Det er derfor, Johnny Depp troede, han ville blive fyret fra 'Edward Scissorhands

Indholdsfortegnelse:

Det er derfor, Johnny Depp troede, han ville blive fyret fra 'Edward Scissorhands
Det er derfor, Johnny Depp troede, han ville blive fyret fra 'Edward Scissorhands
Anonim

I disse dage kan Johnny Depp ikke lide at se sine film. Det er ikke nogen let bedrift, når hans liste over skuespillerkreditter strækker sig over årtier og omfatter adskillige glob alt succesfulde projekter, fra Pirates of the Caribbean-serien til Harry Potter-universet. Når man ser tilbage gennem Depps imponerende karriere, ser det ud til, at der var én rolle, der satte alt i gang; en film, der forvandlede Depp fra blot endnu en teenagehjerteknuser til en seriøs skuespiller, der var efterspurgt for alt det skæve og excentriske, der foregår i Hollywood: Edward Scissorhands.

Med hovedrollen i Tim Burtons romantiske fantasy vandt Depp over legioner af fans, mens han portrætterede Edward. Selvom Tom Cruise også siges at være blevet overvejet til rollen, er den generelle konsensus, at ingen kunne have spillet Edward, som Depp gjorde. Så hvorfor troede han, at han ville blive fyret fra settet? Læs videre for at finde ud af det!

Ingen øvelser

Prøvninger giver skuespillere en chance for at løse eventuelle problemer, de måtte have med de manuskripter, de opfører, og etablere kemi med deres medstjerner. De giver også skuespilleren mulighed for at øve sig, indtil de mestrer hver scene. Så det er let at forstå, at når du ikke får en genhør som skuespiller, vil du sandsynligvis føle angst for det.

Efter at have spillet hovedrollen i Edward Scissorhands afslørede Johnny Depp, at instruktøren Tim Burton øvede alle skuespillerne i projektet, men ikke ham. "Før vi lavede saksehånd, øvede han alle," huskede Depp (via Cheat Sheet). "Han øvede mig ikke. Han vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle, da jeg gik på settet."

Denne mangel på sikkerhed fik Depp til at spekulere på, om han virkelig ville blive fastholdt som Edward, eller om han ville blive fyret og erstattet, selvom Tim Burton allerede havde ansat ham.

Tvivl om at blive på

One Depp begyndte at filme den klassiske kult-feriefilm, han var sikker på, at han ville miste jobbet på grund af manglende genhør og hans unikke skuespilstil, der måske ikke fungerede for instruktøren. Bagefter åbnede han op for at føle sådan, mens han også filmede Ed Wood og Sleepy Hollow.

"Jeg brugte de første to uger med Ed Wood og Saksehånd, og faktisk Sleepy Hollow på at tænke, at jeg ville blive fyret - at jeg ville blive erstattet," sagde skuespilleren (via Cheat Sheet). "Fordi jeg bare tænkte," Der er ingen måde, jeg kan slippe af sted med det her. Der er bare ingen måde.'"

Hvem han troede ville erstatte ham

Interessant nok troede Depp, at han ville blive erstattet af et utroligt berømt ansigt: Tom Hanks. Frøet blev plantet, da to piger dukkede op ved hans dør under optagelserne og bad om at se Tom Hanks under indtryk af, at han var på settet.

"Der stod to unge piger ved døren, og jeg tænkte: 'Åh, de fandt mig, og måske vil de have, at jeg skriver under på noget. Jeg ved det ikke," huskede Depp (via Cheat Sheet). "Så jeg åbnede døren. Jeg sagde: 'Hvordan har du det?', og de sagde: 'Hej. Er Tom Hanks her? Bor han her?’ Jeg sagde:’Hvad? Nej, ikke endnu.’ Og jeg var overbevist om, at Hanks ville afløse mig. Jeg var overbevist. Det var et af de mest skræmmende øjeblikke i min karriere."

Depp og Burtons venskab

Heldigvis var det kun et rygte, der fik pigerne til at antage, at Tom Hanks var på settet. Depp forblev faktisk som Edward Scissorhands, hvilket endte med at blive en af de mest afgørende og ikoniske roller i hans karriere.

Set i bakspejlet er det interessant, at Depp mente, at hans stil ikke ville fungere for instruktøren Tim Burton, da de to kreative siden har dannet et stærkt venskab og har arbejdet sammen kontinuerligt på otte projekter. Nogle af de mest ikoniske film, som de har lavet sammen, omfatter Charlie and the Chocolate Factory, Sweeney Todd og Alice in Wonderland.

Winona Ryder var i starten bange for at arbejde med Johnny Depp

Depps frygt for at miste sit job er ikke den eneste hemmelighed bag kulisserne, der dukker op fra sættet med Edward Scissorhands. Hans medstjerne Winona Ryder, som han senere datede, var først bekymret for at arbejde sammen med ham, fordi hun var så bekymret for at imponere ham.

I bogen Winona Ryder: The Biography indrømmede Ryder: At arbejde med Johnny viste sig at være fantastisk, men jeg var bange og nervøs for det. Jeg mener, hvis der er én person, som jeg vil imponere med mit skuespil, så er det ham. Så der var meget usikkerhed de første par dage, men det viste sig at være en motiverende situation.”

The Success Of Edward Scissorhands

Det er en god ting, at Depp fik lov til at blive som Edward Scissorhands, fordi filmen fortsatte med at opnå enorm succes og bringe en masse glæde til fans over hele verden. Den dag i dag er Edward Scissorhands med i filmmaraton i ferien og inspirerer Halloween-kostumer blandt fans af kultklassikeren.

Anbefalede: