Et indblik i 'The Batman'-film, vi aldrig fik set

Indholdsfortegnelse:

Et indblik i 'The Batman'-film, vi aldrig fik set
Et indblik i 'The Batman'-film, vi aldrig fik set
Anonim

Du behøver ikke et Bat-signal ved hånden, når du leder efter en Batman-film. I årenes løb er adskillige bataranger blevet kastet over os, fra skuespillere så forskellige som Michael Keaton, Christian Bale og Ben Affleck, når de iførte sig dragten af den kappede korsfarer. I 2021 udkommer The Batman, hvor Robert Pattinson påtager sig rollen som Dark Knight, så hvis du er fan af DC-helten, har du meget at se og se frem til.

Men selvom Batman har været en konstant tilstedeværelse på vores biograflærreder, selv i Lego-verdenen, bør vi stadig huske de Batman-film, der aldrig har været. Gennem årene har en række film med den mørke og rugende superhelt ikke formået at komme i biografen, og vi vil tage et kig på de mest bemærkelsesværdige eksempler nedenfor.

Tim Burtons Batman 3

Batman
Batman

Tim Burtons første Batman-film var mere end en hitfilm. Det var et popkulturelt fænomen, og det foryngede publikums interesse for tegneseriefiguren. En efterfølger fulgte, men selvom det generelt var en god film, afskrækkede den nogle kritikere på grund af dens makabre tone og fetichistiske elementer. Det lykkedes heller ikke at generere lige så mange penge som den første film, på trods af at den var dyrere at lave, så dette og det modreaktion, den fik, gav Warner Bros anledning til at genstarte franchisen.

I stedet for Tim Burtons tredje Batman-film uden titel fik vi Batman Forever. Det delte dog nogle ligheder med Burtons foreslåede planer for en efterfølger. Ifølge Den of Geek ville han tilsyneladende have Two-Face og Riddler i sin nye film. Billy Dee Williams skulle gentage sin Harvey Dent-rolle fra Batman Returns og gøre forvandlingen til den dobbeltsindede skurk, og Robin Williams stod i kø for at spille den skurke trickster. I stedet fik vi Tommy Lee Jones og Jim Carrey i Joel Schumachers genstartede indsats, og Tim Burton fortsatte med at lave Ed Wood.

Batman Unchained

Batman
Batman

Efter succesen med Batman Forever blev Joel Schumacher genansat til at instruere den meget udskældte efterfølger, Batman and Robin. Inden den fjerde film blev udgivet, bad Warner Bros. instruktøren om at blive ved med at finde en femte film, den såkaldte Batman Unchained. Men i et træk væk fra de lyse og luftige undertoner af de efterfølgere, han havde lavet, blev han bedt om at bringe de mørkere, mere seriøse toner tilbage, som havde dannet grundlaget for Burtons film.

Mark Protosevich, manuskriptforfatteren bag I Am Legend, blev ansat som manuskriptforfatter, og hans plan var at have fugleskræmselen og Harley Quinn som filmens skurkagtige hovedpersoner. Nicolas Cage og Courtney Love stod i kø for at spille disse berømte tegneseriefigurer, og George Clooney og Chris O' Donnell skulle gentage deres roller fra den fjerde i franchisen. Alle planer for den femte film blev dog skrottet, da Batman og Robin ikke formåede at imponere kritikere og biografgængere. Filmens tone var fjollet og jokey, og den var plaget af én for mange skurke, inklusive Poison Ivy og Mr. Freeze. Den niplede flagermus-dragt hjalp heller ikke på sagen, og efter filmen blev bombet, blev Batman Unchained (i et træk foranlediget af studiet og ikke Mr. Freeze) lagt på is!

Batman: Year One

Phoenix
Phoenix

Efter Batman og Robins fiasko besluttede studiet at genstarte franchisen igen. I et forsøg på at bringe karakteren tilbage til ære, hyrede de Noah-instruktøren, Darren Aronofksy, til at instruere et projekt baseret på Frank Millers populære grafiske roman, Year One. Filmen ville nøje følge kildematerialet med nye oprindelseshistorier til Batman og Catwoman, en mørkere, mere realistisk tone og tilføjede doser af vold. Joaquin Phoenix blev overvejet til rollen som Batman, men desværre fik vi aldrig chancen for at se ham i Bat-kostumet. I stedet forvandlede han sig selv til Jokeren, Batmans ærkefjende, i filmen, der deler karakterens navn år senere, og Aronofskys film blev aldrig lavet.

Ifølge en artikel i Screen Rant var Warner Bros. ikke tilfreds med instruktørens valg af skuespiller til rollen som Batman. I stedet for Phoenix ønskede de Freddie Prinze Jr, en mere bankvenlig stjerne på det tidspunkt, og dette, sammen med andre kreative forskelle, fik filmen til at gå i stå. Da filmen aldrig blev til noget, begyndte studiet at genoverveje deres planer for Batman, og Aronofsky fortsatte med at lave The Fountain. Heldigvis for fans af den grafiske roman tog Christopher Nolans Batman Begins inspiration fra Millers kildearbejde, så vi fik en slags version at se flere år senere.

Batman Vs Superman

Ulavet film
Ulavet film

År før de to gik sammen i Zack Snyders film, blev crossover-planer overvejet kort efter Batman: Year Ones bortgang. Wolfgang Peterson blev hyret til at instruere, Colin Farrell og Jude Law stod i kø for at spille henholdsvis Batman og Superman, og der blev lagt planer for en udgivelse i 2004. Syv manuskriptforfatter Andrew Kevin Walker blev hyret til at sætte historien sammen, og tro mod sin sædvanlige form ville han tage historien i en mørk retning. Hans idé var, at Bruce Wayne skulle få et ment alt sammenbrud efter mordet på sin forlovede af The Joker, og han skulle støde sammen med Superman under en hævnrejse mod 'kriminalitetens klovneprins'..

I et stykke tid holdt projektet lovende, men studiet bestod til sidst. Warner Bros besluttede at lave Superman: Flyby i stedet, og de hyrede senere Christopher Nolan til at lave sin egen Batman-film. Flyby skete selvfølgelig aldrig. I stedet fik vi Bryan Singers Superman Returns, selvom Nolan fik lavet sin film, og hans bud på Batman var meget vellykket. Batman og Superman holdt ud mod hinanden år senere i Zack Snyders film, og de to vil optræde igen i den instruktørs fornyede Justice League-projekt i 2021.

Anbefalede: