Hvor meget blev Blake Lively og Ryan Reynolds bet alt for 'Green Lantern'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget blev Blake Lively og Ryan Reynolds bet alt for 'Green Lantern'?
Hvor meget blev Blake Lively og Ryan Reynolds bet alt for 'Green Lantern'?
Anonim

Enhver berømthed har brug for et springbræt for at kickstarte deres karriere. Skuespillerne Blake Lively og Ryan Reynolds betragtes ikke kun som Hollywoods yndlingspar, men også et af de rigeste par. Deadpool-skuespilleren og Gossip Girl-skuespillerinden har en samlet nettoværdi på $100 millioner, hvilket gør dem til et af de mest eftertragtede talenter i Hollywood. De har begge medvirket i et væld af fantastiske film og tv-shows, hvilket blot viser, at parret er ustoppelige. På trods af deres nuværende succes fik ægteparret ikke altid de bedste roller, Hollywood havde at tilbyde. Deres største filmflop var DC Comics-filmen Green Lantern fra 2011, et projekt, der ikke kun bragte de to sammen, men som overraskende gav ægteparret nogle store lønninger.

Dårlig filmrespons, men en god løndag

Superheltefilm har spillet en stor rolle i at påvirke popkulturen og publikum over alt. Faktisk er DC- og Marvel-film blevet et stort kulturelt fænomenal. Disse storfilm har domineret filmindustrien i 10 år. Mens det varmer vores hjerter at se alle vores yndlings tegneseriehelte komme til live på det store lærred, er det skuespillerne bag de kappede korsfarere og retfærdighedskæmpere, der gør det umagen værd. Kun få skuespillere og skuespillerinder er blevet benyttet til at spille disse superhelte som Robert Pattinson, Gal Gadot, Robert Downey Jr. og Brie Larson. Selvom disse talenter har gjort adskillige Marvel- og DC-film til en stor succes, fejlede andre skuespillere som Ryan Reynolds.

Særligt var Reynolds ikke fremmed for at have en hovedrolle i superheltefilm, såsom X-Men og Blade: Trinity-filmene i begyndelsen af 2000'erne. I betragtning af hans rep-ark giver det mening, hvorfor filmskabere vælger skuespilleren til rollen som Hal Jordan i Green Lantern-filmen fra 2011. En film fuld af gode skuespillere betyder dog ikke altid, at den bliver en stor succes. Reynolds DC-film indbragte kun 220 millioner dollars, mens den arbejdede på et budget på 200 millioner dollars. Årsagerne til, hvorfor blockbusteren mislykkedes, har at gøre med alt fra forfærdelige CGI-effekter til Ryan Reynolds og filminstruktøren, der kæmper på settet. Green Lantern klarede sig så dårligt, at Reynolds endda har grinet med sin rolle som Hal Jordan og selve filmen ved flere lejligheder. Det er klart, at han heller ikke var fan af filmen! Trods alt endte Reynolds dog med at tage en People's Choice Award hjem og endda en filmløn på 15 millioner dollars. Det var vist ikke så slemt for Ryan Reynolds at medvirke i en af de værste DC-film.

Blake Lively fik endda en stor lønseddel

Ryan Reynolds kone og Green Lantern-medspilleren Blake Lively er aldrig blevet udtaget til at tage hovedrollen i en superheltefilm, men hun ved, hvordan man får store checks med hjem. Mor til tre havde en temmelig god skuespillerkarriere og løn, selv før hun mødte Reynolds på settet til Green Lantern. Lively har en nettoværdi på 16 millioner dollars takket være sin hovedrolle i den sene CW-serie Gossip Girl. Ifølge DailyMail indbragte Lively "1,1 millioner dollars i sæson 3, hvilket tjener omkring 60.000 dollars pr. afsnit." Det er ikke en lille bekymring. Gossip Girl-skuespillerinden ved, hvordan man tjener penge uden hjælp fra sin mand. Tal om girl power! Derudover fortsatte Lively med at påtage sig mere lukrative roller i film som The Private Lives of Pippa Lee, The Town og endda Green Lantern. Kilder rapporterer endda, at de tre film alene tjente et anslået samlet beløb på 200 millioner dollars, hvilket betyder, at Lively må have fået en kæmpe lønseddel efter at have spillet med i Green Lantern.

The Green Lantern Wasn't The Couples Only Big Payday

Det er klart, at parret ikke har brug for hinandens hjælp til at samle millioner af dollars fra et filmprojekt. De er lige så velhavende skuespillere og har deres eget sæt unikke talenter, der får dem til at skille sig ud fra mængden. Når det er sagt, modtog de to endnu større lønsedler efter at have stirret i Green Lantern-filmen fra 2011.

Blake Lively indkasserede for eksempel et stort filmprojekt Rhythm Section, der udkom tilbage i januar 31, 2020. Ifølge nyhedsrapporter havde filmen alene et budget på 50 millioner dollars, hvilket kun betød, at Lively fik bet alt stort. For ikke at nævne, producenterne har sandsynligvis hostet et par ekstra penge op, efter at hun brækkede hånden på sættet, bare for at dække arbejdernes kompensation.

Selvom vi er sikre på, at Ryan Reynolds selv pådrog sig nogle skader, mens han spillede hovedrollen i superheltefilm, havde han store lønsedler for at råde bod på det. Den 44-åriges nettoværdi steg helt sikkert efter at have taget hovedrollen i Marvels antiheltefilm Deadpool.

Efter sigende fik skuespilleren bet alt en forhåndspris på 2 millioner dollars og tjente en ekstra løn på 22 millioner dollars, efter at filmen klarede sig godt i billetkontoret og tjente 780 millioner dollars. Efter Deadpool 2 tjente Reynolds endnu en runde på millioner af dollars, hvilket øgede hans samlede nettoværdi til $75 millioner. I 2017 rapporterede Forbes, at Reynolds var en af de højest bet alte skuespillere i branchen, da han tjente $21.5 alene for det år. Ligesom sin kone kan stjernen holde sig.

Green Lantern var en af århundredets værste superheltefilm, og parret kan have fortrudt, at de accepterede deres roller til sidst, men de kan ikke benægte det økonomiske løft, det gav deres karrierer. Det ser ud til, at de efter at have spillet hovedrollen i den mislykkede DC-film øjeblikkeligt steg i nettoværdi og blev udnyttet til roller, der gjorde dem endnu rigere.

Anbefalede: