‘Shang-Chi’-stjernen Simu Liu plejede at arbejde som en udklædt Spider-Man til børns fødselsdagsfester

Indholdsfortegnelse:

‘Shang-Chi’-stjernen Simu Liu plejede at arbejde som en udklædt Spider-Man til børns fødselsdagsfester
‘Shang-Chi’-stjernen Simu Liu plejede at arbejde som en udklædt Spider-Man til børns fødselsdagsfester
Anonim

Simu Liu er allerede blevet MCU's nyeste favorit Avenger…men han fik ikke nemt rollen.

den kinesisk-fødte canadiske skuespiller Simu Liu er den nyeste tilføjelse til MCU, og spiller hovedrollen i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, studiets første asiatiske superhelt nogensinde film. Liu er kendt for sin tidligere rolle i den canadiske sitcom-serie Kim's Convenience og NBC's action-thriller-serie Taken.

Shang-Chi er skuespillerens hovedrolledebut, men den 32-årige stjerne havde det ikke let i livet.

Simu Liu arbejdede på flere ulige job

Skuespilleren optrådte på Jimmy Kimmel Live, og i samtale med gæsteværten Sean Hayes udtrykte han, hvordan hans nye rolle var en drøm, der gik i opfyldelse. Før han arbejdede i tv, modtog Liu en uddannelse i finans og regnskab, men ønskede at forfølge skuespil. Han arbejdede som stuntmand og lavede småjobs i Toronto, men en af dem havde en superhelteforbindelse.

"Jeg var en dress up Spider-Man til børns fødselsdagsfester. Det gjorde jeg i en sommer," delte Liu med Hayes.

Simu sammenlignede jobbet med at træne for Shang-Chi og sagde: "Det var det samme. Jeg møder op til disse seks-åriges fester, og jeg ville stort set blive fysisk overfaldet af dem i en time."

"Ingen har nogensinde troet, at jeg var den rigtige Spider-Man…" udtrykte Liu og tilføjede endvidere, at hans superheltekostume så ud som "Less Marvel, more Walmart".

Simu konkluderede: "Det var forfærdeligt, det var forfærdeligt."

Skuespilleren spildte også på sin audition til filmen og afslørede, at fordi Marvel Studios var så hemmelighedsfuld, havde han ikke noget manuskript og var ikke klar over, hvilket projekt han var til audition til.

Simu gik til audition med to scener fra Good Will Hunting, hvor han efterlignede Matt Damon sammen med hans Boston-accent. Han fik til sidst rollen, men hans Marvel Studios-rejse var på ingen måde let. Skuespilleren gennemgik streng stunt- og kampsporttræning og lavede mange af sine stunts på egen hånd, en sjælden bedrift for de fleste skuespillere i Hollywood i dag.

Filmen bliver rost af kritikere for at byde på nogle af de "bedste actionsekvenser", Marvel Cinematic Universe nogensinde har set, hvor adskillige har betegnet Simu Liu som Marvels "nye favorit Avenger".

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings med bl.a. Tony Leung, Awkwafina, Benedict Wong og Michelle Yeoh i hovedrollerne er planlagt til premiere den 3. september i biograferne.

Anbefalede: