Denne film indtjente over $300 millioner med 5 % på rådne tomater

Indholdsfortegnelse:

Denne film indtjente over $300 millioner med 5 % på rådne tomater
Denne film indtjente over $300 millioner med 5 % på rådne tomater
Anonim

At lave det som instruktør i Hollywood er en vanskelig opgave for enhver filmskaber, men det eneste, der skal til, er en film for fuldstændig at ændre nogens liv. Som vi har set med folk som Tim Burton eller Kevin Smith, bringer hver filmskaber en unik stil til bordet, og når de først fanger publikum, vil de arbejde i årevis.

I slutningen af 90'erne droppede M. Night Shyamalan sit første store hit og blev en af de hotteste filmskabere i verden. Efter at have haft nogle store højder, stødte filmskaberen på nogle forfærdelige lavpunkter, herunder at lave en film, der kun fik 5% på Rotten Tomatoes. På trods af anmeldelserne tjente filmen stadig 300 millioner dollars.

Lad os tage et hurtigt kig på den pågældende film.

M. Night Shyamalan har haft nogle massive hits

I løbet af 90'erne bragede M. Night Shyamalan ind på scenen takket være hans utrolige filmskabende evner, og det tog ikke lang tid, før filmskaberen blev betragtet som en, der kunne trives i Hollywood i årtier. Årtiet havde allerede givet anledning til navne som Quentin Tarantino, og Shyamalan virkede som den næste mand.

Med hits som The Sixth Sense, Unbreakable og Signs fra 1999 til 2002 kunne instruktøren simpelthen ikke gå glip af den æra af sin karriere. Han har endda haft nogle tilbud på det seneste, f.eks. Split, som har fanget publikum.

Så fantastisk det end var at se sin stige til toppen, var selv Shyamalan ikke immun mod at tabe et par duds.

Et par af hans flim er faldet flade

M. Night Shyamalans største hits er bestemt, hvad de fleste vælger at huske, men det er svært at ignorere hans fejltændinger. Stort set enhver filmskaber lægger et æg på et tidspunkt, og Shyamalans duds var genstand for megen diskussion fra filmfans, som havde elsket hans tidligere værker.

Film som The Happening, After Earth og Lady in the Water er et par af hans værker, der ikke fangede på samme måde, som store hits som Signs gjorde. Igen, næsten alle instruktører har et par film som denne, men i betragtning af den anerkendelse, som Shyamalan modtog, er det næsten, som om fansene tog disse matte film personligt.

The Happening er især en Shyamalan-film, der tog meget varme fra folk, og selv Mark Wahlberg, der medvirkede i filmen, havde en ting eller to at sige om det.

"Det var en rigtig dårlig film…f det. Det er, hvad det er. F træer, mand. Planterne. F det. Du kan ikke bebrejde mig, fordi jeg ville prøve at spille naturfagslærer. Jeg spillede i hvert fald ikke en betjent eller en skurk," sagde skuespilleren.

Når man ser gennem Shyamalans værste film, skiller man sig ud i høj grad på grund af dens score på Rotten Tomatoes og dens evne til på en eller anden måde at tjene et par hundrede millioner ved billetkontoret.

'The Last Airbender' fik forfærdelige anmeldelser og tjente over $300 millioner

Baseret på den legendariske animerede serie søgte The Last Airbender at lave noget større på det store lærred. Tilpasninger som denne slår ikke altid ud, men med Shyamalan ombord med et talentfuldt cast var der håb om, at denne film kunne leve op til forventningerne.

Spoiler-advarsel: det gjorde den ikke.

I øjeblikket har denne film 5 % på Rotten Tomatoes. Den blev revet i stykker af både kritikere og fans, med nogle anmeldelser, der ikke blev ramt.

Ifølge anmeldelsen fra Ain't It Cool, "Bebyrdet af [et] uendeligt angreb af forklarende dialog, der er akavet leveret af skuespillere, der giver karrierens dårligste præstationer over hele linjen, er The Last Airbender så uhyrligt dårlig, at det er et vidunder, det nogensinde har været før kameraer."

Ja, denne film var alle slags dårlige, og det virkede som om, ingen faktisk havde noget anstændigt at sige om filmen. Film er selvfølgelig subjektivt, men det er ret sigende, når både kritikere og fans er villige til helt at dumpe over en film. Disse to parter er ikke altid enige om tingene, når det kommer til store film, men det virkede som om alle hadede The Last Airbender.

På en eller anden måde var denne film i stand til at generere over 300 millioner dollars ved det globale billetkontor. Ikke desto mindre gik den kritisk ned i flammer og er næsten glemt af dem, der måtte sidde igennem den.

Heldigvis ødelagde denne film ikke ligefrem Shyamalans karriere, men det hjalp bestemt heller ikke. At have fordelen af den succesrige tegneserie bag sig hjalp ikke meget på denne film kritisk, men den tjente stadig en anstændig sum ved billetkontoret.

Anbefalede: