Hvor meget blev Ryan Gosling bet alt for 'Blade Runner 2049'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget blev Ryan Gosling bet alt for 'Blade Runner 2049'?
Hvor meget blev Ryan Gosling bet alt for 'Blade Runner 2049'?
Anonim

Den talentfulde Ryan Gosling har bevist, at han er en pålidelig performer, der kan udmærke sig i enhver genre på det store lærred. Gosling har lavet alt fra sportsfilm til musicals, og han formår at skille sig ud, når han er på skærmen. Dette har naturligvis studier interesseret i at arbejde med ham på deres største projekter.

Tilbage i 2017 var Blade Runner 2049 klar til at komme i biografen, og den var klar til at lave noget støj. Det var en efterfølger til en klassiker fra 80'erne, og Gosling skulle arbejde sammen med Harrison Ford. På grund af projektets art undrede mange sig over, hvor meget Gosling blev bet alt for rollen.

Lad os se nærmere på Blade Runner 2049 og se, hvor meget Gosling blev bet alt for at medvirke i filmen.

'Blade Runner 2049' var en efterfølger til en klassiker

Blade Runner film
Blade Runner film

Sequel-spillet i Hollywood er lige så vanskeligt som noget andet i branchen, da fansene kan være usædvanligt omskiftelige med disse projekter. En fantastisk efterfølger kan styrke en franchise og føre til andre film, mens en dårlig efterfølger kan plette en arv i en fart. I tilfældet med Blade Runner 2049 blev efterfølgeren udgivet et par årtier efter originalen, hvilket gjorde tingene endnu sværere for alle involverede.

Blade Runner blev oprindeligt udgivet tilbage i 1982 og udkom i en tid, hvor Harrison Ford var intet mindre end guld ved billetkontoret. Actionstjernen var midt i sit Star Wars- og Indiana Jones-løb, hvilket betyder, at han allerede førte to franchises, før han påtog sig rollen som Rick Deckard i Blade Runner. På trods af at have Ford ombord, var filmen en kultklassiker, ikke en bestseller.

Ved billetkontoret satte Blade Runner ikke den forretning, de fleste troede, den kunne, hvilket bestemt ikke var, hvad studiet håbede på. Men gennem årene har filmen opnået en utrolig arv og anses for at være en af de bedste film, der nogensinde er lavet. Ovenpå Rotten Tomatoes har den i øjeblikket 90 % og 91 % hos kritikere og fans, hvilket beviser, hvor meget folk elsker filmen.

Da det blev annonceret, at Blade Runner 2049 fandt sted, og at Ford var på vej tilbage, var fans spændte på at se, hvem studiet ville kaste sammen med ham, og Ryan Gosling endte med at få jobbet.

Gosling var allerede en succesfuld skuespiller

Ryan Gosling Drive
Ryan Gosling Drive

Før Ryan Gosling blev rollebesat i Blade Runner 2049, havde Ryan Gosling allerede bevist, at han var en dygtig leder, der kunne få strålende anmeldelser for sine præstationer og hjælpe med at føre en film til toppen af billetkontoret. Han brugte år på at finpudse sit håndværk, og da han blev ældre, udnyttede Gosling sine muligheder bedst muligt.

Gosling havde ikke kun medvirket i film som Remember the Titans, Fracture og Drive, men Blade Runner 2049 udkom året efter La La Land, som var en stor succes for Gosling. Den film var med til at tage hans navneværdi i Hollywood til et helt nyt niveau, og den fik ham endda hans anden nominering for bedste skuespiller ved Oscar-uddelingen.

Det ville naturligvis koste studiet en pæn krone at få en som Gosling med på filmen. Heldigvis var der mange penge at gå rundt med, da budgettet for Blade Runner 2049 er blevet estimeret til at ligge på 150 millioner dollars pr. billetkontor.

Han blev bet alt $10 millioner

Ryan Gosling Blade Runner 2049
Ryan Gosling Blade Runner 2049

Ifølge StaticBrain fik Ryan Gosling bet alt 10 millioner dollars for at spille sammen med Harrison Ford i Blade Runner 2049. Dette var en stor forandring for Gosling, og fra 2018's First Man er det den største løn, han har taget med hjem for at medvirke i en film.

Blade Runner 2049 blev udgivet i 2017 og befandt sig i en lignende situation som sin forgænger. Filmen var i stand til at opnå solide anmeldelser fra både fans og kritikere, men når det kom til dens billetkontor, var der meget tilbage at ønske. Ifølge Box Office Mojo var filmen i stand til at tjene 259 millioner dollars, men igen krævede filmen et enormt budget for at blive lavet.

Kritisk set har den 88 % hos kritikere og 81 % hos fans. Selvfølgelig stemmer dette ikke overens med, hvad den første film var i stand til at opnå kritisk, men vi kan ikke forestille os, at studiet var kede af at se, at folk virkelig nød filmen. Billedsalget var dog ikke, hvad de håbede på.

Ryan Gosling tjente $10 millioner for Blade Runner 2049, og hans præstation var hver en øre værd i filmen.

Anbefalede: