Her er hvordan Anna Faris fik sin rolle i 'Scary Movie

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Anna Faris fik sin rolle i 'Scary Movie
Her er hvordan Anna Faris fik sin rolle i 'Scary Movie
Anonim

Anna Faris er en af de mest morsomme skuespillerinder, men der er noget så jordnært over hende. Selvom hun har en nettoformue på 30 millioner dollars, og hendes eksmand er megastjernen Chris Pratt, virker hun som en, som fans kunne tage en øl med og snakke om livet.

Mens Faris har været med i mange film, fra 2008's The House Bunny til 2011's What's Your Number? og hun har haft en hovedrolle i sitcom Mom, der er én film, der kommer til at tænke på, når folk tænker på hende. Det er selvfølgelig Scary Movie, som udkom i 2000. Faris vandt rollen som Cindy Campbell, og hele hendes karriere ændrede sig. Lad os tage et kig på, hvordan Anna Faris fik sin rolle i Scary Movie.

The Audition

Anna Faris har en fantastisk podcast, og det er en fantastisk måde for hendes fans at føle sig forbundet med hende. På podcasten sagde Paris Hilton, at hun er bange for kedsomhed, hvilket bestemt er meget underholdende.

Men længe før Anna Faris startede sin podcast eller endda var et navn i Hollywood, blev hun castet i Scary Movie, og hun var en ukendt person.

anna faris taler i telefon i skræmmende film
anna faris taler i telefon i skræmmende film

Faris siger, at hendes mor optog hendes audition. I et interview med Variety.com forklarede hun: "Jeg startede auditionen med min mor, der optog mig på et af de store, gamle VHS-kameraer, der var hejst på hendes skulder."

Hun fort alte, at hun var nervøs for at få sin mor til at optage en scene, fordi den var " alt for frække", så hun spurgte nogle naboer, om de ville optage hende. Hun fortsatte: "Så jeg sendte den ind, og de bad mig komme ned. Jeg pakkede en lille taske og blev på en vens sofa i Burbank og kørte en tur for at tage ned til disse auditions."

Supersjovt

Fans af Faris ved, at hun har perfekt komisk timing, og at hun kan bære en film, men hun har haft problemer med at tro, at hun har komiske færdigheder. Da hun blev interviewet af Entertainment Weekly i 2003, fort alte hun en historie om audition for Six Feet Under, og hvordan skaberen Alan Ball fort alte hende, at hun var sjov. Hun sagde: "Det føltes godt, men alligevel - hvad laver jeg, der er så sjovt?" Hun fortsatte: "Måske er det fordi jeg er virkelig fjollet? Fordi jeg er animeret?"

Ifølge Cheat Sheet var Faris også forvirret over, hvorfor hun blev castet som Cindy i Scary Movie. Da hun skrev Unqualified, hendes memoirer, delte hun historien om Keenen Ivory Wayans, der grinede under sin audition. Hun skrev: "Hvad lavede jeg, der var sjovt? Jeg havde ingen anelse. Senere i filmprocessen, i et tot alt øjeblik af 'Far, please like me', spurgte jeg overbærende Keenen, hvorfor han hyrede mig."

Han sagde, at han castede hende "fordi du ikke anede, hvad du lavede."

Anna Faris har delt, at hun ikke havde nogen penge i banken, da hun blev castet i Scary Movie. Det er bestemt utroligt at tænke på, hvad denne filmrolle gjorde for hendes liv og karriere. Hun blev bestemt sat på kortet, og nu tænker folk på hende som en sjov skuespillerinde, der er klar til vilde roller.

Som Faris fort alte Variety.com om audition-processen, "De blev ved med at bede mig om at blive, så til sidst var jeg nødt til at købe noget nyt tøj, som på det tidspunkt føltes som: "Jeg har ikke engang råd til en taxa, jeg har bestemt ikke råd til et hotel.”

Playing Cindy

Selvfølgelig er Scary Movie-franchisen utrolig vellykket, og der har været utallige film. Men for Anna Faris følte hun, at hendes karakter var "dum", og hun var ikke sikker på, om hun var tryg ved det.

Ifølge Cheat Sheet sagde hun: "Jeg var bekymret for, at hvis jeg spiller den dumme person, må det betyde, at folk troede, jeg var dum."

Hun fortsatte, at de to første film gjorde det svært for hende at blive castet i et drama, og det havde hun det dårligt med. Hun sagde: "Efter den første film var en succes, og efterfølgeren var et hit, blev jeg meget arrogant forarget over serien, fordi jeg ikke kunne få auditions til dramatiske roller, og jeg havde altid tænkt på mig selv som en virkelig dramatisk person. Det tog mig lidt tid at omfavne tanken om at spille en dum karakter. I lang tid tog jeg det personligt, " ifølge Cheat Sheet.

Hrrorfilmfans havde det meget sjovt at se parodifilmen Scary Movie. Ifølge Looper kommer der nok ikke en sjette film i franchisen, så fans bliver bare nødt til at blive ved med at vende sig til originalen. Med en fantastisk præstation af Anna Faris kan den helt sikkert genses mange gange.

Anbefalede: