Chris Hemsworth gik på en skør diæt for "In The Heart Of The Sea"

Indholdsfortegnelse:

Chris Hemsworth gik på en skør diæt for "In The Heart Of The Sea"
Chris Hemsworth gik på en skør diæt for "In The Heart Of The Sea"
Anonim

Chris Hemsworth er en af de største filmstjerner i verden, og hans tid i MCU som Thor har gjort ham til et kendt navn. Hemsworth har lavet masser af arbejde uden for MCU, men at spille Thor i nogle af de største film gennem tiderne er helt sikkert, hvad det globale publikum kender ham fra.

Tidligere i sin karriere gennemgik Chris Hemsworth en utrolig fysisk forvandling for In the Heart of the Sea, som så den norm alt buffe skuespiller ligne en forminsket version af Thunder God.

Så, hvordan klarede han det? Lad os tage et kig på hans kost til In the Heart of the Sea.

Hemsworth er kendt for sin kropsbygning

Chris Hemsworth er en sand A-liste-stjerne i Hollywood, og selvom han er kendt for en række ting, inklusive hans imponerende komiske chops, er hans fysik bestemt tæt på toppen af listen. For at sige det enkelt er manden et fysisk kraftcenter, mens han spiller Tordenguden i Marvels filmunivers.

Selv om ikke hver eneste superhelte i MCU'en er en jacked som en actionfigur, har Hemsworth ikke haft problemer med at pakke musklerne til at spille Thor. Hans seneste billede med Taika Waititi på settet til Thor: Love and Thunder viser, hvor mange muskler han har lagt på for at spille Thor denne gang. I betragtning af, at han snart også spiller Hulk Hogan, kan vi kun forestille os, hvor stor Hemsworth kommer til at blive.

At forvandle sin krop ved at forstærke er én ting, men Hemsworth har heller ikke holdt sig tilbage fra at skære en betydelig mængde af vægt for en rolle. Det sker ikke så ofte, men for en bestemt film gennemgik skuespilleren en dramatisk transformation, der overraskede fans.

Han var nødt til at tabe sig for 'In The Heart Of The Sea'

For In the Heart of the Sea var den norm alt buff Hemsworth nødt til at skære en betydelig mængde af i vægt, og det var ret svært. Han måtte tabe sig over 30 kg. i løbet af kort tid, og han og hans medstjerner blev tvunget til at gøre en stor indsats for at få dette til at ske.

Ron Howard, filmens instruktør, sagde: "De skulle træne hver dag, selv på optagelsesdage. For de skulle tabe sig ret hurtigt, og de skulle tabe sig sikkert. De havde brug for at blive ved med at forbrænde kalorierne, og vi havde også brug for den senede styrke, der var mere fra den æra, i modsætning til en slags skåret, buff look."

Denne type klip var en skarp kontrast til det arbejde, som Hemsworth havde udført på film som Thor, og det var et stort skifte for ham.

Når Hemsworth sammenlignede at tabe sig med at tage på for en film, sagde Hemsworth: "Forøgelsen er fin, du spiser bare meget, og du løfter vægten, men det var underfodret, hvilket førte til en temmelig humørfyldt tilværelse og inkonsekvente følelser."

For at tabe sig sagde Hemsworth: "Du spiller alle mulige slags spil - hvis jeg spiser det, spiser jeg det måske ikke. Vanviddet er skørt."

Det er overflødigt at sige, at den diæt, som Hemsworth skulle bruge for at opnå karakterens udseende, var ubehagelig.

Hans kostplan var grov

Hemsworth diæt
Hemsworth diæt

Ifølge Hemsworth blev hans kost reduceret til 500 kalorier om dagen, hvilket er chokerende lavt. En normal kost kan bestå af op til 2.000 kalorier eller mere hver dag, hvilket betyder, at han indtog en fjerdedel af det, han havde brug for. Oven i det, som Ron Howard bemærkede, trænede Hemsworth også næsten hver eneste dag.

Med hensyn til sin kost bemærkede Hemsworth, at det var en masse kogte æg, salat og "ikke meget."

Hans kost- og træningsplan hjalp hans præstation i filmen, da Hemsworth bemærkede, at "For at gøre det retfærdigt, historien, måtte vi lide på en eller anden måde, og det gjorde vi. Der krævedes med andre ord ikke en hel masse skuespil. Vi var desperate."

Udgivet tilbage i 2015, In the Heart of the Sea, som havde et 9-cifret budget, endte undervældende ved billetkontoret og indtjente mindre end $100 millioner. Dette var ikke, hvad castet og besætningen håbede på efter at have lagt ekstremt meget arbejde, men selv de største blockbusters med de største navne kan leve op til forventningerne.

Det var en hård tid at skære i vægt for In the Heart of the Sea, men Hemsworth var professionel omkring det og fik det til at ske.

Anbefalede: