Er Dave Bautista virkelig ved at forlade 'Guardians Of The Galaxy'-franchisen?

Indholdsfortegnelse:

Er Dave Bautista virkelig ved at forlade 'Guardians Of The Galaxy'-franchisen?
Er Dave Bautista virkelig ved at forlade 'Guardians Of The Galaxy'-franchisen?
Anonim

MCU er den største filmfranchise på planeten, og takket være, at den ene hitfilm efter den næste har ramt det store lærred siden 2008's Iron Man, er der simpelthen ikke noget, der står i vejen. Franchisen har taget masser af risici, men disse risici er blevet beregnet og har stort set bet alt sig.

Dave Bautista fik sin MCU-debut tilbage i 2014 som Drax i Guardians of the Galaxy, og han har været i franchisen lige siden. Hvor fantastisk dette end har været, har Bautistas seneste kommentarer om hans fremtid i MCU'en fået fans til at spekulere på, om Drax vil være en saga blot i den nærmeste fremtid.

Lad os se nærmere på Bautistas tid som Drax, og hvordan hans kommentarer kunne føre til en tidlig MCU-exit.

Bautista har spillet Drax i MCU

Drax MCU
Drax MCU

Tilbage i 2014 fik The Guardians of the Galaxy deres debut i deres helt egen MCU-film. På trods af at det ikke var enormt populært i tegneserierne, bet alte Marvels beslutning om at kaste terningerne på holdet sig på en dybtgående måde, da filmen blev en stor succes. Dave Bautista spillede Drax the Destroyer i filmen, og han var en integreret del af den første film, der fangede fans.

Som tidligere WWE-artist havde Dave Bautista masser af erfaring med at underholde fans, men han havde stadig relativt begrænset skuespillererfaring. Han endte med at blive perfekt castet i rollen som Drax, og hans præstation førte til nogle af de sjoveste øjeblikke i den første film. Succesen med Guardians of the Galaxy førte naturligvis hurtigt til, at der blev lavet endnu en film.

Guardians of the Galaxy Vol. 2, ligesom sin forgænger, endte med at blive endnu et stort hit for Marvel. Bautista var endnu en gang fantastisk i filmen, og mens nogle mennesker foretrækker at se det første afsnit, Vol. 2 havde stadig meget at elske ved det, og det gjorde nogle exceptionelle ting med sine hovedpersoner.

Bautista ville gentage rollen som Drax i MCU i både Infinity War og Endgame, som begge tjente MCU milliarder af dollars ved billetkontoret. Selvom Drax ikke var med i meget af Endgame, var fans stadig begejstrede for at se ham i aktion tage Thanos ned. Det kan virke som om Dave Bautista kunne gøre dette for evigt, men nogle nylige kommentarer fangede MCU-fans opmærksomhed.

Vil 'Guardians 3' være hans sidste MCU-film?

Drax MCU
Drax MCU

Fans af MCU ved alle, at Guardians of the Galaxy vil optræde i Thor: Love and Thunder og i deres egen film, men efter trilogien svirrer hans biografer, kunne Bautista være færdig med MCU'en.

Bautista fort alte Ellen DeGeneres: "Jeg bliver 54 år, når 3' [GOTG Vol. 3] kommer ud, og den skjorteløse ting bliver sværere og sværere for mig; [og] rejsen er nået fuld cirkel, og jeg er lige klar til at træde til side og afslutte det."

Han sagde også: Jeg har lavet interviews og t alt meget om Guardians, og jeg troede ikke, det ville være nyheder, for jeg regnede med, at alle antog, at det er sådan, det virker. Vi arbejder i trilogier, og James Gunn har allerede annonceret, at det er hans sidste film, og når James er færdig, er jeg færdig. Og jeg bliver også 54 år, når Guardians 3 udkommer, og det med overkrop bliver bare sværere og sværere for mig. Rejsen er nået fuld cirkel, og jeg er klar til lige at træde til side og afslutte den.”

Hvis dette holder stik, slutter Bautistas tid i MCU'en hurtigere end senere. Dette betyder dog ikke, at han ikke har travlt.

Hvad Bautista har på dækket

Dave Bautista Dune
Dave Bautista Dune

Som vi allerede har nævnt, har Bautista stadig sine to MCU-film på dækket, og det ser helt sikkert ud til, at skuespilleren vil gøre endnu større fremskridt med et par store projekter, som han er knyttet til.

Alene i år har Bautista været i Army of the Dead, og han vil også være i Dune, som er indstillet til udgivelse senere i år. Begge film har potentiale til at blive succesfulde, hvilket lover godt for Bautista og hans fremtidige projekter.

Ifølge IMDb er Bautista også knyttet til projekter som Knives Out 2, Groove Tails, Universe's Most Wanted og In the Lost Lands. Fans vil holde et vågent øje med, hvordan de alle spiller.

Dave Bautistas seneste kommentarer får det helt sikkert til at se ud som om, at ødelæggeren Drax vil høre fortiden til med tiden.

Anbefalede: