Her er hvorfor Bradley Cooper blev castet til at stemme raket i 'Guardians Of The Galaxy

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Bradley Cooper blev castet til at stemme raket i 'Guardians Of The Galaxy
Her er hvorfor Bradley Cooper blev castet til at stemme raket i 'Guardians Of The Galaxy
Anonim

Guardians of the Galaxy har måske en talende vaskebjørn og et træ med begrænset ordforråd, men det er en af Marvels mest succesrige filmserier til dato! Instruktør James Gunn distraherede fans fra planetens mægtigste helte og tog dem med på en rejse ind i en anden galakse, hvor de blev introduceret til nyere karakterer, som ikke ligefrem er superhelte-lignende.

De er relaterbare, de er meget mere virkelige, og som Gunn selv siger, er de "utroligt beskadigede" karakterer, der gerne vil forbindes med dem omkring dem, men som ikke har midlerne til at gøre det.

Instruktøren engagerer sig ofte i samtale med fans på Twitter og deler detaljer om, hvad der skete bag kulisserne! I dag afslørede Gunn, hvorfor filmen hyrede Bradley Cooper til at stemme til fanfavoritten Rocket the raccoon, selvom fans ikke ville vide, det var ham!

Hvorfor Bradley Cooper blev hyret til at stemme Rocket

En Twitter-bruger spurgte instruktøren, hvorfor Bradley Cooper blev castet som Rocket, især da ingen kunne se, at det var ham! Skuespilleren har gjort et upåklageligt stykke arbejde med at give udtryk for den intelligente, taktiske vaskebjørn, så meget, at fans ikke engang genkender, at det er hans stemme.

James Gunn afslørede årsagen, som var, at Bradley Cooper er en fantastisk skuespiller. Hans tidligere kollega havde et lignende spørgsmål og undrede sig over, hvorfor Marvel Studios bet alte Bradley Cooper, når Rocket ikke engang lød som ham!

Gunn forklarede: "Vi hyrede ham, fordi han er en fantastisk SKUESPILLER. Det er pointen! Han skaber en KARAKTER!"

Selv om Cooper udt alte en antropomorf vaskebjørn, bidrog hans involvering i nogle af de mest elskede film gennem tiderne til, at skuespilleren tjente svimlende $57 millioner på et enkelt år!

Da fans spurgte Gunn, om han havde nogen castingidéer, der blev accepteret, fort alte han, at den eneste castingidé fra hans originale pitch til filmen var, at Zoe Saldana skulle spille Gamora, og det lykkedes!

Alle karaktererne fra de tidligere Guardians of the Galaxy-film gentager deres roller i tredje bind af filmen, som forventes udgivet i 2022. Der har været spekulationer om, at Rocket Raccoon vil møde sin alt for tidlige ende i filmen, noget fans ikke ligefrem er begejstrede for.

Selvom Gamora, alias Zoe Sadana blev ofret i hænderne på Thanos i Avengers: Infinity War, har skuespilleren bekræftet sin tilbagevenden i Guardians of the Galaxy: Volume 3, så det bliver en ret vild tur!

Anbefalede: