Jennifer Lawrence + 6 andre berømtheder, der næsten fik rollen som "Gossip Girl"

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Lawrence + 6 andre berømtheder, der næsten fik rollen som "Gossip Girl"
Jennifer Lawrence + 6 andre berømtheder, der næsten fik rollen som "Gossip Girl"
Anonim

I efteråret 2007 havde teen-dramaet Gossip Girl, baseret på romanserien af samme navn skrevet af Cecily von Ziegesar, premiere - og det blev straks stort. Fans over hele kloden kunne ikke få nok af de teenagere, der levede deres luksuriøse liv i Manhattans Upper East Side, og ligesom Serena van der Woodsen, Blair Waldorf og Co. blev nogle af de mest ikoniske karakterer i teenagerdramahistorien. Showet sluttede i 2012 efter seks sæsoner, men denne sommer havde HBO's genstart af teenagedramaet premiere.

I dag tager vi et kig på, hvilke berømte stjerner der faktisk næsten kom ind i rollebesætningen til den originale Gossip Girl. Selvom vi alle elsker Blake Lively, Leighton Meester og resten af rollebesætningen - var der nogle andre ret store navne på banen for at portrættere nogle af de mest privilegerede unge på tv!

7 Jennifer Lawrence (Serena Van Der Woodsen)

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

I et interview med Vulture afslørede Gossip Girl-skaberen Josh Schwartz, at Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence før hendes berømmelse faktisk var til audition til rollen som Serena van der Woodsen. Her er hvad Josh sagde:

"Vi var ikke klar over dette på det tidspunkt, men Jennifer Lawrence ville virkelig gerne spille Serena og gik til audition. Denne historie kom til os brugt, men vi fik at vide, at hun bestemt gik til audition og var kede af ikke at få det. Vi kan Jeg kan ikke huske, om vi så det eller ej. Det var ti år siden, og hun ville have været hvor gammel, 15 år?"

6 Ashley Olsen (Serena Van Der Woodsen)

Ashley Olsen
Ashley Olsen

En barndomsstjerne, som ledere af serien virkelig ønskede at caste, er Ashley Olsen. Men som fans af 90'erne og begyndelsen af 2000'ernes stjerne ved - Ashley og hendes tvillingesøster Mary-Kate gik på en skuespilpause og besluttede at forfølge en karriere inden for mode i stedet. Helt ærligt kan vi ikke forestille os andre end Blake Lively, der portrætterer den ikoniske Serena!

5 Lily Collins (Jenny Humphrey)

En anden berømt skuespillerinde, der gik til audition for en Gossip Girl-karakter, er Lily Collins. I et interview med magasinet Glamour afslørede Lily, at hun gik til audition til rollen som Jenny Humphrey. Her er hvad Lily sagde:

"Jeg kan huske, at skærmtesten for Gossip Girl var på Warner Bros.-grunden i Burbank. Jeg var omkring 17 eller 18 år gammel på det tidspunkt. Jeg kan huske, at jeg kørte ind på grunden og sagde: 'Åh min Gud. Det her er surrealistisk.' Det var et af de OMG-øjeblikke. Uanset om jeg fik det eller ej, vidste jeg, at jeg kunne sige, at jeg screen-testede på grunden, og en dag vil jeg arbejde på et af disse [studier]."

4 Mischa Barton (Georgina Sparks)

Næste på listen er Mischa Barton, der ifølge TV Guide også næsten blev medlem af Gossip Girl-rolle. Skuespillerinden - der blev berømt som Marissa Cooper i teenagedramaet The O. C. som også blev skabt af Josh Schwartz - endte med at sige nej til rollen som Georgina Sparks. Som fans af Gossip Girl ved, gik rollen til Michelle Trachtenberg, som gjorde et helt utroligt stykke arbejde med at bringe charchtren til live.

3 Rumer Willis (Blair Waldorf)

En anden skuespillerinde, der gik til audition til en rolle i Gossip Girl, er Rumer Willis. Rumer var på jagt efter både Blair Waldorf og Serena van der Woodsen, men showmagerne endte med at gå efter på det tidspunkt mindre kendte navne. Her er, hvad Rumer afslørede om sin audition:

"Du ved, det var faktisk helt nyt for mig. Jeg følte, at jeg lavede en forfærdelig audition dengang. Jeg var så ung, og det var ligesom en af de første ting, jeg nogensinde havde været til audition til. Mine søstre og jeg var store fans af bøgerne – store, store fans, så jeg kan huske, vi var bare så begejstrede, da de sagde, at de lavede et tv-show."

2 Alden Ehrenreich (Dan Humphrey)

Billede
Billede

En anden karakter, der næsten blev spillet af en anden skuespiller, var Dan Humphrey. Ja, før rollen som 'lonely boy' gik til Penn Badgley, castingdirektøren for Gossip Girl, ville David Rapaport faktisk have, at Alden Ehrenreich - som på det tidspunkt ikke var så berømt endnu - skulle spille ham. Her er, hvad han afslørede:

"Før Penn blev involveret, ønskede jeg desperat at Alden Ehrenreich skulle spille Dan."

1 Greta Gerwig (Eva Coupeau)

Greta Gerwig
Greta Gerwig

Og endelig er det skuespillerinden og filmskaberen Greta Gerwig, der afslutter listen. Før hun gav os hits som Lady Bird og Little Women, gik Greta faktisk til audition til rollen som Eva, pigen, der plejede Chuck tilbage til sundhed i Paris. Til sidst gik rollen til Harry Potter-stjernen Clémence Poésy, men her er, hvad Greta afslørede om hendes audition:

"Jeg har haft øjeblikke, da jeg startede, da jeg var til audition til ting som Gossip Girl, og de så på mig som: "Hvorfor har du overalls på til denne audition?" Og jeg ville tænke: 'De sagde, hun var fra en gård!' og de ville være ligesom, 'Nå, det her er Gossip Girl.' Der var øjeblikke som den, hvor jeg ikke passede ind, hvad de ville. Men jeg har altid ønsket at være en del af dem. Jeg ville ønske, de havde ønsket mig."