Sandheden om, hvordan Kate Hudson blev medvirket i 'Almost Famous

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om, hvordan Kate Hudson blev medvirket i 'Almost Famous
Sandheden om, hvordan Kate Hudson blev medvirket i 'Almost Famous
Anonim

Lige denne sommer var det 20-året for instruktøren Cameron Crowes klassiske coming-of-age-, musik- og journalistikfilm, Almost Famous. På grund af den globale pandemi mødtes Crowe og filmens cast næsten i slutningen af juli for at fejre årsdagen for denne elskede film.

Den timelange samtale dykkede ned i mange af fakta bag kulisserne fra Almost Famous og nogle af de personlige rejser, som stjernerne har været på. Men mange ved ikke, at Kate Hudson næsten ikke var på den næsten berømte rejse. I hvert fald ikke på den måde, vi har lært at kende. Det er fordi hun næsten blev castet som en anden…

Kate hudson hot as penny lane i næsten berømt
Kate hudson hot as penny lane i næsten berømt

Uden tvivl gjorde rollen som Penny Lane Kate Hudson til en A-liste-stjerne. Filmen var alt andet end en kassebombe og er elsket af mange, og det har meget at gøre med Hudsons stjerneskabende præstation. Mens Hudson var datter og steddatter af to Hollywood-legender, henholdsvis den smukke Goldie Hawn og Kurt Russell, havde hun ikke skabt sig et navn før Penny Lane.

Så, hvordan blev hun næsten ikke castet i den ikoniske rolle?

Sandheden om Hudsons rollebesætning blev afsløret i 'The Howard Stern Show'

I dag er Kate Hudson kendt for alle sine atletiske linjer, som nu inkluderer herretøj. Derudover laver hun stadig en film, mens hun opdrager sine børn. Men hun er bedst kendt for sin rolle som Penny Lane i Almost Famous.

Heldigvis for hende vandt hun rollen efter at have været udsat for en helt anden rolle i filmen. Hun gav Howard Stern detaljerne, da hun blev interviewet af ham på SiriusXM's The Howard Stern Show i 2016.

"Almost Famous var sådan en fantastisk film. Og du blev nomineret til en Oscar-pris, hvilket er utroligt, da du kun havde gjort som én anden film," sagde Howard Stern, mens han roste sin gæst.

Kate Hudson og Howard Stern
Kate Hudson og Howard Stern

Hudson sagde, at hun skulle til audition til den rolle fire gange, og alle unge kvindelige skuespillere i Hollywood var ude efter den rolle.

"Jeg optog i, um, i Irland, en anden film på det tidspunkt, og jeg blev ved med at flyve frem og tilbage til audition," forklarede Hudson. "Jeg vil aldrig glemme det telefonopkald, da jeg fik rollen. Ja. For jeg skulle spille en anden rolle. Jeg skulle spille søsteren."

Selvfølgelig blev søsteren (Anita Miller) spillet af Zooey Deschanel. Ligesom Kate Hudson startede Deschanels rolle i Almost Famous hendes karriere. Kort efter fik Deschanel en rolle på Frasier i Manic, Elf og The Hitchhiker's Guide To The Galaxy.

Men rollen som Anita satte ikke Deschanel op til en Oscar… Nej, nej… Penny Lane var den del, man skulle have. Så det er ikke underligt, at Hudson var begejstret for at få det. Og hun rystede det fuldstændig!

Men instruktør Cameron Crowe ønskede ikke engang, at Hudson skulle til audition for Penny Lane, da han netop så hende som søsteren, ifølge Hudson.

Hudson sagde imidlertid, at Crowe var nødt til at revurdere alt, da halvdelen af rollebesætningen droppede ud af filmen. Oprindeligt skulle den have Brad Pitt og Sarah Pauley i hovedrollerne… men de forlod, efter at filmen blev ved med at kæmpe for at blive produceret.

Kate Hudson på howard stern showet
Kate Hudson på howard stern showet

Kate vidste, at hun ville være med i Cameron Crowes film, men hun var sulten efter den største del. Hun var helt vild med Cameron Crowes film som Jerry Maguire og Say Anything, så chancen for at blive fremhævet i hans næste udflugt var en enorm mulighed.

Heldigvis lod han hende prøve, og hun vandt ham til sidst.

Hudson var nervøs på sættet

I sit interview med Howard Stern hævdede Kate Hudson, at hun var en smule nervøs i forbindelse med Cameron Crowes Almost Famous-sæt. Selvom hun påstod, at hun altid er en smule nervøs, før hun starter en ny film eller et nyt show.

Men Hudson vidste også, at hun havde mange forventninger til hende. Når alt kommer til alt var så mange andre berømtheder klar til den næsten berømte rolle.

Penny Lane i næsten berømt
Penny Lane i næsten berømt

"Se på listen over personer, der var klar til den rolle," sagde Stern. "Kate Campbell, Jenna Elfman, Bridget Moynahan, Maggie Gyllenhaal, Rose McGowan, Rebecca Romijn gik til audition til rollen som Penny Lane, og du slog dem alle. Er der en slags, du ved, konkurrencestolthed i alt det?"

"Du ved, jeg tror, når du vokser op med forældre, som jeg gjorde, konkurrenceevne i denne verden er som et 'nej-nej'…" fort alte Hudson til Stern. Hun hævdede også, at især Kurt Russell var rigtig god til ikke at lade det aspekt af filmindustrien komme til sine stedbørn. Selvom han aldrig havde rådgivet hende eller hendes bror om, hvilke roller de skulle tage. Både han og Goldie Hawn vidste, at Hudson var beregnet til Hollywood, og at hun ville finde vej på egen hånd… Og dreng har hun nogensinde…

Anbefalede: