Her er hvorfor Winona Ryder blev castet som Joyce Byers på 'Stranger Things

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Winona Ryder blev castet som Joyce Byers på 'Stranger Things
Her er hvorfor Winona Ryder blev castet som Joyce Byers på 'Stranger Things
Anonim

Efter at være blevet en kæmpe stjerne i 80'erne og 90'erne i film som Heathers og Reality Bites, var Winona Ryders butikstyveri alt, hvad folk t alte om, da hun refererede til skuespillerinden. Ryder blev berømt efter Beetlejuice, men ligesom mange andre i Hollywood fandt hun ud af, at folk ikke kunne glemme de hårde tider, hun gik igennem.

Da nyheden kom ud om, at Ryder skulle spille Joyce Byers, mor til Jonathan og Will, på Netflix' drama Stranger Things, var popkulturfans spændte på at se, hvad hun ville gøre med rollen. Ryder har gjort et fantastisk stykke arbejde, og det viser sig, at der er en interessant historie bag, hvorfor hun fik denne rolle.

Ryders "Energy"

På trods af de forvirrende øjeblikke på Stranger Things er dette Netflix-drama utrolig populært og gennemarbejdet. I løbet af tre sæsoner indtil videre har børnene i Hawkins, Indiana undersøgt nogle alvorligt uhyggelige ting og fundet kærlighed og venskab og sjov undervejs.

Ryders "ængstelige energi" er grunden til, at hun blev castet som Joyce Byers. Ifølge Bustle.com forklarede en af medskaberne, Matt Duffer, "Når du caster Winona, har hun denne meget distinkte, ængstelige energi over sig. David [Harbour, der spiller Chief Hopper] beskrev hende som en ' strømførende ledning.'"

winona ryder som joyce byers på fremmede ting tv-show ser chokeret ud
winona ryder som joyce byers på fremmede ting tv-show ser chokeret ud

Dette giver meget mening, da der er nogle skuespillere, der er bedre egnede til at spille bestemte roller end andre, som hvordan nogle mennesker er gode til komedie, og andre udmærker sig med drama.

Det lyder også som om, at Ryder ikke spillede skuespil i et stykke tid, er grunden til, at hun fik denne fantastiske rolle. Matt Duffer sagde også, at han ville se Ryder i en stor del igen: han sagde, "det var os, der savnede hende på den store skærm," ifølge Bustle.com.

A Four Hours Tea

Det er fedt at lære, hvordan skuespillere bliver castet. Nogle gange er der en lang audition-proces, og andre gange bliver nogen tilbudt en fortid uden selv at skulle læse for det.

Shawn Levy fra 21 Laps, et produktionsselskab, fort alte Backstage.com, at Ryder blev castet efter en fire timers te. Det lyder som om, at både Ryder og David Harbor virkede helt rigtige til at spille disse dele på Stranger Things.

Levy sagde, "vi sad i fire timer og drak te med Winona, og vi kom væk fra disse interaktioner med sikkerhed for, at vi havde fundet vores Hopper og vores Joyce. Vi vidste bare, hvordan vores karakterer havde det, da vi sad på den anden side af bordet fra de skuespillere, og vi ville tage det billede."

En popkulturreference?

Mange mennesker har været nysgerrige, om Winona Ryder blev castet som Joyce Byers, fordi hun var en stor stjerne tilbage i 1980'erne, og selvfølgelig foregår Stranger Things i denne nostalgiske periode.

Bustle.com aflivede den myte, da Matt Duffer forklarede, at Ryder ikke blev kastet som et nik til 80'erne.

Ryder's Time On 'Stranger Things'

david harbor og winona ryder som hopper og joyce på tv-showet med fremmede ting
david harbor og winona ryder som hopper og joyce på tv-showet med fremmede ting

Winona Ryder har t alt om, hvordan det at spille Joyce Byers har været anderledes end hendes tidligere roller, og hun fort alte Variety.com, at det var "mere intenst." Joyce har helt sikkert været igennem meget, da hun skal håndtere sin søn Wills forsvinden og alle de uhyggelige ting, der sker i hendes lille by.

Hun sagde: "Det er bestemt første gang, jeg spillede en mor, der går igennem sådan noget. Jeg har lavet følelsesmæssige ting før, men det var meget anderledes. Det var udfordrende og meget arbejde Jeg er altid super opmærksom på små detaljer - og de var virkelig på det med detaljerne, vi havde en fantastisk produktionsdesigner."

I august 2016 arrangerede Netflix en presseturné for Television Critics Association, og AV-klubben interviewede Winona Ryder. Skuespillerinden t alte om, hvordan Stranger Things har et stykke dialog, der siger "Joyce har angstproblemer." Hun udtrykte, hvordan hun mente, at det kun var uundgåeligt og naturligt, at hendes karakter ville få det svært. Hun sagde: "Og jeg spekulerer på, hvem ville ikke gøre det, hvis du er en enlig mor, der kæmper for at få enderne til at mødes, du har to drenge, faren tog fart og var fuldstændig død."

Ryder sagde også, at typisk får skuespillerinder chancen for at spille en mor, der er meget stereotyp og råber af sine dårligt opførte børn eller teenagere, og hun var glad for at kunne gøre noget anderledes. Hun sagde om Joyce: "Hun var meget mere end noget for at servicere plottet" og fortsatte "Så det var en rigtig god mulighed."

Stranger Things-fans kan ikke vente på, at sæson fire begynder at streame på Netflix, så seerne kan indhente Joyce Byers, hendes familie og resten af banden. Det bliver interessant at se, hvor Joyce tager hen næste gang.

Anbefalede: