Dette er Anna Kendricks mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er Anna Kendricks mest profitable film
Dette er Anna Kendricks mest profitable film
Anonim

Hollywood-stjernen Anna Kendrick fangede første gang seernes øjne i vampyrfilmen Twilight fra 2008, og det er sikkert at sige, at hun bestemt er nået langt siden da. I dag er Anna Kendrick lige så berømt som sine tidligere medspillere Kristen Stewart og Robert Pattinson – og hun har bestemt medvirket i adskillige berømte film siden 2008.

I dag tager vi et kig på, hvilke af Anna Kendricks film de mest profitable er. Mens hun medvirkede i hits som Pitch Perfect og Up in the Air, vil førstepladsen ikke overraske nogen.

10 'Pitch Perfect' - Box Office: $115,4 millioner

Kicking listen off er 2012 teenagemusikalske komedie Pitch Perfect. I den spiller Anna Kendrick Beca Mitchell, og hun spiller sammen med Skylar Astin, Rebel Wilson, Adam DeVine, Anna Camp og Brittany Snow. Pitch Perfect følger Barden Universitys a cappella-gruppe for alle piger, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $17 millioner, og den endte med at tjene $115,4 millioner i billetkontoret.

9 'The Accountant' - Box Office: $155,2 millioner

Næste på listen er action-thrilleren The Accountant fra 2016, hvor Anna Kendrick portrætterer Dana Cummings. Udover Kendrick har filmen også Ben Affleck, J. K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor og John Lithgow. The Accountant følger en offentlig revisor med autisme, der afslører underslæb rundt om i verden, og den har i øjeblikket en 7,3-rating på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $44 millioner, og den endte med at tjene $155,2 millioner i billetkontoret.

8 'Up In The Air' - Box Office: $166,8 millioner

Lad os gå videre til komedie-dramaet Up in the Air fra 2009. I den portrætterer Anna Kendrick Natalie Keener, og hun spiller sammen med George Clooney, Vera Farmiga, Jason Bateman, Danny McBride og Melanie Lynskey.

Filmen følger en rejsende virksomheds "downsizer", hvis job er at fyre folk, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,4 på IMDb. Up in the Air blev lavet på et budget på $25 millioner, og det endte med at tjene $166,8 millioner ved billetkontoret.

7 'Pitch Perfect 3' - Box Office: $185,4 millioner

Den musikalske teenagekomedie Pitch Perfect 3 fra 2017 er den næste. I den tredje omgang i Pitch Perfect-serien spiller Anna Kenrick igen Beca Mitchell. Filmen følger de adskilte Barden Bellas, da de genforenes til en sidste sangkonkurrence, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,8 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $45 millioner, og den endte med at tjene $185,4 millioner i billetkontoret.

6 'Into The Woods' - Box Office: $213,1 Million

Næste på listen er fantasy-musicalfilmen Into the Woods fra 2014. I den spiller Anna Kendrick Askepot, og hun spiller sammen med Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Chris Pine og Johnny Depp. Filmen er baseret på Stephen Sondheims Broadway-musical af samme navn fra 1986, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb. Into the Woods blev lavet på et budget på 50 millioner dollars, og det endte med at tjene 213,1 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Pitch Perfect 2' - Box Office: $287,5 millioner

Top fem på dagens liste er den musikalske teenagekomedie Pitch Perfect 2 fra 2015. Den anden omgang i Pitch Perfect-serien følger Barden Bellas ved et verdensmesterskab i sang. I øjeblikket har den en vurdering på 6,4 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 29-31 millioner dollars, og den endte med at tjene 287,5 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Twilight' - Box Office: $407,1 millioner

Lad os gå videre til filmen, der startede skuespillerindens karriere - den romantiske fantasyfilm Twilight fra 2008. I den spiller Anna Kenrick Jessica Stanley, og hun spiller sammen med Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke og Peter Facinelli.

Filmen var baseret på Stephenie Meyers roman fra 2005 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,2 på IMDb. Twilight blev lavet på et budget på $37 millioner, og det endte med at tjene $407,1 millioner i billetkontoret.

3 'The Twilight Saga: Eclipse' - Box Office: $698,4 millioner

Åbning af top tre er den tredje del af The Twilight Saga - den romantiske fantasy fra 2010 The Twilight Saga: Eclipse, som i øjeblikket har en vurdering på 5,0 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $68 millioner, og den endte med at tjene $698,4 millioner i billetkontoret.

2 'The Twilight Saga: New Moon' - Box Office: $712 Million

Den andenplads på dagens liste er den anden film i The Twilight Saga - den romantiske fantasy fra 2009 The Twilight Saga: New Moon, som i øjeblikket har en vurdering på 4,8 på IMDb. Filmen om Edward Cullen og Bella Swans kærlighedshistorie blev lavet på et budget på 50 millioner dollars, og det endte med at tjene 712 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1' - Box Office: $712,2 Million

Og endelig er listen på førstepladsen den sidste Twilight-film, som Anna Kendrick optrådte i - fantasyromancen fra 2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1. Filmen - som i øjeblikket har en rating på 4,9 på IMDb - blev lavet på et budget på $127 millioner, og den endte med at tjene $712,2 millioner i billetkontoret.

Anbefalede: