Her er hvorfor Samuel L. Jackson næsten ikke fik rollen som Jules Winnfield i 'Pulp Fiction

Her er hvorfor Samuel L. Jackson næsten ikke fik rollen som Jules Winnfield i 'Pulp Fiction
Her er hvorfor Samuel L. Jackson næsten ikke fik rollen som Jules Winnfield i 'Pulp Fiction
Anonim

I et eksklusivt interview med Vulture afslørede Laurence Fishburne den egentlige grund til, at han gik bort fra rollen som Jules Winnfield i Pulp Fiction, som senere blev givet til Samuel L. Jackson.

Pulp Fiction er en kultklassiker fra 1994, der fortæller flere historier om kriminalitet i Los Angeles. Titlen refererer til papirmassemagasiner og kriminalromaner, der var populære i midten af det 20. århundrede.

I januar i år afslørede instruktøren Quentin Tarantino, at han oprindeligt skrev karakteren Jules for Fishburne. Instruktøren sagde, at Fishburne afviste rollen som Jules, fordi den ikke var en ledende rolle. Dette gav Samuel L. Jackson muligheden for at blive castet til rollen.

Et år senere tog Fishburne rollen i krimifilmen Bad Company. Han fik dog først sit store gennembrud i The Matrix. Fishburne udt alte, at Tarantinos påstand var forkert, og afslørede den egentlige grund til, at han afviste rollen som Jules.

"Jeg havde lige et problem med måden, hvorpå heroinbruget blev håndteret," sagde Fishburne. “Jeg følte bare, at den var lidt kavalerlig, og den var lidt løs. Jeg følte, at det gjorde heroinbrug attraktivt. For mig er det ikke kun min karakter. Det er, 'Hvad siger det hele?'…Det handlede ikke om min karakter i 'Pulp Fiction.' Det handlede om den måde, hvorpå heroin-tinget blev leveret. Og hele det forbandede med hypodermikken og adrenalinsprøjten? Nej."

Fishburne mener, at rollen som Jules i Pulp Fiction var en hovedrolle, og at Samuel L. Jackson stak af med den gyldne billet. Fishburne tilføjede, at rollen åbnede mange døre for skuespilleren, hvilket førte ham ind i flere hovedroller.

Samuel L. Jackson og John Travolta i Pulp Fiction
Samuel L. Jackson og John Travolta i Pulp Fiction

Fishburne fortsatte med at sige, at han ikke helt kunne forstå visse scener i filmen, hvilket fik ham til at vende sig endnu mere væk fra filmen. Han husker scenen, hvor Marsellus Wallace (Ving Rhames), en bandeboss, bliver seksuelt overfaldet.

Når Rhames forklarede vigtigheden af den scene, var Fishburne i stand til at få en bedre forståelse af filmen. "Jeg var ikke udviklet nok til faktisk at indse det, eller til at tænke på det i de termer, men Ving var det. Alt er ikke for alle," sagde han.

Anbefalede: