Fans siger, at Chloe Bennet reddede sin karriere ved at forlade 'Powerpuff Girls'-showet

Indholdsfortegnelse:

Fans siger, at Chloe Bennet reddede sin karriere ved at forlade 'Powerpuff Girls'-showet
Fans siger, at Chloe Bennet reddede sin karriere ved at forlade 'Powerpuff Girls'-showet
Anonim

Chloe Bennet har officielt stoppet som Blossom i det kommende live-action-genindspilning af The Powerpuff Girls.

Skuespillerinden var blevet castet sammen med Cameron Dove, der skulle spille Bubbles, og Yana Perrault, der havde hovedrollen som Buttercup. Bennet besluttede dog at forlade The CW-projektet på grund af planlægningskonflikter, rapporterer Variety.

Chloe Bennet forlod på grund af planlægningskonflikter

Mens Dove og Perrault stadig er knyttet til at spille de to superheltinder, skal castingen til en ny Blossom begynde til efteråret. Live-actionen var oprindeligt i forhandlinger om at blive sendt i efteråret, men The CW besluttede at sætte den i bero og genoptage, hvilket skubbede en potentiel udgivelsesdato tilbage.

Andre medvirkende i den originale pilot inkluderede Scrubs-stjernen Donald Faison som professor Drake Utonium, Nicholas Podany som seriens version af skurken Mojo Jojo ved navn Joseph "Jojo" Mondel Jr., og Robyn Lively som Sara Bellum. Der er i øjeblikket forhandlinger om, at de også kan vende tilbage.

Fans tror, Chloe Bennet var klog til at forlade 'The Powerpuff Girls' Live-Action

Baseret på Cartoon Network-serien fra skaberen Craig McCracken, ser den kommende serie superhelte på størrelse med en halv liter som desillusionerede tyve, der ærgrer sig over at have mistet deres barndom til kriminalitetsbekæmpelse.

Efter de første kig-billeder og et manuskriptlæk tidligere i år, var fans ikke specielt tilfredse med den retning, piloten havde taget. Nogle roser nu Bennet for at forlade et projekt, der så ud til at være dømt fra starten.

"Chloe Bennet er faldet fra live-action Powerpuff Girls. Bekræfter endnu en gang, at Blossom er den klogeste af pigerne," tweetede en fan, efter nyheden kom.

"Chloe Bennet, der ikke spiller Blossom i PowerPuff Girls, er et stort W for hende," skrev en anden.

Nogle tvivler endda på, at showet nogensinde vil komme i luften efter nyhederne.

"Forhåbentlig vil dette virke, men lige nu kan jeg ikke se det," tweetede en bruger.

"dette er et tegn på, at det ikke går godt," var en anden kommentar.

"Powerpuff Girls: Death of Blossom Instrueret af: Zack Snyder," jokede en fan.

Da der snart vil blive afholdt auditions, foreslog en fan, at CW skulle lave en åben casting.

"yo cw burde holde en åben opfordring til blomst og/eller andre roller i powerpuff-pigernes genstart, da vi har genbrugt stjerner fra teen-dramaer i lidt for lang tid nu," skrev de.

En bruger spekulerer endda om årsagen til, at Bennet ikke kunne være den rødhårede heltinde.

"Chloe Bennet vil virkelig gentage sin rolle som Daisy Johnson i Secret Imvasion, det er derfor hun forlader sin rolle som Blossom i Powerpuff Girls-showet?" de skrev.

Anbefalede: