Populære film, der fik 0 % på rådne tomater

Indholdsfortegnelse:

Populære film, der fik 0 % på rådne tomater
Populære film, der fik 0 % på rådne tomater
Anonim

Gennem sit Tomatometer, udvalgte kritikeres konsensus og sit publikumsresultat har Rotten Tomatoes vejledt biografgængere i mere end to årtier. Chancerne for at en film får 100 % på Rotten Tomatoes er ekstremt sjælden, at få 0 % er endnu sjældnere. En bedømmelse på 0 % er en perfekt dårlig score, den dårligste bedømmelse en film overhovedet kan få. Sandheden er, at der er en masse forfærdelige film derude, men der er kun lidt over 40 film, der nåede denne über eksklusive liste. Alligevel har nogle af de mest forfærdelige film fået gode anmeldelser hist og her. Rotten Tomatoes-bedømmelsen er baseret på en film, der er blevet anmeldt mindst 20 gange af mindst 20 forskellige forretninger.

Der er også film derude uden eksisterende positive anmeldelser, som ikke er dukket op på listen. Det skyldes, at de ikke har opfyldt de 20 anmeldelseskriterier for at blive registreret. På den følgende liste er nogle af de mest populære film, der fik den lavest mulige score på Rotten Tomatoes.

9 The Ridiculous 6 (2015)

Med Adam Sandler, Taylor Lautner, Terry Crews, Jorge Garcia, Luke Wilson og Rob Schneider var filmen relativt vellykket. Da filmen udelukkende blev udgivet på Netflix, modtog den de højeste åbningsnumre i streamerens historie. Ved udgangen af de første 30 dage på platformen var den blevet set flere gange end nogen anden film på Netflix. På trods af dens rekordstore præstationer beskrev kritikere filmen som "dovent stødende" og kaldte den endda "en standard sofapris for Adam Sandler-fanatikere og skal undgå at se filmen for filmentusiaster af enhver anden overbevisning."

8 Dark Tide (2012)

Halle Berry spiller hovedrollen som Kate, en traumatiseret hajekspert, der må kæmpe med sin egen frygt efter at have mistet en kollega under hendes kommando i et tidligere hajangreb. Kate kæmper mod sine egne tvivl og stigende økonomiske problemer og accepterer et forslag om at føre en spændingssøgende forretningsmand ind i en farlig del af vandet kaldet "Shark Alley". Kritikere synes at mene, at den formodede gyserfilm ikke lykkedes, og kaldte den "overfladisk og brak."

7 The Last Days Of American Crime (2020)

Som dette skrives, er der 43 anmeldelser på Rotten Tomatoes for Olivier Megatons The Last Days of American Crime, og ikke én af dem er positiv. På trods af den dårlige vurdering var filmen baseret på en grafisk roman en af Netflix' mest populære film i weekenden, den blev udgivet. Ifølge kritikere af filmen er forbrydelsen straf!

6 Max Steel (2016)

Selv om Max Steel ikke var et billethit, fik den en vurdering på 48 % fra sit publikum, sandsynligvis på grund af Mattel-actionfigurens popularitet. Filmen er udover en anden eksklusiv klub; Det er en af de få superhelte-agtige film, der bombes ved billetkontoret. Som kritikere udtrykker det, "Max Steel mangler enhver karakteristik eller endda tilfredsstillende rock 'em-sock'ems, Max Steel har lyst til at lege med en actionfigur uden nogen som helst barndomsfantasi."

5 A Thousand Words (2012)

Denne Eddie Murphy-hovedkomedie var en fan-favorit. Men på trods af endeløse positive anmeldelser fra fans, mente kritikerne det modsatte. Ifølge kritikere er Murphys stemme "hans største komiske aktiv", ironisk nok ser filmens plot Eddie Murphy miste sin stemme og stille og roligt lander projektet blandt de seks dårligst anmeldte film i Rotten Tomatoes historie på det tidspunkt.

4 London Fields (2018)

London Fields, baseret på den mørke komiske og elskede britiske mysterieroman af samme navn, var endnu et box office-flop, selvom den modtog moderate anmeldelser fra fans. Projektet med Amber Heard i hovedrollen har den næstdårligste billetkontoråbning nogensinde ifølge Box Office-statistikwebstedet, Box Office Mojo. I skrivende stund har London Fields i alt 35 anmeldelser på Rotten Tomatoes, som alle er negative.

3 Homecoming (2009)

The Rotten Tomatoes-kritikerne er enige om, at Homecoming er "en doven samling af besættelses-thriller-klicheer, Homecoming vil efterlade seerne med ønske om, at de havde valgt en skæv fodboldkamp og noget akavet dans i stedet." På trods af denne hårde kritik er filmen vurderet til 33 % af publikum fra over 50.000 anmeldelser.

2 Gotti (2018)

I Gotti portrætterer John Travolta John Gotti, lederen af Gambino-krimifamilien, som i sin tid var den største og mest magtfulde bande i landet. På trods af at han modtog 59 negative anmeldelser fra kritikere, der fort alte publikum blot at "Fuhgeddaboudit", var Travoltas talent og stjernekraft nok til at give hans film en 45% godkendelsesvurdering fra fans. Gotti er den seneste af tre John Travolta-film, der fik en placering på 0 % på Rotten Tomatoes.

1 365 dage: denne dag (2022)

I lighed med den første film fik denne efterfølger lige så perfekte 0 % blandt kritikere. Publikum elsker 365 Days, fordi … ja … sex sælger. Selvom både kritikere og fans mener, at 365 Days: This Day udelukkende var sex og intet plot, debuterede den øjeblikkeligt som 1 på Netflix ifølge Forbes.

Anbefalede: