En udklædt Miley Cyrus støder på at have mødt Elon Musk

Indholdsfortegnelse:

En udklædt Miley Cyrus støder på at have mødt Elon Musk
En udklædt Miley Cyrus støder på at have mødt Elon Musk
Anonim

Det seneste afsnit af Saturday Night Live var et af de mest omt alte i meget lang tid. Elon Musk var vært, og Miley Cyrus var den musikalske gæst, så det siger sig selv, at hun var i stand til at møde ham, og de brugte lidt tid sammen på settet.

Miley Cyrus driller fans med at tilbringe tid med Musk og hans kone, Grimes, på den mest hysteriske måde.

Alle summede allerede om Musks optræden i showet, så det var ikke svært at få momentum med dette indlæg. Det var især sjovt for fans at se Cyrus løsne sig og slutte sig til skænderiet, mens han spottede Musk og Grimes' excentriske stil og forbindelse til rumudforskning, alt sammen på samme tid.

Miley Cyrus gør noget sjovt

Dette er et ældre fotografi fra hendes hvælving, som først blev afsløret sammen med Selena Gomez, men der kunne umuligt være noget mere passende end netop dette billede.

Miley Cyrus optræder i et uhyrligt rumkostume og ser helt komisk ud i det. Det er helt klart et væsen fra en anden planet, og der er ingen mangel på mærkeligheder i dette billede

Hun postede den mest hysteriske billedtekst, som fans helt sikkert kunne relatere til, da hun forbandt de mærkelige og unikke kvaliteter, som Musk og Grimes deler.

Intet, de gør, ser ud til at være konventionelt eller 'gennemsnitligt' på nogen måde, og Miley Cyrus spillede det ganske pænt op i sit indlæg.

Da hun pralede med sit babyblå alien-billede, skrev hun en hysterisk nøjagtig billedtekst, der lød; "Hænger med @grimes & Elon Musk én gang. ?."

Fans kunne bare ikke få nok.

Miley And Musk

Det er officielt, Miley Cyrus og Elon Musk har mødt hinanden.. og det var underligt.

Det er klart, at Miley ikke har noget reelt ønske eller behov for at mødes med Musk og Grimes igen, og at dømme ud fra hendes indlæg, synes hun, at deres stil er lidt for "ud af denne verden" til hende.

Fans sluttede sig til, da hun hånede Musk og Grimes' besynderlige personlige præferencer og skrev svar til Miley som f.eks.; "hun er så skør! elsker hende," og "Din charme er uimodståelig!?," samt; "noget med rummet, dude."

Andre skrev ind for at sige; "haha episk," og "det er så, så underligt. haha men Musk og Grimes er også så så så mærkelige."

Anbefalede: