Fun Bobby ser uigenkendelig ud sammenlignet med sine dage på 'venner

Indholdsfortegnelse:

Fun Bobby ser uigenkendelig ud sammenlignet med sine dage på 'venner
Fun Bobby ser uigenkendelig ud sammenlignet med sine dage på 'venner
Anonim

Der er virkelig intet show, der kan sammenlignes med ' Friends'. Den ikoniske sitcom trivedes på røret i et årti. Hvad der er så meget mere bemærkelsesværdigt er det faktum, at alle seks hovedpersoner aldrig afveg og forblev loyale over for showet hele vejen igennem. Kemien mellem de seks var meget reel, og i sidste ende er det, hvad der gjorde showet så fantastisk.

Sitcomen havde så mange mindeværdige gæstestjerner gennem årene. Nogle vakte en smule polemik bag kulisserne, mens andre havde store oplevelser. I denne artikel tager vi et kig på 'Fun Bobby' og hans tid på showet. Som det viser sig, havde han det sjovt, mens han optog det ikoniske tv-show.

Vi tager også et kig på, hvor anderledes han ser ud i dag, og hvad han laver i øjeblikket.

Vincent Ventresca var nervøs for at spille sjov Bobby på 'Friends'

På det tidspunkt var han måske ikke klar over, hvilken varig effekt en så lille rolle ville have, i betragtning af hvor ikonisk 'Friends' blev i årene efter.

Det var en stor rolle for Vincent Ventresca, da han påtog sig rollen som 'Fun Bobby', en kæreste til Monica i de tidligere sæsoner af serien.

Vincent gjorde et fantastisk stykke arbejde med at flytte sin karakter til begge yderpunkter fra en sjov fyr til det modsatte, idet han blev fuldstændig deprimeret, da han gav op med at drikke.

Skuespilleren havde en brag af showet, men som han afslørede i Today Show, var det en nervøs oplevelse, i betragtning af hvor polerede alle var i showet.

Ventresca ville også afsløre, at det ikke var let at skildre en seriøs opførsel i et show, der havde et live studiepublikum, især et der er til for at grine.

Ikke desto mindre trivedes han på stedet og blev en ikonisk karakter. Allerede dengang kunne han fortælle, at showet ville blive til noget særligt, alt sammen på grund af de seks hovedstjerner og deres elektriske kemi i starten. I anden sæson lagde han mærke til, hvor anderledes tingene var, og hvor mange flere mennesker, der var involveret bag kulisserne. Det var tydeligt dengang, at showet var ved at blive noget særligt.

Vincent Ventresca er stadig i branchen i en alder af 55

Det er rigtigt, Fun Bobby er stadig i branchen i en alder af 55. Nok, han ser anderledes ud, men i fuld alvor er han ældet yndefuldt gennem årene!

Efter hans interview sammen med Today, var fans intet andet end komplementære, ikke kun om hans tid på programmet, men hvor godt han ældes gennem årene siden hans mindeværdige cameo.

''Wow, hans hår er stadig så fantastisk, hans hårgrænse har ikke engang rykket sig en tomme!''

''Jeg tror, han blev ret godt gammel."

''En af mine yndlingslinjer af sjove Bobby er, når han nævner undskyldninger for, at han har drukket i fortiden og siger det er flagdag!''

''Fantastisk interview og fantastisk at se, at han har det godt. Jeg kan godt lide, hvordan han er glad for at fortælle ting, der skete, mens han optog showet, og hvordan han husker de vigtige øjeblikke så tydeligt. Btw hvad skete der med det lange skinnende hår han havde! Hans alder taget i betragtning er den klipning, han har nu, stadig fantastisk.''

Ikke kun ser han godt ud i dag, men i betragtning af sit CV har han ikke sat farten en smule ned siden sin tid på 'Friends' tilbage i 90'erne.

Sjove Bobby påtager sig forskellige roller i dag

Han er måske mest anerkendt for sin tid i Sci-Fi's, 'The Invisible Man'. Ventresca har dog et ret skørt CV, fyldt med film- og tv-optrædener siden begyndelsen af 90'erne. Blandt hans seneste tv-projekter inkluderer en cameo på ' Criminal Minds ' for blot et år siden i 2020. Han optrådte også på projekter som ' CSI: Miami ', ' Boston Common ' og et par andre CSI- alternativer.

Skuespilleren gjorde også et indhug på det store lærred, da han medvirkede i nogle store film som 'Saving Private Ryan'. En af hans seneste var portrætteringen af Gary i 'Break Point'. Som han afslørede sammen med Rama's Screen, var det en anden slags rolle.

"Du ved, hvad der er mærkeligt, er, at en del af en ting, du ikke kan kontrollere, er, hvordan du ser ud, og hvordan du har det for folk, og jeg mener, at der er en helt enorm del af mig, der er en tøser, men for det meste Jeg er som et ret ligetil forsøg på at være et godt menneske, som de fleste mennesker er. Men noget, jeg virkelig nyder ved at spille en douchebag."

Det er klart, at han ikke var fanfavorit i rollen, i modsætning til hans tid på 'Friends'.

Anbefalede: