Scarlett Johanssons mest profitable film uden for MCU

Indholdsfortegnelse:

Scarlett Johanssons mest profitable film uden for MCU
Scarlett Johanssons mest profitable film uden for MCU
Anonim

Hollywood-stjernen Scarlett Johansson opnåede international berømmelse i begyndelsen af 2000'erne med roller i film som Ghost World og Lost in Translation. Lige siden da har Johansson været en fast bestanddel i filmindustrien, og i løbet af sin karriere har hun medvirket i adskillige blockbusters.

Mens Scarlett Johansson helt sikkert i øjeblikket er bedst kendt for sin skildring af Black Widow i Marvel Cinematic Universe, kigger vi i dag faktisk på, hvilke af hendes andre film der var de mest succesrige, ifølge billetkontoret indtjening.

10 'Jojo Rabbit' - Box Office: $90,3 millioner

Kicking the list off er komedie-dramafilmen Jojo Rabbit fra 2019, hvor Scarlett Johansson portrætterer Rosie. Udover den berømte skuespillerinde har filmen også Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Taika Waititi, Rebel Wilson og Stephen Merchant i hovedrollerne. Jojo Rabbit følger historien om et ti-årigt Hitler Youth-medlem, og det har i øjeblikket en vurdering på 7,9 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 14 millioner dollars, og den endte med at tjene 90,3 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Vicky Cristina Barcelona' - Box Office: $96,4 millioner

Næste på listen er det romantiske komedie-drama fra 2008, Vicky Cristina Barcelona. I den spiller Scarlett Johansson Cristina, og hun spiller sammen med Javier Bardem, Patricia Clarkson, Penélope Cruz, Kevin Dunn og Rebecca Hall. Filmen følger to amerikanske kvinder, mens de tilbringer en sommer i Barcelona, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. Vicky Cristina Barcelona blev lavet på et budget på $15 millioner, og det endte med at tjene $96.4 millioner ved billetkontoret.

8 'The Prestige' - Box Office: $109,7 millioner

Lad os gå videre til den mystiske thriller The Prestige fra 2006, hvor Scarlett Johansson spiller Olivia Wenscombe. Udover den berømte skuespillerinde har filmen også Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Rebecca Hall og Andy Serkis i hovedrollerne.

The Prestige fortæller historien om to rivaliserende scenemagikere i 1890'ernes London, og den har i øjeblikket en vurdering på 8,5 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 40 millioner dollars, og den endte med at tjene 109,7 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Lost In Translation' - Box Office: $118,7 millioner

Den romantiske komedie-drama fra 2003 Lost in Translation er den næste på listen. I den spiller Scarlett Johansson Charlotte, og hun spiller sammen med Bill Murray, Giovanni Ribisi, Anna Faris, Fumihiro Hayashi og Catherine Lambert. Lost in Translation fortæller historien om en falmet filmstjerne og en nyuddannet universitet, der danner et usandsynligt bånd i Tokyo - og den har i øjeblikket en 7.7 rating på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $4 millioner, og den endte med at tjene $118,7 millioner i billetkontoret.

6 'We Bought A Zoo' - Box Office: $120,1 Million

Næste på listen er familiekomedie-dramaet We Bought a Zoo fra 2011, hvor Scarlett Johansson spiller Kelly Foster. Udover skuespillerinden har filmen også Matt Damon, Thomas Haden Church, Patrick Fugit, Elle Fanning og John Michael Higgins i hovedrollerne. We Bought a Zoo følger en familie, når de flytter ud på landet for at renovere og genåbne en kæmpende zoologisk have - og den har i øjeblikket en bedømmelse på 7,1 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 50 millioner dollars, og den endte med at tjene 120,1 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'The Island' - Box Office: $162,9 millioner

Lad os gå videre til sci-fi-thrilleren fra 2005 The Island. I den spiller Scarlett Johansson Sarah Jordan / Jordan Two-Delta, og hun spiller sammen med Ewan McGregor, Djimon Hounsou, Sean Bean, Michael Clarke Duncan og Steve Buscemi. Filmen følger en mand, der bor i en futuristisk steril koloni, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Øen blev lavet på et budget på $126 millioner, og den endte med at tjene $162,9 millioner ved billetkontoret.

4 'Ghost In The Shell'- Box Office: $169,8 millioner

Sci-fi-actionfilmen Ghost in the Shell fra 2017 er den næste. I den spiller Scarlett Johansson Motoko Kusanagi, og hun spiller sammen med Takeshi Kitano, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Chin Han og Juliette Binoche.

Filmen er på den japanske manga af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Ghost in the Shell blev lavet på et budget på $110 millioner, og det endte med at tjene $169,8 millioner ved billetkontoret.

3 'Han er bare ikke så vild med dig' - Box Office: $178,9 millioner

Det romantiske komedie-drama He's Just Not That Into You fra 2009, hvor Scarlett Johansson spiller Anna, åbner op for top tre på dagens liste. Udover skuespillerinden har filmen også Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly og Bradley Cooper i hovedrollerne. He's Just Not That Into You følger ni mennesker og deres forskellige romantiske problemer, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $40 millioner, og den endte med at tjene $178,9 millioner i billetkontoret.

2 'The Horse Whisperer' - Box Office: $186,9 millioner

Den andenplads på dagens liste er den vestlige dramafilm The Horse Whisperer fra 1998, hvor Scarlett Johansson spiller Grace MacLean. Udover skuespillerinden har filmen også Robert Redford, Kristin Scott, Thomas Sam Neill, Dianne Wiest og Chris Cooper i hovedrollerne. The Horse Whisperer følger historien om en talentfuld træner med en gave til at forstå heste, da han hjælper en skadet teenager og hendes hest - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $75 millioner, og den endte med at tjene $186,9 millioner ved billetkontoret.

1 'Lucy' - Box Office: $463,4 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen 2014 sci-fi actionfilmen Lucy. I den spiller Scarlett Johansson Lucy Miller, og hun spiller sammen med Morgan Freeman, Choi Min-sik, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt og Pilou Asbæk. Lucy følger historien om en kvinde, der får psykokinetiske evner og bliver en kriger – og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 39 millioner dollars, og den endte med at tjene 463,4 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: