Kendte 'Cobra Kai'-stjernen Jacob Bertrand karate, før han blev med i showet?

Indholdsfortegnelse:

Kendte 'Cobra Kai'-stjernen Jacob Bertrand karate, før han blev med i showet?
Kendte 'Cobra Kai'-stjernen Jacob Bertrand karate, før han blev med i showet?
Anonim

Den originale Karate Kid-film udkom i 1984, og filmen ville fortsætte med at afføde et par efterfølgere og en genindspilning. Nu, mere end tre årtier senere, har The Karate Kid modtaget endnu en efterfølger i form af et tv-program - Cobra Kai. Ralph Macchio og William Zabka fra den originale Karate Kid, gentager deres roller på Cobra Kai og får selskab af nykommere som Jacob Bertrand. På trods af at han medvirkede i adskillige film og tv-serier, var det Cobra Kai, der gjorde opmærksom på Bertrand.

Selv om det ikke er nogen hemmelighed, at der nogle gange bruges stuntdouble, når man laver farlige eller krævende scener, er der nogle berømtheder, der udfører deres egne stunts. Før han medvirkede i Cobra Kai, trænede Jacob Bertrand karate i fire år og dyrkede også to års grappling. Han havde dog stadig brug for intens træning for at komme i form til at spille bad boy Eli Moskowitz, AKA "Hawk."

Jacob lavede karate i fire år før han medvirkede i Cobra Kai

Jacob har opnået succes i Netflix-hitshowet Cobra Kai og imponerer publikum med sin skildring af "Hawk" i programmet. Den 20-årige skuespiller startede på Nickelodeon og fortsatte til DisneyXD efter at have landet titelrollen på Kirby Buckets. Bertrand har medvirket i forskellige tv-serier og film, den tidligere barnestjerne har gjort det ret godt for sig selv.

Han fik senere en rolle i det populære karatedrama Cobra Kai, hvor han portrætterer en mobbet teenager, der lærer karate for at forsvare sig selv, men bliver skurken.

Der er ingen tvivl om, at Bertrand ligner en naturlig fighter på skærmen, hans karatefærdigheder er blevet betydeligt forbedret i løbet af showet. Før han medvirkede i Cobra Kai, trænede Jacob i karate i fire år og dyrkede grappling i to år. Dette kan have givet ham en ekstra fordel i forhold til sine medstjerner, men den 20-årige skulle stadig træne strengt for at spille Eli Moskowitz i showet.

Han fort alte Crooked Llama: "Jeg dyrkede karate i 4 år fra 8-12, jeg kæmpede et par år. Jeg vidste lidt, men træningen på forhånd, før showet, var bare masser og masser og masser af udstrækning, fordi der er så mange spark, og jeg har helt glemt, hvor fleksibel man skal være for at sparke nogen i ansigtet."

Jacob fortsatte med at afsløre, hvor fedt det var at arbejde med showets stuntkoordinator og beskrev ham som hjælpsom og god til at kæmpe.

"Vores stuntkoordinator Tito var fantastisk, han er vanvittigt god til bare at kæmpe generelt. Det var virkelig fedt at arbejde med ham, han vidste bare alt og hjalp os med det, vi havde brug for."

Hans passion for kampsport blev genoplivet af stuntskuespillerne på settet til Cobra Kai. Som et resultat begyndte Jacob at lave mere brasiliansk jiu-jitsu og Muay Thai i lavsæsonen.

I et interview med Pop Culture afslørede stjernen: "Jeg begyndte at lave Muay Thai igen og mere brasiliansk jiu-jitsu. Jeg kom rigtig meget op i UFC og MMA i lavsæsonen, fordi vi er omkring mange af de stuntfyre hele tiden, og de er super til det."

"Bare ved at omgås dem, kom jeg lidt ind i det. Jeg elsker at være aktiv, og kampsport er noget, du kan gøre på egen hånd."

Anbefalede: