Dwayne Johnson forlod næsten denne film en uge før optagelserne

Indholdsfortegnelse:

Dwayne Johnson forlod næsten denne film en uge før optagelserne
Dwayne Johnson forlod næsten denne film en uge før optagelserne
Anonim

Når de fleste fans tænker på Dwayne Johnson, kommer hans positivitet og ydmyghed øjeblikkeligt til at tænke på. Men selv Dwayne Johnson havde nogle svære situationer på sættet, den mest veldokumenterede, sammen med Vin Diesel. For pokker, den dag i dag er Johnson ikke særlig tryg ved at svare på spørgsmål om sin tidligere medstjerne.

Da det kom til netop denne film, havde DJ ikke et problem med nogen på settet, i stedet havde han forestillet sig at spille en anden rolle i filmen. Da skuespilleren blev bedt om at læse manuskriptet som en anden karakter, kæmpede skuespilleren for at få forbindelse, og det ville næsten føre til, at DJ forlod filmen få dage før optagelsesprocessen startede.

Hvilken film forlod Dwayne Johnson næsten en uge før?

Bortset fra hans oksekød med nogle af hans rollebesætningsmedlemmer i 'Fast And Furious', ses Dwayne Johnson generelt som en fornøjelse at arbejde med bag kulisserne. På sine sociale medier fremstår han også som det mest elskværdige og ydmyge menneske på trods af al hans succes og rigdom.

Nå, i en bestemt film gik tingene lidt anderledes. En uge før optagelserne til 'Pain and Gain' var Dwayne Johnson i tvivl om at optage filmen. Ikke kun var det et savn at forberede sig på fysisk, men ment alt havde DJ forestillet sig en anden rolle for sig selv i filmen.

Hans medspiller i filmen Mark Wahlberg spiste 10 måltider om dagen i et forsøg på at fylde op og opbygge muskler. Det resulterede i, at skuespilleren vågnede kl. 2 for at spise.

Han fik først manuskriptet otte år før, og da vi skulle læse til det, tænkte DJ på rollen som Daniel Lugo, spillet af Mark Wahlberg. Som han afslørede sammen med Miami Times, følte han sig anderledes, da han fik en anden karakter, Paul Doyle.

"I mit sind tænkte jeg, at jeg virkelig gerne ville spille Daniel Lugo. Da han gav den til mig, sagde han til mig: "Jeg vil have, at du ser på det her som Paul Doyle."

Det ændrede alt for Johnson, og pludselig blev situationen meget mere kompleks for skuespilleren.

Hvad kunne Dwayne Johnson ikke lide ved sin 'Pain And Gain'-rolle'?

Da DJ fik besked på at læse manuskriptet som Paul Doyle, vakte det bestemt hans interesse, i betragtning af hvor anderledes karakteren var. Da han begyndte at dykke ned, indså han, at det ikke ville blive let, idet han tvivlede på hans evner til at påtage sig rollen.

"Han er så kompleks. Han har så mange lag og så ekstrem. Fordi han var en sammensætning af alle disse andre fyre, var der mange tanker, der blev kastet ind i Paul Doyle. Gud, sagde jeg, jeg ville virkelig kan lide at spille det her. Så begynder du at lave research, forberede dig på rollen, fysisk og psykisk, se på mennesker, der tager stoffer og fanger, der lige kommer ud af fængslet. Om en uge ude, begyndte jeg at tænke, jeg ved det ikke. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg kan gøre det."

For DJ var hans største frygt, at fans ville være i stand til at se gennem akten, i betragtning af hvor anderledes hans karakter er sammenlignet med hans virkelige jeg. I sidste ende, på trods af presset fra rollen, indvilligede han i at gøre det, og en væsentlig årsag til det hele var på grund af et brev skrevet af Michael Bay.

Hvordan blev Dwayne Johnson overbevist om at blive i filmen?

Michael Bay kunne nemt have fundet en erstatning for Dwayne Johnson, men han ønskede ikke at miste skuespilleren til projektet. Dwayne Johnson havde den samme tillid til Bay og sagde, at han var hovedårsagen til, hvorfor han blev i projektet.

Det tog kun Michael Bay 50 dage at optage hele ' Pain And Gain '-filmen

Det var et brev fra Bay, der fuldstændig ændrede Johnsons mening.

"Han satte sig ned og skrev dette brev til mig. Det var et meget afgørende bogstav og et meget afgørende øjeblik i min karriere. Dette brev var så utrolig velformuleret og empatisk og fremadrettet og direkte. Det var et brev fra en bror til en anden bror. Brevets overordnede ånd var: "Jeg bragte dig denne rolle på grund af kompleksiteten i den. Jeg ved, at der ikke er andre i Hollywood end dig, der kan gøre dette." Frygten forsvandt. Utrygheden forsvandt. Okay, jeg hopper ud fra denne klippe. Det var en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet."

Når vi ser tilbage, tog Dwayne Johnson den rigtige beslutning, da han ville fortsætte med at blive et af de største navne i Hollywood.

Anbefalede: