Drew Carey blev valgt frem for denne kvindelige stjerne til at være vært for 'The Price Is Right

Indholdsfortegnelse:

Drew Carey blev valgt frem for denne kvindelige stjerne til at være vært for 'The Price Is Right
Drew Carey blev valgt frem for denne kvindelige stjerne til at være vært for 'The Price Is Right
Anonim

The Price Is Right-vært Drew Carey har været vært for gameshowet siden 2007, men man ved ikke meget om den kvindelige stjerne, der blev afvist til jobbet. Det mangeårige gameshow blev oprindeligt sendt i 1956 og blev revitaliseret i 1972 med værten Bob Barker ved roret. Efter det lange løb rejste Barker, og jagten på en vært endte med Carey, som har forblevet ansvaret lige siden.

Det succesfulde spilshow skilte sig ud for sin unikke forudsætning, at deltagere konkurrerede om at vinde stort ved at gætte prisen på forskellige varer i en række spil. Efter at have vundet enorm popularitet i USA, er showets format blevet vedtaget i flere lande rundt om i verden. Showets status kom ikke uden dens kontrovers, men Carey var ikke netværkets eller Barkers førstevalg. I sidste ende blev Carey valgt, og gameshowet fortsatte sin lange regeringstid oven på tv i dagtimerne.

Bob Barker 'The Price Is Right&39
Bob Barker 'The Price Is Right&39

Hvem er Drew Carey

Skuespilleren og komikeren, der blev spilvært, begyndte sin karriere i stand-up-komedie og var vært for både The Drew Carey Show og Whose Line Is It Anyway?, sky-rocketing til berømmelse og placere sig selv øverst på listen over mulige værter for The Price Is Right. Gennem hele Careys film- og tv-karriere havde han forskellige værtsjob, men efter at have optaget spilprogrammet Power 10, blev Carey kontaktet til The Price Is Right. Efter frem og tilbage samtaler med CBS tog Carey jobbet i 2007 og har været vært lige siden.

Rosie O'Donnell
Rosie O'Donnell

Næsten vært

Rosie O'Donnell var på toppen for mulige værter til at tage over, efter Barker forlod The Price Is Right. Både CBS og Barker ønskede, at O'Donnell skulle overtage jobbet som vært for det populære spilprogram, der søger lidt forskellighed og nyt liv fra en komiker. Efter at have været en langvarig fan af showet, begyndte O'Donnell samtaler med CBS, og det virkede som om alt var klaret til at tilmelde hende. Det blev rapporteret, at da forhandlingerne intensiveredes, havde O'Donnell tøven med at flytte sin familie, og samtalen begyndte at gå i stå. Mens dette stod på, blev andre mulige værter inklusive Mark Steines og George Hamilton overvejet.

O'Donnell tjente flere gange som vært på The View, men efter sin afgang så hun muligheden for The Price Is Right som lukrativ. Udover at være fan, var det et stabilt og sjovt job, så muligheden virkede for perfekt for O'Donnell. Efter nøje overvejelse konkluderede hun, at hendes økonomiske situation var i orden, og at det ikke var rimeligt for hendes familie at flytte på grund af et andet job. Stillet over for et træk på tværs af landet og et potentielt godt værtsjob, sluttede samtalerne med O'Donnell og CBS trods hendes seriøse interesse.

Drew Carey 'The Price Is Right&39
Drew Carey 'The Price Is Right&39

Lille kontrovers

Efter nogen tid blev det senere rapporteret, at O'Donnell ikke var den, der i sidste ende bakkede ud af aftalen, men at CBS var ansvarlig. Udløste kontrovers, så O'Donnell tilbagetrækningen som noget på grund af hendes seksualitet, og at hendes planer for showet ville have forårsaget mere kontrovers end ønsket. Komikeren søgte at erstatte de gammeldags modeller med tonede mandlige skuespillere og inkludere konfetti og andre sjove ideer for at give showet nyt liv. CBS var ikke begejstret for udsigten til denne totale overhaling og søgte den mere konservative vej med Carey.

Anbefalede: