Hvorfor ønsker Seth Rogen virkelig, at Howard Stern skal være fan af 'Schitt's Creek'?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor ønsker Seth Rogen virkelig, at Howard Stern skal være fan af 'Schitt's Creek'?
Hvorfor ønsker Seth Rogen virkelig, at Howard Stern skal være fan af 'Schitt's Creek'?
Anonim

En af de mange ting, som Seth Rogen og Howard Stern har til fælles, er deres kærlighed til at give deres mening til kende. Mens Seth i øjeblikket er i varmt vand på grund af splittende (omend halvt spøgefulde) kommentarer, har han også været sjovt højlydt om sine meninger om verdslige ting. Dette inkluderer, hvor grove krydstogter kan være, og hvor fantastisk et show Schitt's Creek er.

Mens Seth var på Howard Stern Show i slutningen af juli, forsøgte Seth at gøre The King Of All Media til fan. Men Howard var ikke helt sikker på showet.

For det første hader han titlen… Og Seth var enig i, at den er lidt misvisende. Men han var stejlt på, hvordan den canadiske sitcom er værd Howards tid…

Seth handler om det canadiske indhold

Hele diskussionen om Schitt's Creek startede, da Seth og Howard t alte om Emmy Awards. Ingen af dem kunne finde ud af, hvorfor det føles som om, at Emmy's altid er tændt. De kunne heller ikke afgøre, hvordan nogen kender omkring halvdelen af de nominerede shows.

Det var, da Howard begyndte at løbe mod Schitt's Creek, men Seth ville ikke have noget af det.

Som canadier selv er Seth super stolt over, at et show fra norden har gjort det stort i USA. Det er trods alt en absurd svær ting at gøre for ethvert canadisk show, især en sitcom.

Brent Butt's Corner Gas and Corner Gas: Animated er en canadisk sitcom, der har en betydelig amerikansk tilhængerskare. Men det er tilsyneladende i Mellemamerika, ikke i mainstream Hollywood som Schitt's Creek. Showet, som er et af de længstvarende canadiske shows, er ganske vist ret niche. Alligevel kåret Vulture den som en af de bedste canadiske sitcoms at streame.

Det samme kan siges om Hulus relativt nye Letterkenny. Men hverken det eller Corner Gas er brudt ind i Hollywood, som Schitt's Creek har gjort.

Seth forklarede, at de fleste canadiske skuespillere og forfattere, ligesom han selv, forlader landet og gør det stort i USA. Og mange har, inklusive Ryan Reynolds, Jim Carrey, Ryan Gosling og The Matrix-stjernen Carrie-Anne Moss.

"Jeg er en del af problemet, fordi jeg er en canadisk person, der forlod Canada for at producere amerikansk indhold. For at lave ting i Amerika. Så det faktum, at Dan og Eugene Levy, som du kender, kunne have lavet det show hvor som helst kom ud af Canada, og det er et canadisk show er vidunderligt."

Schitt's Creek startede og sluttede som et uforskammet canadisk show, der appellerede til amerikanerne. Det er forbløffende, hvor mange fans der overhovedet var fascineret af forestillingens indre, og hvor tæt på rollebesætningen var IRL.

Seth beskrev også den generelle følelse, som canadierne har over for deres sitcoms, som mangelfuld. Dette er især frustrerende for folk som ham, fordi han ved, hvor sjove canadiere er. Seriøst, nogle af de mest elskede komikere i verden er fra USA's ovenpå nabo.

Schitt's Creek er en "sitcom", og det er utiltalende for Howard

Enhver, der lytter til The Howard Stern Show på SiriusXM Pandora, ved mange ting om Howard; herunder det faktum, at Howard ikke er fan af sitcoms. Dette er noget ironisk, da The Stern Show for det meste er en komedie. Men det er ofte, at dem, der lever i komedie, foretrækker at se dramaer og omvendt.

Howard har også været vokal om sin afsky for sitcoms set-up/punchline karakter og er bare generelt irriteret over dem. Selv når han ved, at han kan lide noget, undgår han det. Et specifikt eksempel ville være Curb Your Enthusiasm.

Alle fortæller Howard, at han ville elske Curb. Howard forgudede trods alt Seinfeld. Og hans humoristiske sans og generelle M. O. er ikke ulig Larry Davids. Howard og Larry ramte endda, da den sociale snigmorder deltog i sit radioprogram for et par år siden.

Men stadig, Howard har ikke set showet.

Så, Seth, der prøver at få ham til at se Schitt's Creek, kan være et fjols mål. Men han prøvede alligevel.

Catherine O'Hara burde ændre Howards mening

Det eneste, der så ud til at vække en eller anden form for interesse for Howard, var Seths ros af Catherine O'Hara. Seth sagde, at den Canada-fødte skuespiller, som er enorm i USA takket være film som Home Alone, er den bedste ting på Schitt's Creek.

Seth bliver konstant overrasket over de mærkelige og skæve ting, Catherine finder på i showet. "Hun er den sjoveste person på jorden", sagde han.

"Det er virkelig et sjovt og vidunderligt show. Og præstationerne er fantastiske. Og igen, jeg kan ikke understrege nok… alle er sjove på det, men Catherine O'Hara er ligesom… Hver gang jeg ser showet, 'm like 'hvad fanden sker der lige nu!?' Det er en vild forestilling. Det er som en vildt sjov komisk forestilling."

Ved slutningen af samtalen sagde Howard, at han ville prøve at se den baseret på Seths vurdering af den. Og det faktum, at han elsker Catherine O'Hara og Eugene Levy. Men om Howard rent faktisk gør det eller ej, skal vi se.

Anbefalede: