Blev Chris Pratt lige TV's bedst bet alte skuespiller for 'The Terminal List'?

Indholdsfortegnelse:

Blev Chris Pratt lige TV's bedst bet alte skuespiller for 'The Terminal List'?
Blev Chris Pratt lige TV's bedst bet alte skuespiller for 'The Terminal List'?
Anonim

At komme over med fans i Hollywood hjælper en performer med at blive en stjerne, og når først nogen vinder massernes appel, er de ude i løbene.

Chris Pratt var i stand til at bruge sin enestående komiske timing og sympatiske personlighed til at komme over med fans, og på dette tidspunkt er han en stor stjerne, der har været på hitshows og har ledet massive blockbuster-hits på det store lærred.

For nylig blev det annonceret, at Pratt var ved at vende tilbage til den lille skærm, og det beløb, han får udbet alt, placerer ham i en liga for sig selv. Lad os se på, hvor meget han tjener for The Terminal List.

Chris Pratt har været en kæmpe succes

På dette stadie i sin Hollywood-rejse har Chris Pratt været en stjerne i årevis og har været i stand til at trives på både den store og den lille skærm. Pratt kom fra en beskeden begyndelse og blev dybest set opdaget fra ingenting, men da han fik chancen for at skinne, sørgede han for at få store ting til at ske.

Tilbage i 2002 begyndte Pratt sin tid på Everwood, og han ville forblive med i showet indtil 2006. Dette var hans første smagsprøve på mainstream-succes, og derfra ville skuespilleren sørge for at fortsætte sin opadgående trend i underholdning. Film som Wanted og Bride Wars var et godt løft, og i 2009 fik stjernen en rolle, der ville ændre hans karriere til det bedre.

Fra 2009 til 2015 medvirkede Chris Pratt som Andy Dwyer i Parks and Recreation, og denne rolle tog ham fra bemærkelsesværdig kunstner til ægte stjerne på ingen tid. Serien havde måske ikke den stærkeste første sæson, men da den for alvor ramte sit fremskridt, blev den til en af de mest populære programmer på hele tv.

Fra det tidspunkt af ville Pratt fortsætte med at blive en endnu større stjerne, og som det ser ud nu, er han ansigtet for to enorme franchiseselskaber på det store lærred.

Han forankrer i øjeblikket to filmfranchises

I 2014 kom Guardians of the Galaxy sin vej i biograferne, og mens nogle mennesker var skeptiske over, at tøjet med klude-mærket passede ind i MCU'en, endte filmen med at gøre store forretninger, mens den gav MCU'en en tiltrængt heltehold. Pratt blev castet som Star-Lord i filmen, og han var et perfekt valg for karakteren.

I alt har skuespilleren medvirket i 4 forskellige MCU-film, og han er beregnet til at optræde i både Thor: Love and Thunder og i Guardians of the Galaxy Vol. 3. Begge disse film er klar til at lave en mint i billetkontoret.

I 2015, blot et år efter Guardians blev et kæmpehit, medvirkede Pratt i Jurassic World, som var endnu et koloss alt hit, der affødte en franchise. Der har indtil videre været to film i franchisen, og hver har indtjent over 1 milliard dollars. En tredje film, Jurassic World: Dominion, er indstillet til premiere i 2022.

Nu siger det sig selv, at Pratt har grinet hele vejen til banken, siden han blev en kæmpe stjerne, men de seneste nyheder kom om, at skuespilleren officielt bliver den bedst bet alte skuespiller på tv med sit næste projekt.

Han vil tjene 1,4 millioner dollars pr. afsnit af 'The Terminal List'

The Terminal List, som vil være på Amazon Prime, er indstillet til at debutere i begyndelsen af 2022 fra nu af, og det er blevet rapporteret, at Chris Pratt vil medvirke i showet sammen med navne som Taylor Kitsch og Constance Wu. Showet har et stort potentiale, og Amazon sparer ingen udgifter til serien.

Ifølge Daily Mail vil Pratt være den bedst bet alte skuespiller på tv takket være showet, der giver ham svimlende $1,4 millioner pr. afsnit. Dette er en sjælden begivenhed, da de fleste shows har en tendens til at vente på succes, før de uddeler store kontrakter, men Pratt har allerede medvirket i to hitshows og har masser af navneværdi.

Baseret på romanen af samme navn er en anden ting, som dette program har gang i, at det allerede har en indbygget gruppe af fans takket være at være en succes på siderne. Det vil også undersøge, hvordan man kan udnytte veteranmarkedet.

Det er overflødigt at sige, at der vil være meget at leve op til, når The Terminal List kommer ind på Amazon Prime. Hvis det er et hit, vil ingen slå et øje. Hvis det skrumper, vil prisskiltet på 1,4 millioner dollar dog ikke se så godt ud.

Anbefalede: