Her er grunden til, at Jared Padalecki kom tæt på ikke at blive med i 'Supernatural

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at Jared Padalecki kom tæt på ikke at blive med i 'Supernatural
Her er grunden til, at Jared Padalecki kom tæt på ikke at blive med i 'Supernatural
Anonim

Med nyheden om, at der er en overnaturlig prequel på vej, spekulerer fans på, om Jensen Ackles og Jared Padalecki stadig er tætte på hinanden, da Jared ikke anede, at det foregik. Dette overraskede bestemt fans, da Jared Padalecki har ry for at være en venlig og medfølende person i Hollywood, og hans Gilmore Girls-medspillere har udtrykt, hvor meget de elsker ham gennem årene.

Jared har et sødt forhold til sin kone Genevieve, og han har fået et nyt tv-program kaldet Walker. Men da Supernatural nu er slut, og det var så stor en del af Jareds skuespillerkarriere, kan fans ikke lade være med at interessere sig for det. Jared Padalecki var faktisk tæt på ikke at blive castet på Supernatural. Lad os tage et kig på, hvad der skete.

Sam… And Dean

Fans kan ikke forestille sig andre end Jared Padalecki spille Sam på Supernatural. Han har gjort et så godt stykke arbejde med rollen, og han og Jensen Ackles har en fantastisk kemi. Mens Jared Padalecki sagde farvel til Supernatural, burde fans kende denne sjove kendsgerning om hans rollebesætning i showet.

Som det viser sig, betød det faktum, at Jared var med i Gilmore Girls, at han var tæt på ikke at blive castet til Supernatural.

Ifølge TV Guide sagde Jared, at hans manager sagde, at skaberen Eric Kripke sagde, at Jared på grund af Dean Forester måske ikke var den rigtige person.

Jared forklarede: "Eric synes om, 'Øh, jeg har set Gilmore Girls. Vi vil have Sam til at være rigtig smart.' Og så min manager måtte sige: 'Øh, ja, min klient er en National Merit Scholar'." Jared fortsatte: "Min manager ringede til mig og sagde: 'Hey hør, vær ikke karismatisk, vær ikke charmerende. Bare vær hyperintelligent.'"

TV Guide sagde, at både skuespilleren David Duchovny og Rory Gilmore har bachelorgrader i engelsk fra Yale, så Jared sagde: "Så da jeg mødte [Kripke], følte jeg, at jeg var i denne mærkelige zone, hvor jeg prøvede at kanalisere min indre David Duchovny eller noget."

Dette er sjovt at høre, da mens Dean på Gilmore Girls måske ikke var en universitetsuddannet som Rory, og han ikke var så bogsmart som Sam på Supernatural, kunne han følge med Rory i en samtale, og det gjorde de få søde drillerier med jævne mellemrum.

Supernaturals store fanbase har elsket at se Sam og Dean gennem årene. I pilotafsnittet erfarede fans, at Sam og Dean stadig sørgede over deres mor, Marys død. Mens Sam skulle på Stanford University, sagde Dean, at deres far var forsvundet, så de slog sig sammen for at prøve at finde ham.

I mellemtiden arbejdede Sam og Dean på deres første overnaturlige sag sammen, da de stødte på en "Woman in White", som var et spøgelse. Afsnittet sluttede med, at Sam indså, at hans kæreste Jessica var blevet dræbt på samme forfærdelige måde som hans mor Mary, hvilket fik ham til at indse, at han havde et nyt kald i livet: at arbejde med Dean og prøve at finde ud af, hvad der foregik.

Fans håber, at en seriefinale vil give dem alt, hvad de leder efter, og i tilfældet med Supernatural var det også svært for Jared Padalecki at sige farvel.

I et interview med Collider.com t alte Jared om, hvordan showet var en stor del af hans liv. Han sagde: "Jeg sørger stadig over Supernatural. Det gør jeg virkelig. Det var 15 og et halvt år. Jeg mødte min kone i showet. Jeg mødte min kære ven og mange kære venner. Jeg nød virkelig Sam Winchester. Så jeg Jeg sørger stadig over den proces."

Jared fortsatte: "I sidste ende var Supernatural så stor en del af mit liv. Jeg er 38, og det var 15 og et halvt år af mit liv. Der er ingen rigtig måde at beregne det på, og det gør jeg' tror ikke, jeg nogensinde rigtig vil fatte det eller give mening ud af det."

Udover sin tid på Supernatural og vender tilbage for at spille Dean i et afsnit af Netflix-genoplivningen Gilmore Girls: A Year In The Life, har Jared Padalecki en ny tv-rolle, der har fået fans til at blive begejstrede.

Jared spiller hovedrollen som Texas Ranger Walker i det nye show Walker, som er en genstart af et westernshow fra 1990'erne. CW-showet har fået en sæson 2-fornyelse, hvilket er gode nyheder.

Det er fantastisk at høre denne historie om Jared Padalecki, der bliver castet til Supernatural, og fans er glade for, at han blev valgt, da han er så stor en Sam. Der er noget så specielt ved at se Jared Padalecki og Jensen Ackles sammen, da deres broderlige kærlighed og kemi er så perfekt.

Anbefalede: