Tom Cruise-filmen, der indtjente mindre end 2 millioner dollars og havde en godkendelsesvurdering på 18 % på 'Rotten Tomatoes

Indholdsfortegnelse:

Tom Cruise-filmen, der indtjente mindre end 2 millioner dollars og havde en godkendelsesvurdering på 18 % på 'Rotten Tomatoes
Tom Cruise-filmen, der indtjente mindre end 2 millioner dollars og havde en godkendelsesvurdering på 18 % på 'Rotten Tomatoes
Anonim

Igennem filmens historie er få skuespillere blevet så vildt populære og så succesrige som Tom Cruise. At blive en succesfuld skuespiller er allerede svært nok, men at nå status som global megastjerne er noget, som få faktisk vil trække ud af. Navne som Brad Pitt og George Clooney er blot et lille udsnit af andre, der er blevet gigantiske navne inden for skuespil.

Cruise har opnået meget i løbet af sin tid i underholdningsindustrien. Tilbage før han var en stjerne, fik skuespilleren arbejde på små projekter. Et af disse projekter endte med at tjene mindre end 2 millioner dollars ved billetkontoret, og det ser ud til, at få mennesker overhovedet har hørt om denne film.

Lad os kaste lys over Tom Cruise og se på den måske mindste film, han nogensinde har lavet.

Tom Cruise er en af de største stjerner nogensinde

I løbet af 1980'erne gik Tom Cruise fra fuldstændig ukendt til lodtrækning, der fik en chance for at skinne på det store lærred. At sige, at Cruise greb tyren ved hornene, ville være en underdrivelse, og efter at han blev en stjerne i 80'erne, fortsatte han med at bygge videre på sin succes og etablerede en ubestridelig arv.

Taps fra 1981 var en fantastisk måde for Cruise at få noget mainstream-eksponering på, og to år senere dukkede han op i både The Outsiders og Risky Business, som begge gjorde underværker for hans unge karriere. Pludselig var Cruise på vej til storhed, og i 1986 ændrede Top Gun og The Color of Money alt for performeren.

Cruise lukkede 80'erne ud med en stribe box office-hits, og han holdt sin rødglødende streak i gang i 90'erne. I stedet for at være tilfreds med succes i to årtier, gik Cruise videre og erobrede 2000'erne og frem med masser af andre hitfilm, der fik bank ved billetkontoret.

Cruise har satset på alle genrer, har forankret en massiv franchise og har opnået anerkendelse for sine præstationer. Manden har haft en karriere forbeholdt meget få, men selv han har ikke været immun over for box office duds.

Han har nogle fejl i billetkontoret

Som vi allerede nævnte, er Tom Cruises værk fyldt med kæmpe hits, og disse film spillede alle en rolle i, at skuespilleren blev en megastjerne. Men et nærmere kig på hans kreditter vil afsløre mere end et par film, der skuffede i billetkontoret.

1985's Legend er et eksempel på en krydstogtsfilm, der ikke havde et stort udbytte i billetkontoret. Det er en kultklassiker, heldigvis, men denne film var ikke et megahit. Magnolia, som blev udgivet i 1999, var endnu en undervældende film for Cruise.

En af de mere interessante fejl, som Cruise havde, var The Mummy, som blev udgivet tilbage i 2017. Denne film var beregnet til at starte The Dark Universe, som skulle være et filmisk univers med de klassiske Universal Monsters. Selvom filmen indtjente over 400 millioner dollars, var det ikke, hvad studiet håbede på, og den afsluttede i realiteten franchisen, før den overhovedet kom i gang. Franchisen havde nogle fantastiske planer, men desværre var det ikke meningen.

Tidligt i sin karriere fik Cruise muligheden for at medvirke i en film, men i stedet for at det var et projekt, der øgede hans mainstream-appel, endte det med at tjene mindre end 2 millioner dollars ved billetkontoret.

'Losin' It' indtjent under $2 millioner

E3C8A62C-5961-4CAD-80D8-9EA7823AC6D5
E3C8A62C-5961-4CAD-80D8-9EA7823AC6D5

Har du aldrig hørt om Losin' It fra 1983? Nå, du er ikke alene. Filmen blev udgivet samme år, som Cruise optrådte i The Outsiders og Risky Business, men få mennesker så faktisk denne film, mens den var i biografen.

Nu spekulerer du måske på, om dette var en fantastisk film, som ingen har set og forvandlet til en kultklassiker gennem årene, men det er simpelthen ikke tilfældet. Losin' It har i øjeblikket 18 % hos kritikere på Rotten Tomatoes, og for at gøre tingene værre udviklede denne film aldrig en loyal tilhængerskare, som Legend gjorde.

Losin' Den fik til sidst en DVD- og Blu-Ray-udgivelse, men det gjorde ikke meget for at få filmen til at give nogen form for offentlig interesse. I stedet for at finde en tilhængerskare kom og gik denne svirp endnu en gang med folk, der næsten ikke lagde mærke til det.

Losin' Det var et stort fejlslag for en ung Tom Cruise, men takket være flere hits samme år var han i stand til at få bolden til at rulle på, hvad der har været en legendarisk karriere.

Anbefalede: