Hvor meget øgede det at blive medlem af MCU Scarlett Johanssons nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget øgede det at blive medlem af MCU Scarlett Johanssons nettoværdi?
Hvor meget øgede det at blive medlem af MCU Scarlett Johanssons nettoværdi?
Anonim

Hollywood-stjernen Scarlett Johansson er kendt for at være en vigtig del af Marvel Cinematic Universe, da hendes karakter Black Widow optrådte i adskillige superheltefilm i det sidste årti. Det er overflødigt at sige, at skuespillerinden tjente en formue takket være sin skildring af karakteren, og i dag ser vi nærmere på, hvor meget det gavnede Scarlett Johanssons bankkonto at spille Natasha Romanoff.

Fra hvor meget hun fik udbet alt første gang hun spillede Black Widow i 2010, til hvor meget hun tjente for den seneste film Black Widow – bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

Scarlett Johansson begyndte at optræde i 90'erne

I dag er Scarlett Johansson et af de mest kendte navne i branchen. Skuespillerinden har arbejdet siden midten af 90'erne, da hun havde sin skuespillerdebut i fantasy-komedien North i 1994. På det tidspunkt var Johansson kun ti år gammel. I 2003 kunne fans se stjernen i det romantiske komedie-drama Lost in Translation, som betød hendes overgang fra en barneskuespillerinde til en seriøs Hollywood-stjerne.

Siden da har Scarlett Johansson medvirket i adskillige anmelderroste projekter som Girl with a Pearl Earring, A Love Song for Bobby Long og Vicky Cristina Barcelona. Udover at optræde foran et kamera er Scarlett Johansson heller ikke fremmed for teater. I 2010 havde skuespillerinden sin Broadway-debut i en genoplivning af A View from the Bridge. For sin skildring af Catherine vandt Johansson endda en Tony Award for bedste skuespillerinde.

Mens Scarlett Johansson utvivlsomt er en af de mest talentfulde skuespillerinder i sin generation, er det sikkert at sige, at hun er bedst kendt for at være en af de få kvinder i MCU.

Scarlett Johansson sluttede sig til MCU i 2010

2010 var helt sikkert et år, der markerede en kæmpe ændring i Scarlett Johanssons karriere. Det år portrætterede skuespillerinden Natasha Romanoff / Black Widow for første gang i superheltefilmen Iron Man 2. I 2012 portrætterede skuespillerinden karakteren igen i The Avengers og siden da kunne hun ses i yderligere syv MCU-film, den seneste den ene er den selvstændige Black Widow-film fra 2021.

Som fans ved, har skuespillerinden sagt farvel til Black Widow, hvilket bestemt var et bittersødt øjeblik for stjernen. "Jeg synes, det er bittersødt. Jeg har haft et utroligt årti med at arbejde med min Marvel-familie. Jeg kommer til at savne ikke at se dem hver 18. måned eller hvert andet år, som den slags milepæle, jeg altid virkelig ser frem til," skuespillerinden afsløret på Good Morning America. "Men jeg føler mig virkelig stolt af denne film, og jeg synes, det er fantastisk at gå ud på en høj tone. Denne film er så forskellig fra enhver anden Marvel-film, som vi har lavet indtil videre, så ja… som jeg sagde, den er bittersød."

Er Scarlett Johansson den mest velbet alte skuespillerinde i branchen?

Ifølge Celebrity Net Worth vurderes Scarlett Johansson i øjeblikket at have en nettoværdi på $165 millioner, hvilket helt klart gør hende til den rigeste kvinde i MCU. Skuespillerinden måtte dog arbejde sig op til en så imponerende nettoværdi, da hun kun blev bet alt $400.000 for sin rolle i Iron Man 2 i 2010. For de næste par Marvel-film blev Scarlett Johansson bet alt lavt encifret millioner, og det var først i den selvstændige Black Widow-film, at hun fik udbet alt 20 millioner dollars (ifølge en erklæring fra Disney fra juli 2021).

Det anslås, at skuespillerinden tjente mellem 60-75 millioner dollars for sin rolle i de Marvel-film, hun indtil videre har optrådt i, hvilket betyder, at halvdelen af hendes nettoformue er takket være hendes portrættering af Black Widow. Resten af hendes indkomst er fra andre roller samt påtegninger. Før Black Widow var skuespillerindens højeste løn $17.5 millioner, som hun modtog for 2017 sci-fi actionfilmen Ghost in the Shell. I øjeblikket vurderes Scarlett Johansson at være den bedst bet alte skuespillerinde i 2021-2022, da hun tjente over $56 millioner.

Selvom det er ukendt, hvor høj skuespillerindens nettoformue var, før hun kom til MCU, er det sikkert at sige, at det er steget i vejret siden 2010. Scarlett Johansson kan have sagt farvel til Black Widow, men enhver, der er en fan af Marvel-film ved, at man aldrig rigtig siger farvel til deres karakter, og enhver ville blive overrasket over at se Johansson gentage rollen til sidst. Marvel Studios præsident Kevin Feige afslørede, at de arbejder sammen med Johansson på et andet projekt. "Vi arbejder allerede med Scarlett på et andet ikke-Black Widow-relateret tophemmeligt Marvel Studios-projekt med hende som producer," sagde han.

Anbefalede: