Filmfranchisen Seth Rogen ønsker virkelig at være en del af, men kan ikke få

Indholdsfortegnelse:

Filmfranchisen Seth Rogen ønsker virkelig at være en del af, men kan ikke få
Filmfranchisen Seth Rogen ønsker virkelig at være en del af, men kan ikke få
Anonim

Seth Rogen har fået os til at grine højt siden hans debut på skærmen tilbage i 1999, da han optrådte i den populære tv-serie, Freaks And Greeks. Skuespilleren er siden blevet et af de største navne i Hollywood, og selvom han måske er kendt for sine sjove roller i Superbad, Pineapple Express, This Is The End og The Green Hornet, ved mange fans ikke, at han skrev/co. -skrev dem også alle sammen!

I 2011 scorede Seth sig selv sin allerførste Golden Globe-nominering for 50/50 kun for at vinde endnu et navn. i 2017 for sin film, The Disaster Artist. På trods af at have stor succes i branchen, som inkluderer at tjene hele 8 millioner dollars for denne film, havde Seth altid forestillet sig at blive en del af en ikonisk filmfranchise.

Med så mange gode hitfilm under bælte, skulle man tro, at Seth Rogen ville være tilfreds med det arbejde, han har udført og fortsætter med at udføre, men når det kommer til skuespilleren, ser det ud til, at hans mission er at være en del af Star Wars på et tidspunkt i sin karriere. Nogen får George Lucas i telefonen!

Han vil spille denne 'Star Wars'-karakter

Seth Rogen har påtaget sig en bred vifte af roller gennem hele sin karriere, men det ser ud til, at han har rettet sig mod Star Wars. Jeg mener, hvem gør ikke, ikke? Under et interview med MTV blev Rogen spurgt, om han havde chattet med J. J. Abrams om en mulig rolle i den på det tidspunkt kommende Stars Wars: Episode VII - The Force Awakens.

Skuespilleren tøvede ikke med at svare og afslørede, at han aktivt har forsøgt at få en plads på franchisen, på trods af at hans karriereroller er langt fra en sci-fi-film som Star Wars. Når det kommer til, hvilken karakter Seth Rogen så på, nævnte han, at Watto, skrotpladsejeren og slaven, der først kom tilbage på Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, ville være en karakter, han ville være interesseret i at spille.

Watto ville være en ganske passende rolle for Rogen, men karakteren kommer ikke problemfrit. Med en række antisemitiske følelser, som Watto tidligere har udtrykt, tror fans, at Seth Rogen, som er jøde, ironisk nok kunne bringe karakteren tilbage til live. Seth fortsatte med at sige under sit MTV-interview, at "hvis du represserer det antisemitiske jødiske flyvende rumvæsen. Overvej venligst mig."

Seth Rogen 'Star Wars' Cameo

Selv om det er klart, at Seth højst sandsynligt ikke vil spille rollen som Watto eller Jar Jar Binks, som det senere blev foreslået, er han ikke helt langt væk fra franchisen som helhed. Skuespilleren fortsatte med at lave en cameo i Star Wars: The Rise Of Skywalker-teaseren, men den er ikke nær så legitim, som du måske tror!

Teaseren, som faktisk havde Palpatines grin inkluderet før Star Wars-logoet, Ryan George, en canadisk forfatter og skuespiller, byttede den originale lyd ud med ingen ringere end Seth Rogens morsomme stoner-grin.

Redigeringen gik vir alt online og nåede endda til Seth! Skuespilleren var hurtig til at kime ind og sagde, at han var "begejstret over at være en del af dette." Selvom vi måske venter et stykke tid, før Seth finder sig selv i hit-franchisen, men indtil da har vi en fantastisk teaser-edit at grine over.

Anbefalede: