The Extreme Way Jake Gyllenhaal forberedte sig på sin rolle i 'Nightcrawler

Indholdsfortegnelse:

The Extreme Way Jake Gyllenhaal forberedte sig på sin rolle i 'Nightcrawler
The Extreme Way Jake Gyllenhaal forberedte sig på sin rolle i 'Nightcrawler
Anonim

Jake Gyllenhaal blev først fremtrædende tilbage i 1991, da han fik sin debut på storskærm i City Slickers. Selvom han ikke havde den største rolle, ville det snart ændre sig for Jake efter hans succes i October Sky, som slyngede stjernen til store højder.

Gyllenhaal optrådte senere i hitfilm, herunder Day After Tomorrow, Brokeback Mountain og Southpaw for at nævne nogle få. Toda er skuespilleren fortsat en del af MCU som Mysterio i Spider-Man sammen med Peter Parker selv, Tom Holland.

Mens Jake har gennemgået en enorm uddannelse som skuespiller, kommer intet i nærheden af hans forvandling til hans rolle som Lou Bloom i Nightcrawler. Skuespilleren måtte gennemgå nogle ekstreme foranst altninger for at passe til rollen, og her er præcis, hvad han gjorde!

Jake Gyllenhaals 'Nightcrawler' Transformation

Når det kommer til at påtage sig en ny rolle, er det ingen hemmelighed, at mange skuespillere kommer ind i en bestemt sindstilstand for korrekt at kanalisere den karakter, de portrætterer.

Vi har set den med Jared Leto i Dallas Buyers Club, Charlize Theron i Monster, og vi har set den med Jake Gyllenhaal i hans film fra 2014, Nightcrawler.

Filmen fortsatte med at være en stor succes, idet den opnåede en nominering for bedste manuskript ved 2015 Academy Awards og en håndfuld Indie Spirit-nomineringer og sejre. Gyllenhaal, der påtog sig rollen som Lou Bloom, en freelancer i håb om at tjene store penge på at sælge forstyrrende videooptagelser til de lokale nyheder, bragte fuldstændig liv til filmen.

Skuespilleren har tidligere påtaget sig en række højprofilerede roller, herunder hans optrædener i Southpaw og Brokeback Mountain, to anmelderroste film af Jake, men hans tid med at spille Lou Bloom var en, der krævede en ekstrem mængden af forberedelse.

Gyllenhaal påtog sig at træde ind i Lou Blooms sko, da optagelserne begyndte, og det var her, forvandlingen begyndte.

Nightcrawler-stjernen ønskede, at hans karakter skulle fremstå som et natligt væsen, da han primært arbejdede om natten. "Jeg ville have, at han skulle ligne en prærieulv… For at gøre det var jeg nødt til at se sulten ud og være sulten," sagde Jake under filmens pressetur.

Lou Bloom kører i Nightcrawler
Lou Bloom kører i Nightcrawler

Så når det kom til at se ud og være sulten, trænede Jake sig selv i at gøre og være netop det! Skuespilleren tabte hele 30 pund ved at sætte sig selv på de strengeste diæter, som inkluderede at spise grønkålssalater og løbe 10-mile loops regelmæssigt, rapporterer The Take.

Jake stoppede ikke der! Bloom, der til tider fremstår som uhyggelig, mestrer kunsten at fange nyhedsværdige optagelser, så Gyllenhaal og filmens instruktør, Dan Gilroy, brugte tiden på at kravle om natten med den virkelige nyhedsstringer, Howard Raishbrook..

Raishbrook har praktisk t alt levet livet af Gyllenhaals karakter på skærmen i næsten 20 år i Los Angeles, hvilket gør ham til den perfekte person at spejle. Faktisk arbejdede Howard faktisk som teknisk rådgiver på filmen!

Skuespilleren sparede også udelukkende på sit tøj, alt imens han begav sig ud på en "inspirerende jagt" om natten. Ud over at arbejde sammen med Howard Raishbrook, løb Jake også med paparazzier på vagt for virkelig at udforske "jagten", når det kommer til at få pengene skudt.

Jake har netop afsluttet sit seneste projekt, The Guilty, alt imens han er uger fra at afslutte sin seneste rolle i filmen Ambulance, som skal udgives i 2022.

Anbefalede: