Hvordan Karyn Parsons fik sin rolle i 'The Fresh Prince Of Bel-Air

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Karyn Parsons fik sin rolle i 'The Fresh Prince Of Bel-Air
Hvordan Karyn Parsons fik sin rolle i 'The Fresh Prince Of Bel-Air
Anonim

Dens første afsnit blev sendt i efteråret 1990 med Will Smith i spidsen. Selv dengang var Karyn Parsons ikke helt sikker på showets succes. 'Fresh Prince Of Bel-Air' trivedes og varede seks sæsoner og 148 afsnit, indtil denne dag nyder fans stadig episoder.

Hendes vej til at lande Hilary Banks var ikke den mest overbevisende, faktisk så Parsons tidligt ned på rollen. For pokker, hun kunne heller ikke relatere til karakteren.

På trods af sin dømmekraft gik hun heldigvis stadig til audition og fik rollen. Det kunne have været meget anderledes, men det hele lykkedes. Vi vil gå tilbage i tiden på, hvad der skete under den audition og hendes varige indtryk af karakteren og showet.

Parsons havde en brag på showet

På trods af hendes forbehold over for showet fungerede alt fint. Parsons havde en brag under rollen som Hilary. Hendes tid på showet var fyldt med mindeværdige øjeblikke. Hun husker en bestemt episode som hendes rigtige breakout - under episoden blev hun afpresset af sin bror og fætter, "Jeg vil aldrig glemme, da vi optog det afsnit, og det var den første sæson, og så jeg vidste ikke en meget af, hvordan publikum tog Hilary," huskede Parsons.

"Du ved, jeg havde ikke fået meget feedback fra folk endnu, men jeg gik ud fra, at folk nok ikke ville kunne lide hende så meget, for alle elskede Will, og hun havde sådan noget med ham. Og vi nåede til den del, hvor jeg går til Carlton for at få hjælp og siger: 'Han får mig, du ved, til at rense sine snavsede skuffer eller heldige skuffer' eller hvad som helst, og han siger: 'Vil du rense min?' Og da det skete, vendte han sig mod mig, publikum begyndte ikke bare at klappe, de begyndte at trampe på tribunerne. De begyndte at trampe med fødderne og hyle."

Det hele var fantastisk når man ser tilbage, men starten var lidt anderledes.

Dette er latterligt

Manuskriptet var virkelig ikke så overbevisende. Parsons' første reaktioner var, at showet var latterligt og direkte fjollet. Hun husker processen sammen med NPR: "Jeg kan huske, at mine første reaktioner var: 'Åh, Gud, det er en sitcom med en rapper? Hvad er det for noget?' " husker hun. "Min første reaktion på det var: 'Åh, jamen, det her er latterligt, jeg får det ikke, jeg er ikke en modeltype. Det er fjollet,'" siger Parsons.

Selv da hun fik rollen, beholdt Parsons sit værtsjob, noget som hele castet fandt var meget mærkeligt, især Will Smith. Da showet blev hentet, forlod Karyn jobbet, og det viste sig at være hendes karrieres breakout-rolle. "Det var bestemt mit store gennembrud. Det var et livsændrende øjeblik for mig og, tror jeg, for os alle i showet," siger hun.

En ikonisk karakter, som hun formede til sin egen!

Anbefalede: