Dette er Chris Evans' mest profitable film (uden for MCU)

Indholdsfortegnelse:

Dette er Chris Evans' mest profitable film (uden for MCU)
Dette er Chris Evans' mest profitable film (uden for MCU)
Anonim

Hollywood-stjernen Chris Evans er uden tvivl bedst kendt for sin skildring af Steve Rogers / Captain America i Marvel Cinematic Universe. Stjernen sagde dog farvel til rollen, hvilket helt sikkert gjorde mange fans over hele kloden kede af det. Evans har dog også optrådt i andre projekter gennem årene, og der er ingen tvivl om, at han nu vil blive set i et væld af forskellige roller.

I dag tager vi et kig på, hvilke af de film, han medvirkede i, der endte med at klare sig godt i billetkontoret. Fra The Nanny Diaries til Not Another Teen Movie – fortsæt med at rulle for at se Chris Evans mest profitable film udover MCU-filmene.

10 'The Nanny Diaries' - Box Office: $47,8 millioner

Kicking the list off er komedie-dramaet The Nanny Diaries fra 2007, hvor Chris Evans spiller Hayden "Harvard Hottie". Udover Evans har filmen også Scarlett Johansson, Laura Linney, Alicia Keys, Donna Murphy og Paul Giamatti i hovedrollerne. The Nanny Diaries er baseret på Emma McLaughlins roman fra 2002 af samme navn – og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Filmen endte med at tjene 47,8 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Push' - Box Office: $48,9 millioner

Næste på listen er superhelte-thrillerfilmen Push fra 2009. I den spiller Chris Evans Nick Gant, og han spiller sammen med Dakota Fanning, Camilla Belle, Cliff Curtis og Djimon Hounsou. Filmen følger to amerikanere med superkræfter, der forsøger at finde en pige i Hong Kong. Push har en vurdering på 6,1 på IMDb, og den endte med at tjene $48,9 millioner i billetkontoret.

8 'Scott Pilgrim vs. The World' - Box Office: $49,3 millioner

Lad os gå videre til den romantiske actionkomedie Scott Pilgrim vs. the World fra 2010, hvor Chris Evans spiller Lucas Lee. Udover Evans har filmen også Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick og Alison Pill i hovedrollerne.

Scott Pilgrim vs. the World er baseret på Bryan Lee O'Malleys grafiske romanserie Scott Pilgrim, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,5 på IMDb. Filmen endte med at tjene 49,3 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Cellular' - Box Office: $57,7 millioner

Action-thrilleren Cellular fra 2004 er den næste på listen. I filmen spiller Chris Evans Ryan, og han spiller sammen med Kim Basinger, Jason Statham, Eric Christian Olsen, Noah Emmerich og William H. Macy. Filmen følger en mand, der modtager et telefonopkald fra en kidnappet kvinde - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Cellular endte med at tjene 57,7 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Street Kings' - Box Office: $66,5 millioner

Næste på listen er actionthrilleren Street Kings fra 2008, hvor Chris Evans spiller detektiv Paul "Disco" Diskant. Udover Evans medvirker filmen også af Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Common og The Game. Street Kings følger en undercover betjent, der er impliceret i drabet på en betjent - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Filmen endte med at tjene 66,5 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Not Another Teen Movie' - Box Office: $66,5 Million

Top fem på dagens liste er teenageparodien Not Another Teen Movie fra 2001. I den spiller Chris Evans Jake Wyler, og han spiller sammen med Jaime Pressly, Mia Kirshner og Randy Quaid. Filmen er en parodi på et væld af teenagefilm som She's All That, Varsity Blues, 10 Things I Hate About You og Can't Hardly Wait. I øjeblikket har den en vurdering på 5,7 på IMDb, og den endte med at tjene 66,5 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Snowpiercer' - Box Office: $86,8 millioner

Lad os gå videre til den post-apokalyptiske sci-fi actionfilm Snowpiercer fra 2013. I den spiller Chris Evans Curtis Everett, og han spiller sammen med Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer og Ewen Bremner.

Filmen er baseret på den franske grafiske klimafiktionsroman Le Transperceneige af Jacques Lob - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. Snowpiercer endte med at tjene 86,8 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer' - Box Office: $301,9 Million

Superheltefilmen Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer fra 2007, hvor Chris Evans spiller Johnny Storm, åbner op for top tre på dagens liste. Udover Evans har filmen også Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Michael Chiklis, Julian McMahon og Kerry Washington i hovedrollerne. Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer er efterfølgeren til filmen Fantastic Four fra 2005, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene $301.9 millioner ved billetkontoret.

2 'Knives Out' - Box Office: $311,4 millioner

Den andenplads på dagens liste er mysteriefilmen Knives Out fra 2019. I den portrætterer Chris Evans Hugh Ransom Drysdale, og han spiller sammen med Daniel Craig, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon og Don Johnson. Knives Out følger en detektiv, der efterforsker patriarken i en velhavende families død - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,9 på IMDb. Filmen endte med at tjene 311,4 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'Fantastic Four' - Box Office: $333,5 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen superheltefilmen Fantastic Four fra 2005. Som tidligere nævnt spiller Chris Evans Johnny Storm i den. Fantastic Four er baseret på Marvel Comics-holdet af samme navn, og det har i øjeblikket en vurdering på 5,7 på IMDb. Filmen endte med at tjene 333,5 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: