Den virkelige grund til, at jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer, blev aflyst efter én sæson

Indholdsfortegnelse:

Den virkelige grund til, at jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer, blev aflyst efter én sæson
Den virkelige grund til, at jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer, blev aflyst efter én sæson
Anonim

Den frygtede aflysning er noget, der kommer til alle shows, minus nogle få udvalgte. Uanset showets størrelse eller popularitet, er det bundet til en ende. Uanset om det er en fantastisk sitcom, et klassisk børneshow fra tidligere tider eller en smuk katastrofe i et show, er enden nær for dem alle.

I Know What You Did Last Summer startede som en filmfranchise, men sidste år drejede den til det lille lærred. Folk var begejstrede for showet, men det blev aflyst af Amazon efter blot en enkelt sæson på streamingplatformen.

Lad os tage et kig på showet og finde ud af, hvorfor det blev nedlagt.

'Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer' er en klassisk filmfranchise

I den sidste del af 1990'erne gennemgik gysergenren en massiv renæssance. Der var adskillige bemærkelsesværdige film, der hjalp med at revitalisere en franchise, inklusive I Know What You Did Last Summer, som så sin udgivelse i 1997.

Med en afgrøde af stigende stjerner som Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Geller, Ryan Phillippe og Freddie Prinze Jr. var filmen en stor succes i billetkontoret og tjente over $125 millioner glob alt. Bare sådan var alle hooked, og hurtigt nok brølede efterfølgertoget ned ad skinnerne.

I 1998 kom I Still Know What You Did Last Summer på det store lærred. Det var i stand til at tjene 84 millioner dollars, hvilket var et mærkbart fald fra sin forgænger. Efter den film ville der være en enorm kløft mellem afdragene, men studiet besluttede at støve den gamle slasher-franchise af i 2006.

I'll Always Know What You Did Last Summer var den tredje og sidste film i franchisen. Desværre var dette en direkte-til-video-funktion, og den mangler stort set alt, der gjorde det originale billede så elskeligt.

Der ville igen gå år, men da franchisen vendte tilbage, gjorde den det som en tv-serie.

Showet varede kun i én sæson

I 2021 fik serien sin officielle debut på den lille skærm, og fans var spændte på at se, hvilken retning den ville tage den elskede franchise.

I alt ville der være 8 afsnit, og desværre blev de ikke godt modtaget. Showet har i øjeblikket 41% med kritikere på Rotten Tomatoes, og endnu værre, det har sølle 38% hos publikum. Så meget for folk hos Amazon, der laver store ting med en populær IP.

Desværre varede serien ikke særlig længe.

"Prime Video har valgt ikke at bestille en anden sæson af I Know What You Did Last Summer, en moderne version af Lois Duncans roman fra 1973 og filmatiseringen fra 1997. YA-gyserserien, produceret af Amazon Studios og Sony Pictures TV, debuterede den 15. oktober til blandede anmeldelser med de første fire afsnit, efterfulgt af en ugentlig udgivelse, der var begrænset til sæsonfinalen den nov.12, " Deadline rapporteret.

Fans af franchisen var temmelig forbløffede over, at Amazon besluttede at trække stikket ud af showet så hurtigt. Selvfølgelig var det ikke perfekt, men det var stadig noget, der holdt franchisen i live.

Med tiden blev det afsløret, hvorfor showet fik en så hurtig afslutning.

Hvorfor blev det annulleret

Så hvorfor blev I Know What You Did Last Summer aflyst efter kun én sæson i luften? Desværre er der flere grunde til, at showet blev aflyst. Lad os bare sige, at intet ved dette show fik det gjort, hvilket gør det uværdigt til Amazons fortsatte tid og investering.

Ifølge ScreenRant, "Amazon's I Know What Did You Last Summer TV-show trak et utal af klager fra både publikum og kritikere, mange kredsede om dårligt skuespil fra rollebesætningen, plothuller, der aldrig blev løst, utilfredsstillende drejninger, og måske mest af alt, en tydelig mangel på slasher fra denne slasher. I stedet for at gå den slasher-rute, som filmen gjorde, omend med et ret lavt kropstal, forsøgte I Know What You Did Last Summer-showet at være mere et mysterium men formåede ikke at gøre meget for at opretholde interessen."

Nu, havde dette show været i stand til at tjene et massivt publikum, så er det sandsynligt, at det kunne have fortsat. Det er klart, at Amazon heller ikke var imponeret over showets seertal. Kombiner dette med dens glansløse modtagelse, og det er let at se, hvorfor dette show ikke varede ret længe.

Det er aldrig nemt at bringe en franchise ind i en ny æra på et helt andet medie, og Amazon lærte det på den hårde måde med I Know What You Did Last Summer. I fremtiden bør andre netværk eller streamingtjenester, der ønsker at udføre denne bedrift med succes, prøve at lave et godt show, som fans faktisk gerne vil se.

Anbefalede: