Her er hvor meget Jim Carrey blev bet alt for 'The Mask

Her er hvor meget Jim Carrey blev bet alt for 'The Mask
Her er hvor meget Jim Carrey blev bet alt for 'The Mask
Anonim

Det er ikke overraskende, at selv efter 40 år i rampelyset er Jim Carrey stadig et elsket Hollywood-ikon. Selvfølgelig er han lidt skør. Men det er en del af den komiske appel.

Fra film som 'Ace Ventura: Pet Detective' til 'Dumb and Dumber', har skuespilleren altid fået publikum til at grine. Og mens han har fået nogle fantastiske koncerter, fik Jim Carrey endda næsten rollen som Willy Wonka.

Åh, og han skrev for nylig en falsk bog om 'hans liv', hvis fans havde brug for andet at klø sig i hovedet over. Selvfølgelig er han også blevet ret involveret i politik, hvilket de fleste fans synes er en god ting.

Jim er selvfølgelig vokset til international berømmelse for mere end blot sine komiske talenter. Men filmen 'The Mask', der ligger mellem Jims andre hits, var måske hans største breakout-rolle og den mest mindeværdige.

Faktisk gav det ham hans første Golden Globe-nominering. Der fulgte endda en efterfølger, selvom det tog noget tid at få detaljeret klar, da den nyligt berømte Carrey havde et fuldt program tilbage i 90'erne.

Og det er sandt, 'The Mask' var stort set et mesterværk. Det, fans virkelig gerne vil vide, er, om rollen bet alte sig godt?

Fans antager, at det må have, fordi Jim Carrey startede i bogstaveligste forstand og arbejdede sig op. Indrømmet, i 90'erne havde han allerede eksisteret i et par år og medvirket i en håndfuld film.

Sagen var, at 'The Mask' kom efter Jims portrættering af Ace Ventura, men før filmen blev et overraskende hit, siger IMDb. Så mens Carrey var en billig stjålen pre-filming, da 'The Mask' blev udgivet, fik produktionsselskabet sine penge tidoblet tilbage. Nå, måske lidt mere.

Fordi New Line Cinema bet alte Jim Carrey $350.000 for at optræde i 'The Mask' ifølge Celebrity Net Worth. Og når alt var sagt og gjort, indtjente filmen 351 millioner dollars på verdensplan.

Jim Carrey Cameron Diaz the Mask danser
Jim Carrey Cameron Diaz the Mask danser

For 1994 svarer det dog til omkring $600.000 i dag. Ikke en lille sum for nogen skuespiller, kan fans antage.

På trods af den 'lave' løn i den koncert ville Carreys næste projekt fylde hans lommer pænt. Hans næste film, også i 1994, var 'Dumb and Dumber', som bet alte ham flotte $7 millioner.

Celebrity Net Worth beregner Carrey til at være omkring $180 millioner værd, efter at have tjent over $300 millioner i løbet af sin skuespillerkarriere.

Jim blev også tilbudt $7 millioner for at lave en efterfølger til 'The Mask'. Den næste film udkom i 2005 med titlen 'Maskens søn'. Men rygterne siger, at en crossover-film kommer til fans i 2021, og den vil blande 'Space Jam' med 'The Mask'.

Uden tvivl, det vil være sjovt, især hvis Jim Carrey har skrevet under på projektet.

Anbefalede: