Jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer' så næsten helt anderledes ud

Indholdsfortegnelse:

Jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer' så næsten helt anderledes ud
Jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer' så næsten helt anderledes ud
Anonim

Tilbage i 90'erne var gysergenren tilsyneladende på sit sidste ben, men et par film kom rundt og pustede nyt liv i genren. Både Scream og I Know What You Did Last Summer havde en kæmpe medvirken til, at genren igen blev enormt populær, og deres plads i historien er ubestridt.

Med stjerner som Jennifer Love Hewitt og Sarah Michelle Gellar var I Know What You Did Last Summer ikke så godt som Scream, men det var et kæmpehit, der fik sin egen franchise. Tidligt skulle denne film se meget anderledes ud.

Lad os se på, hvordan denne klassiker blev formet til, hvad fans fik at se.

'Jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer' var et kæmpe hit

I 1997 kom I Know What You Did Last Summer ind i biograferne og havde en enorm indflydelse på, at slasher-filmen kom tilbage i stil hos det almindelige publikum. Denne film blev udgivet i hælene på, at Scream var et kæmpe hit, og den var i stand til at piggyback på sin succes og etablere sin egen arv med filmfans.

Ved at bruge et manuskript af Kevin Williamson, der skrev Scream, bragte I Know What You Did Last Summer et talentfuldt rollebesætning og besætning til at bringe historien til live. Instruktøren Jim Gillespie var den rette mand til jobbet, og det unge rollebesætning, som indeholdt kunstnere som Jennifer Love Hewitt og Freddie Prinze Jr., gjorde et fremragende stykke arbejde i denne film.

Efter at have genereret over $125 millioner ved billetkontoret, var I Know What You Did Last Summer officielt et hit. Filmen var stor nok til at kickstarte sin egen franchise, ligesom Scream havde gjort.

Filmen er en klassiker, men den så næsten helt anderledes ud.

Medvirken så næsten meget anderledes ud

Medvirkende i denne film var virkelig det, der hjalp den til at skinne tilbage, da den blev udgivet, og det er svært at forestille sig, at andre unge stjerner fra den æra ville få det til at ske. Under casting-processen var der dog nogle andre bemærkelsesværdige navne, der havde en chance for at medvirke i denne film.

Først blev rollen som Julie tilbudt tv-stjernen Melissa Joan Hart. Skuespillerinden afviste i sidste ende at deltage i filmen, fordi hun "bare troede, det var en ripoff af Scream." Hun bemærkede endda, at hun "sandsynligvis t alte mig ud af en filmkarriere på en lille måde."

Som om det ikke er vildt nok, var Freddie Prinze Jr. slet ikke ønsket til den rolle, han fik, og han skulle til audition mere end et par gange. Han var også nødt til at fylde op for at se rollen for at hjælpe instruktøren Jim Gillespie med at få ham med i filmen.

Ryan Phillippe havde i mellemtiden fordelen af at date Reese Witherspoon, som takkede nej til den flim, men anbefalede ham til hans rolle.

Tingene fungerede fint for castet, og det så ud til, at tingene gik godt nok under optagelserne. Desværre var der en stor ændring, der skulle laves, før denne film virkelig kunne blive en klassiker.

Afslutningen var oprindeligt anderledes

Nu er slutningen på denne film en, der virkelig ramte målet, men i starten var den anderledes og meget antiklimaktisk.

Ifølge instruktør Jim Gillespie: "Den originale slutning får Julie en e-mail, som en invitation [til en fest], og det var en forfærdelig scene. Jeg ville ikke optage den! Jeg optog den virkelig kedeligt, fordi jeg ikke ville have det med i filmen. Det fungerede aldrig som slutningen på filmen."

"Første gang vi forhåndsviste den, havde den det i, og filmen havde spillet rigtig godt, men filmen, man kunne mærke, var antiklimaktisk. Studielederen kom direkte ud og sagde: "Vi har et hit film her, men ikke med den slutning.' Så hele 'et år senere'-tinget optog vi umiddelbart efter den forhåndsvisning, fordi jeg allerede havde skrevet, hvad jeg ville have slutningen til at være. Vi fik det op at køre på omkring en uges tid, byggede et lille sæt… og vi skød også Johnny og blev dræbt, det tilføjede vi. Vi lavede to dage med genoptagelser," fortsatte han.

Afslutningen på denne film, især når glasset går i stykker, er så god, som den kan blive, og den fik folk hypet til næste omgang. Gudskelov greb studiet ind og fik Gillespie til at få ændringerne til at ske.

I Know What You Did Last Summer er en klassiker fra 90'erne, og selvom den kunne have set meget anderledes ud, endte tingene med at fungere perfekt.

Anbefalede: