Johnny Depp troede, at denne A-List-skuespiller ville tage sin plads i 'Edward Scissorhands

Indholdsfortegnelse:

Johnny Depp troede, at denne A-List-skuespiller ville tage sin plads i 'Edward Scissorhands
Johnny Depp troede, at denne A-List-skuespiller ville tage sin plads i 'Edward Scissorhands
Anonim

Som det viser sig, var James Dean en stor indflydelse på Johnny Depp tidligt, og vi kan se spor af det gennem hele hans karriere. Ud af alle mennesker var det Nicolas Cage, der opmuntrede Depp til skuespilverdenen.

I 1984 medvirkede han allerede i store film som 'A Nightmare on Elm Street'. Han blev stemplet som en massiv stjerne, og i 1990 cementerede han sin plads som Hollywood A-lister og optrådte i Tim Burton-klassikeren 'Edward Scissorhands' sammen med folk som Dianne Wiest og Winona Ryder..

Filmen blev hurtigt et hit, og i dag er den anerkendt som en kultklassiker for dens dybtgående gennemslagskraft sammen med Depps fremragende evne til at spille rollen. Mærkeligt nok udt alte Depp, at hans hund var inspirationen til hans karakter…

Ikke desto mindre var Depp, på trods af succesen og hans status i Hollywood, meget nervøs bag kulisserne i starten, især på grund af en bestemt Hollywood-stjerne. Depp nævnte, at han troede, at en bestemt person var indstillet på at erstatte ham. Det skete selvfølgelig ikke, og vi kan ikke forestille os andre end Depp i rollen.

Vi vil dykke ned i, hvem den stjerne er, sammen med nogle interessante fakta om den ikoniske film.

Burton fik ideen fra en saks

Idéen startede alt sammen på grund af en saks… hurtigt nok havde Burton et plot i tankerne, selvom det denne gang ikke indeholdt en saks, bare en mand selv… i sidste ende bragte han saksen tilbage i ligningen.

En mærkelig idé, der virkelig bragte filmen til live.

"Jeg sad på mit kontor og kiggede på en saks, og jeg indså til sidst, at jeg kunne skrive en film om en mand, der kiggede på en saks," sagde Burton. "Så indså jeg, at jeg måske ikke engang havde brug for saksen."

"Hvorfor ikke slippe helt af med saksen og bare lave en film om en mand? Jeg besluttede at klippe saksen ud af filmen. Men begrebet 'klippe' mindede mig om noget andet, der klipper: saks Dette gav mig en idé: Hvad hvis manden i min film havde en saks fastgjort til sine håndled i stedet for hænderne? Resten er historie."

Ikke kun havde filmen en dyb indvirkning som en kultklassiker, den berørte også dem med handicap.

Filmens manuskriptforfatter Caroline Thompson indrømmede, at hun græd, da denne erkendelse kom: "Jeg begyndte at græde," fort alte Thompson til Insider. "Hvor rørende kan det være? Folk, der lider af en andenhed, der er så visuel, og folk er så grusomme, at have været en støtte var en smuk følelse. Det har været en af de store glæder ved at have bidraget ham til kulturen."

Depp var en afgørende del i at fremkalde denne følelse og dette budskab, men stjernen var bekymret for, at han ville blive erstattet, mens han var på start.

Frygten for Tom Hanks

Depp begyndte at bekymre sig, da hele castet øvede sig, og han stadig var på sidelinjen i de første to uger.

Depp troede, at Burton overvejede sin casting-beslutning, "Jeg brugte de første to uger med Ed Wood og Saksehånd og Sleepy Hallow på at tro, at jeg ville blive fyret, at jeg ville blive erstattet. Men heldigvis var Tim glad med tingene, og jeg mistede ikke mit job."

Ifølge hans interview steg tvivlen, da fans tilsyneladende ledte efter Tom Hanks, mens han var på settet ved at gøre klar til rollen.

"Jeg åbnede døren og sagde: 'Hvordan gør du?' og de sagde: 'Hej. Er Tom Hanks her? Bor han her?' Jeg sagde: 'Hvad? Nej. Ikke endnu.' Og jeg var overbevist om, at Hanks ville erstatte mig. Jeg var overbevist. Det var et af de mest skræmmende øjeblikke i min karriere."

Vi kan ikke forestille os Hanks i rollen, selvom han er en fantastisk skuespiller.

Tom viste sig at være okay

Blev Hanks overhovedet overvejet til rollen? Sandsynligvis ikke, og det var sandsynligvis en ung Depp, der kiggede lidt for meget ind i en situation.

Med hensyn til Hanks, lad os bare sige, at hans karriere viste sig at være fin. Hans karriere eksploderede fire år senere takket være en bestemt film kaldet 'Forrest Gump'.

Klassikerne ville fortsætte i årene, der fulgte gennem 90'erne, med film som 'Apollo 13', 'Toy Story', 'Saving Private Ryan', 'Green Mile' og en af hans mere ikoniske præstationer til starten af 2000'erne, 'Cast Away'.

For at opsummere, var hans karriere ikke skadet…

Anbefalede: