortsatte Hissrich. "For igen ville vi sikre os, at han var den bedste slags skildrer af kampene."

I Variety-diskursen afslørede Sir Patrick, at han i første omgang ikke genkendte Cavill som Ger alt i serien. Den yngre skuespiller forklarede, at han virkelig forvandlede sig, hver gang han spillede rollen. "Da jeg var i min fulde Ger alt-rig, var det, som om jeg så på en anden person," sagde han. "Så snart kontaktlinserne gik i, var mine interaktioner helt anderledes."

Anbefalede: