Filmede 'Game Of Thrones' faktisk flere slutninger og valgte stadig den forkerte?

Indholdsfortegnelse:

Filmede 'Game Of Thrones' faktisk flere slutninger og valgte stadig den forkerte?
Filmede 'Game Of Thrones' faktisk flere slutninger og valgte stadig den forkerte?
Anonim

Game of Thrones er det perfekte eksempel på et show, der havde alt, mens det var i sin bedste alder. Lige meget hvad der kom i vejen, gik det bedst. Showet havde næsten en helt anden rollebesætning, hvor Emilia Clarke endda blæste sin audition. Ikke desto mindre faldt tingene perfekt på plads for showet, der dominerede tv i årevis.

Så godt det end gik, så styrtede showet notorisk ned og brændte, og fans ville stadig ønske, at det havde en bedre afslutning. I årevis blev det påstået, at forskellige slutninger blev filmet. Er det muligt, at dette program havde flere slutninger og valgte den værste af flokken?

Lad os tage et kig og se, om dette var tilfældet.

Game Of Thrones' var et kraftcenter i sin bedste alder

Når man ser på historien om de største shows nogensinde, er der ikke mange, der kommer tæt på at matche det vanvittige højdepunkt i Game of Thrones.

Baseret på en succesfuld bogserie kom Game of Thrones vej til HBO og blev et kraftcenter i sin bedste alder. Det var en serie, som alle tilsyneladende så, og hver sæson så ud til at blive mere populær end den før den.

Dette show havde virkelig det hele. Den indeholdt en overbevisende historie, et dynamisk cast og et produktionshold, der kunne få det bedste frem af det hele. En serie som denne kommer ikke ofte, og derfor var folk så hooked på, hvad de så. Kort sagt var det en perfekt storm, der var en ustoppelig kraft, og folk spiste hvert sekund af den.

I i alt 8 sæsoner fortsatte Game of Thrones på sin march, mens de efterlod resten af flokken. Til sidst var det tid til, at showet nåede sin konklusion, og samtalen, der blev antændt, var en, der blev drevet af en uendelig mængde skuffelse.

The Ending Soured Fans On The Show

Det er svært for ethvert show at holde fast i landingen, men få bliver så berygtet som Game of Thrones.

På sit højeste var dette det mest populære show, der eksisterede, og nogle mente, at det satte sig op til at blive det største show nogensinde. Et par matte sæsoner gav plads til en katastrofal sidste sæson, som blev afsluttet med en finale, der efterlod verden skrigende i vrede.

På trods af tilbageslaget er seriestjernen Peter Dinklage fortsat med at forsvare showet, og det lykkedes endda at pjuske nogle fjer for et par måneder siden.

"De ville have, at de smukke hvide mennesker skulle ride ud i solnedgangen sammen," sagde han om fansene og deres modreaktion.

"Forresten, det er fiktion. Der er drager i det. Kom videre. Nej, men showet undergraver, hvad du tænker, og det er det, jeg elsker ved det," fortsatte han.

Det er ærgerligt, at tingene udspillede sig på en så negativ måde, for på et tidspunkt gik hypen gennem taget. Det var i løbet af denne tid, at ideen om, at showet skulle filme flere slutninger, begyndte at dukke op.

Filmede The Crew faktisk flere slutninger?

I nogen tid var det faktum, at Game of Thrones filmede flere slutninger, et emne for diskussion, selvom der altid syntes at være noget mystik omkring, hvad der præcist foregik bag kulisserne.

"Jeg tror, de filmer en masse ting, og de fortæller os det ikke. Jeg mener det seriøst. Jeg er dødsseriøst. Jeg tror, at de ikke engang stoler på os. Der er masser af af forskellige slutninger, der kunne ske; jeg tror, vi gør dem alle, og vi får ikke at vide, hvad der faktisk er, hvad der kommer til at ske," sagde Emilia Clarke.

Selv HBO-præsident, Casey Bloys, gav i første omgang indtryk af, at dette var tilfældet. Dette var dog noget, han ændrede melodi om senere.

"Jeg tror ikke, de faktisk skød flere afslutninger. Men at sætte det i vandforsyningen var ikke en dårlig ting for at beskytte mod lækager. De havde altid en lille smule tvivl, fordi man ikke kunne vær helt sikker," sagde HBO-præsident Casey Bloys til Deadline.

I 2018 berørte Maisie Williams dette emne.

"Jeg hørte dette, og jeg tænkte: 'Jeg tror ikke, vi har budgettet til at skyde mange forskellige slutninger'," forklarede hun. "Men som vi ved, fortæller præsidenter nogle gange ikke altid sandheden," sagde hun.

Det ser bestemt ikke ud til, at folkene, der laver Game of Thrones, har filmet en masse forskellige slutninger, men mange tidligere fans føler stadig, at serien har fejlet sin konklusion.

Anbefalede: