Her er, hvad fans kan forvente af sæson 16 af 'RHOC

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad fans kan forvente af sæson 16 af 'RHOC
Her er, hvad fans kan forvente af sæson 16 af 'RHOC
Anonim

Hvad kan fans forvente af den nye sæson af Real Housewives of Orange County? Nå, det har været super spændende at lære, at Heather Dubrow skal på RHOC igen, og nu hvor Heather har lavet nogle interviews om den kommende sæson, er fans nysgerrige på, hvad de kan se frem til med denne nye sæson. Der har også været snak om, hvorvidt Shannon Beadors børn vil filme sæson 16, da deres far David ikke var så sikker på det.

Nu hvor nogle sjove detaljer er derude, så lad os tage et kig på, hvad folk siger om denne nye sæson.

Sæson 16 af 'RHOC'

Sæson 15 af The Real Housewives of Orange County blev tilfældigvis optaget under COVID-19-pandemien, og da den begyndte at blive sendt i oktober 2020, genoplevede fans de tidlige dage af denne stressende situation. Seerne så Gina, Emily, Kelly, Elizabeth, Braunwyn og Shannon håndtere verden, der lukker ned, folk bliver hjemme og endda den hårde tid, hvor mange havde at finde toiletpapir i butikkerne.

Emilys mand Shane endte på hospitalet med virussen, som var skræmmende at se, og Braunwyn og Elizabeth delte meget personlige ting om deres liv.

Braunwyns venner er blevet castet til RHOC sæson 16, men hun kommer ikke tilbage. Hvad kan fans ellers forvente?

Nu hvor sæson 16 af RHOC er på reality-tv-horisonten, vil fans gerne vide, hvad de kan forvente af den. Og fans spekulerer på, om den tidligere medvirkende Vicki Gunvalson vil dukke op.

Heather DuBrow t alte om et "plot-twist", og ifølge Cheat Sheet gik hun på Bravo's Chat Room med Gizelle Byrant fra RHOP og Porsha Williams fra RHOA. Heather sagde: "Så her er sagen. Vi skal på tur - på showet. Og det ser ud til, at der kan være en lille rystelse, et lille plottwist, der skal ske på denne tur." Da Porsha sagde: "Jeg føler, at pigerne måske er på tur, og der kan være en Vicki-pop-up - Jeg siger bare," Heather svarede: "Alt, jeg kan sige er - det bliver sjovt."

Ifølge Cheat Sheet sagde Heather også: "Jeg tror, at publikum var virkelig klar over, at Orange County var nødt til at ryste op og ryste det var. Mange mennesker er væk, jeg kom tilbage, og der er helt sikkert nogle nye karakterer i programmet, men det bliver helt sikkert meget, meget, meget interessant - jeg tror, du er på rette spor."

Det er interessant at høre, at Vicki kunne komme tilbage i denne sæson, selvom det bare var for et afsnit eller en ferie.

Heather optrådte på Daily Pop i sommeren 2021 og t alte om seriens gamle dage. Ifølge Cheat Sheet sagde Heather: "Jeg synes, det ville være rigtig sjovt at bringe tilbage, hvad stort set mange mennesker betragter som de gyldne år i [RHOC]. Og så tror jeg, at det, publikum vil have, er det sjove. Jeg mener, drama sker altid, men dengang var det drama, som om hun brækkede sløjfen af min kage eller noget dumt, du ved."

Heather refererer til det sjove øjeblik, hvor hun holdt fest i sit hus, og en gæst spiste sløjfen, der var på den smukke kage, som hun var så begejstret for.

Nu hvor folk spekulerer på, om Vicki vil vende tilbage til reality-programmet, er det også interessant at høre, at Tamra Judge vil være en "ven" i sæson 16 af RHOC.

Ifølge Hollywood Life lød Shannon tilbage i januar 2021 ikke begejstret over, at hendes tidligere medstjerne kom tilbage, og hun sagde: "Held og lykke til hende."

Entertainment Tonight rapporterede, at Tamra delte via en "frække TikTok", at hun ville optræde i showet igen. Hun mundsynkroniserede til en sang af Nicki Minaj, der indeholdt tekster om at tage en pause og så være klar til at komme tilbage.

Tanken om at have Vicki, Tamra og Heather tilbage på The Real Housewives of Orange County er super spændende, og det vil helt sikkert føles som seriens gode gamle dage.

Heather delte på sin podcast Heather DuBrow's World, at hun ikke holdt trit med RHOC efter at have forladt. Hun sagde: "Jeg så det ikke, før jeg startede, og jeg har ikke set det, siden jeg rejste. Og jeg spiller ingen indhentning, fordi det ikke nytter noget. Så vidt jeg er bekymret, når I mødes nogen, du burde ikke kende hele deres historie, for du møder dem for første gang, og folk har lov til at vise dig, hvem de vil have dig til at se."

Det bliver fantastisk at se, hvad Heather og hendes medstjerner finder på, og fans glæder sig til at se, hvordan sæson 16 af The Real Housewives of Orange County ser ud.

Anbefalede: