Hvordan Joe Lo Truglio fik sin rolle på 'Brooklyn Nine-Nine

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Joe Lo Truglio fik sin rolle på 'Brooklyn Nine-Nine
Hvordan Joe Lo Truglio fik sin rolle på 'Brooklyn Nine-Nine
Anonim

Komedieshows kan være sindssygt underholdende, men meget få bliver til kultklassikere. Hit-sitcomen Brooklyn Nine-Nine er godt på vej til at blive husket for evigt, takket være sin position som et af årtiets største shows. Serien, der fokuserer på et område af komiske detektiver, var så populær, at kun få timer efter, at den blev aflyst af Fox i 2018, kom NBC ind for at hente showet. Tal om en serie med stærke fans! Men hvad er hemmeligheden bag Brooklyn Nine-Nine succes?

Ifølge nogle tv-anmeldere kan det meget vel være seriens unikke og usædvanligt åbne audition-proces, der har fået os til at grine i så mange sæsoner. Men hvordan gik denne usædvanlige støbemetode helt præcist? Og blev berømte skuespillere som Joe Lo Truglio også valgt på denne exceptionelle måde? Lad os tage et kig:

Kun de bedste skuespillere får en rolle

I disse dage er Joe Lo Truglio bedst kendt for sin rolle som Charles Boyle på Brooklyn Nine-Nine, men han havde en lang karriere, før showet bare var en løs idé. Skuespilleren var tidligere med i Wet Hot American Summer og The State, hvilket efterlod nogle fans til at forestille sig, at han blev direkte kontaktet af instruktører for at se, om han var interesseret i rollen. I virkeligheden havde sitcom-skaberne en meget anderledes tilgang til casting, en der specifikt afviste traditionelle Hollywood-forestillinger om venner, der hyrer venner.

Ifølge et stykke af News And Record, ønskede forfatterne af showet at åbne et casting-opkald, der faktisk ville tiltrække de mest talentfulde mennesker. I stedet for at kalde deres venner op til rollebesætning ved hjælp af nepotisme, ønskede de at åbne muligheder for skuespillere, som ikke nødvendigvis var kendte. Som forfatteren Daniel J Goor sagde til magasinet, "vi kunne virkelig åbne castingprocessen for enhver."

For Lo Truglio betød dette meget mere konkurrence – og en endnu mere sand præstation – da han endelig blev udvalgt til at fortolke Charles Boyle.

Making A Diverse Cast

Nogle fans spekulerer måske på, om det virkelig lykkedes for programmet at bruge sådan en unik åben auditionproces. Svaret er et solidt "ja"! Beviserne peger faktisk på den virkelighed, at åben casting gjorde det muligt for skuespillere at blive valgt baseret på talent, i modsætning til andre faktorer som race eller personlige forbindelser. Som Goor fort alte News And Record, "vi ledte efter de bedste (mennesker)."

På grund af denne nye metode til casting åbnede showet muligheder for nogle supertalenterede farvede skuespillere. Navnlig er Latina-skuespillerinden Stephanie Beatriz steget i popularitet, siden hun meldte sig på showet. Hun har endda udtrykt sin godkendelse af showets audition-proces ved at bemærke, at hun var både overrasket og tilfreds med Brooklyn Nine-Nines mangfoldighed.

Beatriz er ofte med sammen med Latina-skuespillerinden Melissa Fumero, som også har oplevet en enorm succes i sitcomen.

Anbefalede: