Dette er Shailene Woodleys mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er Shailene Woodleys mest profitable film
Dette er Shailene Woodleys mest profitable film
Anonim

Skuespillerinden Shailene Woodley blev berømt som Amy Juergens i dramashowet The Secret Life of the American Teenager tilbage i 2008. Lige siden da har skuespillerinden opnået meget, og i løbet af det sidste årti har hun medvirket i adskillige berømte film.

I dag tager vi et kig på, hvilke af stjernens film der har formået at tjene mest. Fra Divergent til The Fault in Our Stars - fortsæt med at rulle for at se, hvilken af Shailene Woodleys film, der tjente masser af penge ved billetkontoret.

8 'The Spectacular Now' - Box Office: $6,9 millioner

Kicking the list off er 2013 coming-of-age romantiske drama The Spectacular Now. I den spiller Shailene Woodley Aimee Finecky, og hun spiller sammen med Miles Teller, Brie Larson, Mary Elizabeth Winstead, Bob Odenkirk og Jennifer Jason Leigh. Filmen fortæller historien om to gymnasieelever, der forelsker sig, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. The Spectacular Now blev lavet på et budget på $2,5 millioner, og det endte med at tjene $6,9 millioner i billetkontoret. Shailene Woodley og Miles Teller har været nære venner lige siden arbejdet på dette projekt.

7 'Snowden' - Box Office: $37,3 Million

Næste på listen er den biografiske thrillerfilm Snowden fra 2016, som fortæller historien om CIA-underleverandøren og whistlebloweren Edward Snowden, der lækkede højt klassificerede oplysninger fra NSA.

I den spiller Shailene Woodley Lindsay Mills, og hun spiller sammen med Joseph Gordon-Levitt, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson og Scott Eastwood. I øjeblikket har Snowden en vurdering på 7,3 på IMDb. Filmen er lavet på et budget på $40 millioner, og den endte med at tjene $37.3 millioner i billetkontoret.

6 'Adrift' - Box Office: $59,9 millioner

Lad os gå videre til overlevelsesdramaet Adrift fra 2018, hvor Shailene Woodley spiller Tami Oldham. Udover Woodley har filmen Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne og Grace Palmer i hovedrollerne. Filmen fortæller en sand historie, der foregår under begivenhederne i orkanen Raymond i 1983, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Adrift blev lavet på et budget på $35 millioner, og det endte med at tjene $59,9 millioner ved billetkontoret.

5 'The Descendants' - Box Office: $177,2 millioner

Komedie-dramaet The Descendants fra 2011 er den næste på listen. I den spiller Shailene Woodley Alexandra "Alex" King, og hun spiller sammen med George Clooney, Beau Bridges, Judy Greer, Amara Miller og Judy Greer. The Descendants fortæller historien om en far, der forsøgte at genoprette forbindelsen til sine to døtre, efter at hans kone blev såret i en bådulykke - og den har i øjeblikket en 7.3 vurdering på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $20 millioner, og den endte med at tjene $177,2 millioner.

4 'The Divergent Series: Allegiant' - Box Office: $179,2 millioner

Næste på listen er den dystopiske sci-fi-actionfilm fra 2016 The Divergent Series: Allegiant. I den spiller Shailene Woodley Tris, og hun spiller sammen med Theo James, Miles Teller, Ansel Elgort, Zoë Kravitz og Octavia Spencer.

Filmen er baseret på Divergent-bogserien skrevet af Veronica Roth, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,7 på IMDb. The Divergent Series: Allegiant blev lavet på et budget på $110-142 millioner, og det endte med at tjene $179,2 millioner ved billetkontoret. Efter at have afsluttet franchisen tog Shailene Woodley en lille pause fra skuespil.

3 'Divergent' - Box Office: $288,9 millioner

Åbner de tre bedste på dagens liste er den sociale sci-fi-actionfilm Divergent fra 2014. Som tidligere nævnt spiller Shailene Woodley Tris Prior, og hun spiller sammen med Theo James, Ashley Judd, Zoë Kravitz, Miles Teller og Kate Winslet. Divergent fortæller historien om en verden opdelt af fraktioner baseret på dyder, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $88 millioner, og den endte med at tjene $288,9 millioner i billetkontoret.

2 'The Divergent Series: Insurgent' - Box Office: $297,3 Million

Lad os gå videre til den dystopiske sci-fi-handling fra 2015 The Divergent Series: Insurgent - den anden del i The Divergent Series - som i øjeblikket har en vurdering på 6,2 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 110 millioner dollars, og den endte med at tjene 297,3 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'The Fault In Out Stars' - Box Office: $307,2 Million

Og endelig afslutter listen på førstepladsen romantikfilmen The Fault in Our Stars fra 2014. I den spiller Shailene Woodley Hazel Grace Lancaster, og hun spiller sammen med Ansel Elgort, Laura Dern, Sam Trammell, Nat Wolff og Willem Dafoe. Filmen er baseret på 2012-romanen af samme navn skrevet af John Green, og den har i øjeblikket en 7.7 rating på IMDb. The Fault in Our Stars blev lavet på et budget på $12 millioner, og det endte med at tjene hele $307,2 millioner ved billetkontoret.

Anbefalede: