Chris Hemsworth er den bedst bet alte MCU-stjerne, og her er hvem han konkurrerer mod

Indholdsfortegnelse:

Chris Hemsworth er den bedst bet alte MCU-stjerne, og her er hvem han konkurrerer mod
Chris Hemsworth er den bedst bet alte MCU-stjerne, og her er hvem han konkurrerer mod
Anonim

I årenes løb er Marvel Cinematic Universe sprængt op i popularitet til svimlende proportioner. Listen over ærværdige skuespillere, der er en del af MCU, vokser konstant, uden tegn på at bremse tempoet snart. Mens superheltefilm engang blev set ned på, er MCU nu meget roste.

Efter at have spillet i 8 Marvel-film, er den australske hjerteknuser Chris Hemsworth den bedst bet alte MCU-stjerne. Som Thor tjente han 76 millioner dollars i 2019 alene, et beløb der endnu ikke er matchet. Dette er en utrolig præstation i betragtning af, hvem han er oppe imod. MCU kan prale af et cast, der består af Hollywoods bedste og klogeste, som alle får pænt bet alt for deres arbejde. Her er hvem Chris Hemsworth konkurrerer mod, i rækkefølge efter deres MCU-lønninger.

10 Mark Ruffalo, $15 millioner

Som Incredible Hulk tjener Ruffalo fyrstelige $15 millioner. Det er slet ikke for lurvet i betragtning af, at for bare 13 år siden blev Edward Nortons Hulk-film dårligt modtaget, hvilket fik ham til at opgive MCU. Heldigvis har Ruffalo været i stand til at puste nyt liv i superhelten, og det har tydeligvis givet pote.

9 Brie Larson, $15+ millioner

Brie Larson mener, at Captain Marvel er den rolle, hun er født til at spille. Selvom hun blev bet alt 5 millioner dollars for sin første optræden som superhelten, er hun klar til at blive den bedst bet alte MCU-skuespillerinde med Captain Marvel 2. I filmen vil hun tjene mindst 15 millioner dollars.

Det er bestemt imponerende for en skuespillerinde, der primært startede med mindre kendte sitcoms og film.

8 Benedict Cumberbatch, $17 millioner

Den ydmyge brite har været en velkommen tilføjelse til MCU. For sit første ophold som Doctor Strange tjente han 3,5 millioner dollars, men det tal stiger med efterfølgerne. Doctor Strange in the Multiverse of Madness vil se ham tjene utrolige $10 millioner, hvilket bringer hans samlede MCU-løn (bestående af 5 filmroller) op på næsten $17 millioner.

Ikke dårligt for en skuespiller, der startede med små roller på britisk tv.

7 Paul Rudd, $41 millioner

Oprindeligt blev Paul Rudd bet alt $300.000 for at spille den eponyme superhelt i Ant-Man. Men på grund af filmens enorme popularitet er hans løn eksploderet. For Ant-man and the Wasp and Avengers: Endgame er hans samlede indtjening hele $41 millioner.

Skuespilleren er kendt for sin filantropiske indsats, så vi er sikre på, at en stor del af den løn går til gode formål.

6 Chris Evans, $43,5 millioner

Chris Evans er en af de mest populære MCU-skuespillere. Selvom hans første optræden som Captain America i Captain America: The First Avengers tjente ham en forholdsvis beskeden $1 million, er hans løn siden sprængt op til episke proportioner. Nu samler han 15 USD ind pr. film, hvilket bringer hans samlede løn op på 43,5 millioner USD.

5 Samuel L. Jackson, $44-66 millioner

Som Nick Fury tjener skuespillerlegenden Samuel L. Jackson $4-6 millioner per Marvel-film, selvom hans skærmtid er kort. Det betyder, at efter at have medvirket i 11 Marvel-film, kan hans samlede indtjening være alt fra $44-66 millioner.

Dette er virkelig forbløffende i betragtning af, at Jackson i årevis kæmpede for at skabe et navn for sig selv, efter at have haft en lille smule rolle i film som Goodfellas og Coming to America før sin breakout-rolle i Pulp Fiction i en alder af 46. Han er et levende bevis på, at ingen nogensinde bør give op på deres drømme.

4 Vin Diesel, $54 millioner

Vi er ikke helt sikre på, hvorfor Vin Diesel indkasserede 54 millioner dollars for en stemmeskuespiltur som Groot i Guardians of the Galaxy Vol. 2, og det er endnu mærkeligere i betragtning af, at rollen bød på meget lidt dialog. Men Hollywood kan være underligt i de bedste tider, og det ser ud til, at producenterne bare virkelig, virkelig ønskede Vin Diesel.

3 Scarlett Johansson, $56 millioner

Selvom hun snart vil blive overgået af den Oscar-vindende Brie Larson som den bedst bet alte kvinde i MCU, tilhører den titel nu helt fast Scarlett Johansson.

Hendes rolle som Black Widow, som både har betaget og bedrøvet fans, har indbragt hende fantastiske $56 millioner. Fans afventer spændt nyheden om, hvorvidt Black Widow vil vende tilbage til filmserien efter Avengers: Endgame.

2 Bradley Cooper, $57 millioner

Tingene har set rosenrødt ud for Bradley Cooper i den seneste tid med 4 Oscar-nominerede filmroller i løbet af blot 8 år.

Som den fede vaskebjørn, Rocket, i Guardians of the Galaxy og Avengers-filmserien tjener Cooper 57 millioner dollars. Slet ikke dårligt for en fyr, der engang var med i den populære tv-serie Sex and the City i få sekunder.

1 Robert Downey Jr., $66 millioner

Mens Chris Hemsworth er den bedst bet alte MCU-stjerne, følger Robert Downey Jr. tæt efter. For sin rolle som Iron Man har den populære skuespiller tjent 66 millioner dollars.

Med tanke på den vanskelige start, som den engang så urolige stjerne havde i Hollywood, bifalder vi ham for fuldstændig at genopfinde sig selv såvel som hans karriere.

Anbefalede: