What '8 Simple Rules' afdøde skuespiller John Ritters børn har gang i nu

Indholdsfortegnelse:

What '8 Simple Rules' afdøde skuespiller John Ritters børn har gang i nu
What '8 Simple Rules' afdøde skuespiller John Ritters børn har gang i nu
Anonim

I disse dage er der så mange berømtheder derude, at det kan være meget svært at holde styr på dem. Når alt kommer til alt, bliver folk berømte på en masse nye måder, herunder at spille hovedrolle i "reality"-shows, være en "influencer", være vært for et YouTube-show og meget mere. Med det i tankerne er det ikke alt for overraskende, at når de fleste berømtheder går bort, får offentligheden ikke den store reaktion.

Selvfølgelig er nogle stjerner så elskede, at når de møder deres alt for tidlige afslutning, føles det som om, at hele verden rejser sig og lægger mærke til det. For eksempel tog mange mennesker det meget hårdt, da de fandt ud af, at Robin Williams, Whitney Houston, John Candy, Carrie Fisher og Kobe Bryant trak vejret. Senest ødelagde Chadwick Bosemans chokerende bortgang, da han var i livets bedste alder, både hans venner og fans.

Et andet eksempel på en berømthed, hvis død gjorde masserne meget triste, John Ritter var en så elskelig skuespiller, at da han pludselig gik bort i en ung alder, fik det mange fans til at græde. Uanset hvor hårdt John Ritters fans tog nyheden om, at han ikke længere var blandt os, ville hans 4 børn selvfølgelig have været uendeligt meget mere ødelagte. Selvfølgelig ville John gerne have, at hans børn skulle leve et komplet liv efter hans bortgang, hvilket giver anledning til et indlysende spørgsmål, hvad har de gang i nu?

skuespillegende

Alle, der tilsyneladende er født til at være en stjerne, vil sandsynligvis være glade for at tale om John Ritters komiske færdigheder. Altid villig til at kaste sig ud i den ene vanvittige historie efter den anden, det show kunne aldrig have fungeret, hvis Ritter ikke var enestående velsignet til at udføre al slags fysisk komedie.

Oven på John Ritters stjerneskabende tv-rolle fortsatte han med at bevise, at han ikke var en one-trick pony. Han fik trods alt masserne til at grine oprørende som stjernen i Problem Child og publikum relateret til den frygt, han bragte til live som en af stjernerne i tv-miniserien It. Selvfølgelig var Ritter også fantastisk som stjernen i 8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter. Til sidst skal det bemærkes, at da John Ritter gæstede på Scrubs, var han morsom, samtidig med at han tilførte så meget menneskelighed til sin rolle, at fans ikke kunne få nok af hans præstation.

The Lesser-Known Ritter Kids

Som dette skrives, har to af John Ritters børn gjort sig mere bemærket end deres to andre søskende. Det betyder dog ikke, at nogen af Johns børn lever typiske liv, da alle hans børn har fulgt ham ind i underholdningsindustrien, hvilket er noget, mange berømthedsbørn gør.

Når det kommer til John Ritters børn, ser det bestemt ud til, at det barn, han fik under sit andet ægteskab med Amy Yasbeck, er det mest private i gruppen. Uden at nysgerrige er der stadig nogle oplysninger om den person, der er offentligt tilgængelige. Givet navnet Stella Ritter ved fødslen, går Johns yngste barn nu af Noah Lee Ritter efter at have besluttet at skifte, når han når voksenalderen. Noah, som blev krediteret som skuespiller og komponist på IMDb, fremførte musik til en kortfilm kaldet The Namazu og optrådte i en trio af korte uafhængige projekter.

Længe før John Ritter blev en elsket skuespiller, blev hans far Tex Ritter berømt som en populær countrymusik-superstjerne. Selvom det ser ud til, at John Ritters børn ikke blev forkælet, som alt for mange kendisbørn synes at være, voksede hans datter Carly op omgivet af sine forældres enorme pladesamling. Tydeligt påvirket af sin tidlige eksponering for musik voksede Carly Ritter op med at lære guitar, skrive sange, perfektionere sin vokal, turnere og udgive musik.

Acting Ritters

Da Tyler Ritter besluttede at give skuespil en chance, brugte han flere år på at få små roller i film, som de fleste aldrig har hørt om. Så ændrede alt det sig, da han fik en lille del i et afsnit af Modern Family, og han har aldrig set sig tilbage igen. Tylers filmografi, der fortsætter med at optræde i en lang række populære serier, inkluderer shows som Hot in Cleveland, Agents of S. H. I. E. L. D., NCIS og The Good Doctor blandt andre. Endnu vigtigere var det, at Tyler havde en tilbagevendende rolle i DC-showet Arrow, og han vandt en hovedrolle i en kortvarig serie kaldet The McCarthys.

Jason Ritter, der er klart den mest berømte af John Ritters børn, har skabt sig et navn i Hollywood som en talentfuld skuespiller og en fantastisk fyr, som folk elsker at arbejde med. Jason følger tydeligt i sin fars fodspor med hensyn til sit omdømme i branchen, og Jason har også vist sig at være en talentfuld tv-skuespiller med sine roller i shows som Joan of Arcadia, The Class og Parenthood. Jason er også en grundpille på det store lærred og fik roller i bemærkelsesværdige film som Freddy vs. Jason, Raise Your Voice og Frozen II blandt andre.

Anbefalede: